Eliberarea din captivitatea mentala reprezinta nirvana

Evolutia pe planeta pamant, in trup eliberat de proiectii, produce constientizarea in fiinta umana despre aceasta fantastica capacitate de a deveni una cu momentul acum.
Prin simplul fapt ca nu exista nimic predestinat si nimic trasat in anterior, detinem marea intelegere a capacitatii evolutiei umane.
Etapele sunt revelate in momentul in care fiecare fiinta umană recunoaste constient ceea ce este accesand informatiile universale pentru aprofundare si intelegere a ceea ce constiinta superioara emana.
Eliberarea celorlalte aspecte care au participat la coborare cum este: suflet, spirit separat, dimensiuni, tunelul de lumina , etc, sunt extrem de importante.
Stabilirea traiectoriei este independenta de minte, capacitatea mentala eliberata de surplusurile consumatoare de energie in mod inutil, mintea absorbita și astfel curge din informatia universala.
Aceasta este profunda intelegere ca suntem nelimitati.
Orice limitare impusa, fie ca apartine de un posibil trecut manifestat sau viitor, ori existenta unor anumite radacini si traiectorii, nu fac altceva decat sa scurteze din multitudinea posibilitatilor prin stigmatizari inutile.
Intelegerea profunda a experimentarii in afara traiectoriilor limitative conduce catre evolutie.
Eliberarea din captivitatea mentala reprezintă nirvana.

Lasă un răspuns