Constientizarea de sine

Cu fiecare pas realizat in acest proces de conștientizare de sine ce reprezintă parcurgerea etapelor către nivelurile superioare mai mult și mai mult, este întâmpinat necunoscutul și noua stare de sine.
Prin conștientizare de sine intervine elementul important ce realizează în procesul ființei umane , destructurarea vechilor trasee , astfel încât ființa umană să parcurgă mai departe în aspirațiile sale, acestea nefiind impuse sau regăsite, ele curgând prin element primordial, în structurile noi.
Nu exista un singur traseu sau o cale ca fiind redată la nivel universal, și toate impreuna constituie un tot cu rădăcină în primordialitate in care se regăsește nucleul care se releva in întreg cu cât procesul călătoriei interioare către mare întreg se parcurge mai departe.
Interiorul este pretutindeni, nefiind element separat de întreg aceasta conștientizare o descarcă pe structuri , ființele umane ce au ajuns pregătită în acest nivel, pentru a parcurge informația.
In momentul respectiv în care conștientizarea este descărcată pe structuri și utilizată prin corp electric în rețeaua neuronala intervine starea de nirvana in ființa umană acesta este un proces ce sa declanșează in mod automat și este de asemenea regăsit, cerut, creat, parcurs în aceeași măsură cu celelalte stări sau aspirații care au devenit în realitatea ființei umane dincolo de orice principii, un fact important in indeplinirea de sine.
Prin aceasta ascensiune se înțelege de la sine că toate structurile anterioare sunt destructurare in totalitate și aceasta fiind veridic în cei care sunt in momentul acum , prin ancorare, în etapa eliberată de anterior, proiecții și alte manifestări asemănătoare ce au parcurs și au adus la manifestare vechile structuri, fiind un impuls parcurs pur si simplu prin starea de prezenta.

Lasă un răspuns