Energia abundentei materiale

Îmi trimise cineva un video cu ceva de gen: ” nu banii îmi aduc fericirea , așa sunt eu …”

De asemenea aceasta ființă ce-mi lăsară mesaj, întotdeauna a vânat informațiile gratuite…din nou și din nou…și tot acolo e…trist și nefericit (după spusele lui evident) …

Bun
Ce vreau sa zic este:

Banii necesita respectați și puși în valoare în viața noastră.
Daca vei elibera preconcepțiile și tiparele mentale(sărăcie, banii aduc nefericire, ochiul dracului, etc, etc, etc) vei înțelege ce vreau sa spun.

Nu este necesar sa punem banii mai presus de noi dar nici mai prejos. Important este cum ne raportăm noi, fiecare în parte, la această energie.

Energia banilor este energia de abundența materială, sora cu energia inimii.

Aceasta va înțelege și parcurge cel care este deschis să înțeleagă.
Pentru această experiență, pentru acest pământ, momentan, avem aceasta manifestare de schimb energetic ce se numește ban, o monedă cu care facem schimb, procuram ceva cu aceasta energie, etc.

Cel care deschide și curată plex solar știe să manifeste creația și energia banilor, este un alt nivel ce necesita parcurs.
Plexul solar manifesta, creezi cu energia ta. Poți crea orice, inclusiv aceasta energie materiala pe care sa o introduci in existența ta. Este firesc să fie așa. Cel ignorant va rămâne în primele două chakre și va spune că banul nu are importanță în viața lui deoarece exista neparcurgerea armonioasa a energiei prin plex solar. ☀️
A nega ceea ce este așa cum este, este o ignoranță din necunoaștere.
Energia aceasta este un schimb pe care îl utilizam in existența noastră.

În momentul în care realizezi curățarea profundă în plexul tau solar, începi să transpui in creație , propria ta creație fiind creator. Aceasta creație a ta, reprezintă banul tău. Fie că creezi cu ajutorul mâinilor tale, fie că creezi energetic, intelectual, că ai un job și așa mai departe, îți utilizezi energia plexului solar sa creezi in materie.

Daca vom ști cum să ne raportăm la energia banului, bine ne va fi și ne vom îndeplini. Cum este și firesc să o facem.

Lasă un răspuns