Despre iluzia constiintei fragmentate

Noi nu avem un sine, mintea își crează un sine și îl manifestă.

În esență noi suntem în afara tuturor proiecțiilor și manifestării, dar pentru a parcurge și a înțelege aceasta avem nevoie sa eliberăm stările de proiecție ale sinelui mental.

Noi pur și simplu suntem și în esență ne parcurgem așa cum vine aceasta parcurgere.

Sinele fals crede că parcurge un anume traseu deoarece el este proiecția minții.

Ce semnifica sine? Sinele este când te consideri a fi sau a face ceva anume separat de restul.

In esență suntem și curgem în existență exact așa fără a proiecta ceva anume și mai degrabă prin a fi dar sinele creat în aspectul minții nu poate să înțeleagă aceasta și ființă umană daca dorește să atingă starea inițială are nevoie sa elibereze aceasta creație a sinelui fals.

Conștiința fragmentată este iluzia că există în existență și că este separată apoi încearcă să se unească cu alte elemente asemănătoare considerând că astfel realizează o uniune dar nu exista aceasta deoarece uniunea este deja dintotdeauna și se manifestă în proiecție. Pentru conștientizarea aceasta am abandonat tot ce știam că știam inclusiv că aș avea un spirit care mă anima in existență și astfel am înțeles exact iluzia defragmentarii conștiinței.

Esența consta în eliberare completa și cum sa parcurg aceasta eliberare daca nu așa cum o spune cuvântul. Eliberarea completa a revelat faptul că toată iluzia manifestată in proiecție este creația minții care determină existența și parcurgerea.

In eliberare completa toate elementele anterioare au fost dizolvate complet și redarea de manifestă așa cum vine.

În acele momente intervine aceasta pace lăuntrică care în definitiv nu e separată de întreg și curge pretutindeni.

Când afirm întreg nu mă refer la natura in sine, la o anumită făptură sau univers și creație, ci mă refer la însăși sursa in sine, din nemanifest.

Nemanifestul nu atinge creația dar se reflectă în creație până iluzia este destructurată complet.

Atingând prin abandon starea, starea întoarce ființă în nemanifest exact așa cum este prin manifest dar fara parcurgerea lui în proiecție , intenția este eliberata complet.

Pentru că proiecția este destructurată complet, mintea absorbita se înțelege că toată creația există și nu exista în același moment, aceasta dezvăluie atemporalitate și ceea ce este în nemanifest.

Acum câteva luni am atins nemanifest și am văzut toată proiecția din spate , reușind astfel să înțeleg deplin starea.

Lasă un răspuns