Capacitatea extrasenzorială se accesează prin percepție

Percepția reprezintă parcurgerea în eliberare completa de vechile traiectorii, aceasta constituind abilitatea noului om și parcurgerea în noua ființare.

Experiența fiind eliberată de pornire și scop, finalul devine inexistent și se anulează pe sine în cuantic prin eliberarea a însăși dorințelor care se nasc din emoții nevindecate.

In aceasta energie, neutralitatea se îndeplinește la nivel macro și pornește din micro dar nu este separată de întreg, redandu-se pe sine în creație exact prin energia universala care devine o realitate prin percepție în sine.

Capacitatea extrasenzorială se accesează prin percepție și crează în conformitate cu noua modalitate a ființei umane de a aborda energia universala, de a o decodifica și de a o ancoră in propria sa existență pe deplin eliberată de orice aspecte anterioare cu au fost subconștient, minte și inconștient de sine pe care ființă umană s-a parcurs pe sine fara a conștientiza toate aceste trasee astfel încât modalitatea de a parcurge conștient analizează prin percepție, eliberează și vindeca structurile ființei umane până în trup fizic si astfel ancorarea in frecventa superioara sa decodifice si sa ancoreze in existență, cuantic în vibratie si ulterior manifestare, a informațiilor care vin din aceasta măreție a perfecțiunii micro care se manifesta in macro recunoscandu-se ca fiind una prin emanatie.

Aceasta introducere în cunoașterea universală fără traiectorii mentale, primește prin vibrația inimii, vibrațiile de vindecare, de epifanie în simțiri interioare și de conștientizare in aceste elemente primordiale care se dezvăluie pe sine, ființelor umane prin eliberare.

Pentru aceasta conștientizare empirică reprezintă în sine, abandonul și eliberarea prin care redarea se parcurge in emanație.

Lasă un răspuns