Despre dragoni si energia dragonilor

Energia dragonului vindecător devenită una cu energia ta divină îți facilitează procesul vindecării profunde.

Pentru a înțelege pe deplin energia dragonilor și pentru a beneficia de aceste energii, exista inițierile care sunt realizate în dimensiunile dragonilor, aceste inițieri relevă ființei umane anumită abilități, capacități și puteri pe care mai apoi ființă umană să le poată folosi in armonie și echilibru universal.

Reaminteste-ti că suntem una cu energia dragonilor primordiali , iar mințile deschise încep procesul de a crea adevărată manifestare prin transmutare deplina in aceste energii regenerabile.

Dragonul poate conduce ființă umană în procesul de nemurire.

Dragonul poate conduce ființă umană în procesul de nemurire.
Energia unui dragon primordial nu se va uni cu energia unui uman, numai în momentul în care umanul a trecut de la trup la fiintare absolută. Astfel umanul devine una cu dragonul primordial și manifesta dincolo de incomensurabil.

Pentru a fi înțeleasă pe deplin o energie, necesita conexiune.

Energia dragonului reprezintă o conexiune in afara dualității. Doar mințile încuiate clasifica energia dragonului ca fiind o energie nebenefica. Cei deschiși primesc prin privire, esența de la baza energiei primordiale denumita dragon.

Dragonul este firescul interior, cuprins prin centru către baza, prin creație. Suflul expansiunii firești, expansiune divina dintotdeauna.

Elementul creație reprezintă renașterea în forțele proprii prin elementul combinat interior ce transmuta, transforma și purifica însăși trupul prin forța energiei, eterul akashic.

Perspectiva deschisă a trivalentului permite să observi dincolo de dual, pentru a înțelege pe deplin o forță incomensurabilă, ai nevoie să fii pe deplin eliberat de proiecție.

Misticul dragonului de putere creativa reprezintă îmbinarea sa cu potențialul divin.
Dragonul este trezit și parcurs prin inițiere.
Capacitatea de a trezi și alchimiza elementele primordiale esențiale ale dragonilor cu potențialul nelimitat interior reprezintă fuziune și manifest in existența acum.

Lasă un răspuns