Cheile nemuririi

Geniul Eminescu a redat traseul nemuririi, punând în plan existențial prin mai multe chei care deschid la nivel energetic și fizic aceasta reconfigurare completa a desăvârșirii până la parcurgerea stării inițiale in mod totalitar.

Toate informațiile stările și experiențele umanității se mențin în plan eteric ca vibrație și energie in locurile unde au fost create aici mă refer in mod deosebit la energia și vibrația de nivel inferior creată de ființele umane de-a lungul existenței pământului. Ele pot fi accesate numai în momentul în care există o rezonanță interioară de nivel inferior și un al treilea ochi deschis pentru a percepe informația. Sunt geometrii sacre pretutindeni în existența dar multe rămân imbalansate datorita faptului amintit.

Totuși prin simpla urmare a căii tale interioare și parcurgerea deplina, aceasta dizarmonie poate fi eliberată și în exterior. Practic realizezi in proces conștient iar acesta se dezvolta mai mult și mai mult, prelucrand pana la armonizare deplina, semnătura energetica deținută de conștiința mamei Pamant.

Armonizarea se practică , echilibrul se ancorează cu cât te ancorezi in stare inițială, dar să revenim la prima informație.

Parcurgerea elementului primordial a stării de neutralitate reprezintă o acțiune ce este reprezentată prin starea ancorării in conștiința superioara. Acest proces este dobândit pas cu pas sau complet , după diferitelor traiectorii parcurse și este o capacitate pe care o utilizează ființă umană cu cât se redescoperă pe sine însăși. Aceasta stare neutrala eliberată de dual, reprezintă imortalitatea care ancorează ființă umană în procesul de descărcare a elementelor primordiale pentru a fi utilizate într-un plan material. Un proces amplu dar nu și imposibil. Aceasta poate fi urmat prin voința divină, exercițiu și abandon complet.

Lasă un răspuns