Despre baltoaca spirituala

Ce se întâmplă când nu ai încredere în tine și-ti speli ochii pretutindeni în afara ta, cu tot felul de informatii care mai de care mai sinistre?
Îți spun io, exista posibilitatea sa intri in depresie
Nu mă crezi!?
Am lucrat energetic cu ființe umane care se simt rătăcite datorita faptului că au aplecat urechea la tot felul de informații din exteriorul lor ajungând până la depresie și stări de anxietate.
Personal, sunt frapată de câtă negativitate circula în 🛑spiritualitatea lui peste prăjit 🛑 rasarita că ciupercile după ploaie și nu-mi stârnesc niciun intres toate aberațiile halucinante ce sunt scrise pe internet despre: satane, draci, entități care mai de care și mai știu eu ce fantezii, halucinante de-a dreptu’, acelea(pentru mine) sunt simple fantezii mentale, așadar nu-mi stârnesc interes!
Practic, prin toată munca interioară m-am ELIBERAT din aceste capcane vicioase care nu făceau altceva decât să mă mențină în stagnare!!! ☝️
Nu caut nicio informație în exterior și mă simt bine exact așa pe traseul meu !
Și tare bine fac că-mi urmez vocea interioara!
Cunosc ființe umane care au intrat în stări de anxietate și depresie numai datorită faptului că au căutat în afara lor și au dat crezare la tot felul de informații sinistre, scrise pe Facebook de unii care nu sunt capabili să își asume cine sunt. Își ofera nume fals, cont fals. Așa e viața lor: falsa! Și aruncă pretutindeni cu aceasta falsitate.
Nu e treabă mea și până în final fiecare isi crează și parcurge existenta!
Diamantul se șlefuiește cu răbdare și perseverență.
Pentru a străluci el este dezbrăcat de toate cojile lui. Acelasi procedeu îl parcurgi cu mintea ta de dorești să fii cu adevărat regăsit, iluminat sau spune-i cum vrei tu.☝️
Când îți este mintea îmbâcsită, nu ai cum să te bucuri de puritate !
Puritatea nu poate merge mână în mână cu mizeria mentala!

Lasă un răspuns