Campul morfic

Câmpul morfic deține informația.

In momentul in care te alimentezi in mod constant cu anumite informații din anumite terțe părți, creezi întreținere în camp morfic a energiilor, potrivit cu elementele care îți sunt aduse la cunoștința in acel egregor format și astfel vorbim despre energii benefice sau dimpotrivă energii nebenefice ( prin emisia negativității a informațiilor prezentate) care participa activ în viața și existența celui care întreține respectivul egregor.

Cei care nu au realizat No-Mind, dețin antene decodificatoare a informației , accesând câmpul morfic mai mult sau mai puțin profund , prin accesarea profundă a informației prezente in mod constant in respectiva emisie in camp a celor care inițiază informația.

In momentul in care ai creat No-Mind, elementele informaționale cu caracter negativ, nu pot fi înregistrate în câmpul informațional propriu, structura și energie, astfel energia vitala menține existența și vitalitatea, fara a fi risipită, deoarece ființa prin pineala, învăța cum să elibereze in mod constant acest cumul – balast de informație nebenefica acceptată, atrasă , regăsită, in camp morfic , posibil la un moment dat, in exteriorul său.

Este foarte util a fi detașat emoțional, neidentificată cu elementele regăsite sau prezentate în camp morfic, in exterior, pentru a menține echilibrul.

Alimentarea in mod constant cu energii de nivel inferior, venite din exterior , creează dizarmonie energetica in aura personala, deoarece tot ceea ce regăsești că informație și asimilezi fara a fi selectat și transformat in creație, devine elementul ce constituie traseele următoare.

De aceea v-am vorbit despre atenția voastră și unde voi vă focusați , pentru a primi informațiile de orice natura fie că sunt spirituale, sociale, educaționale și așa mai departe, aici referindu-ma in mod deosebit la informațiile cu conotație agresiva, negativă, inferioară, superficială și cu semnătura violenta in orice aspect ce poate determina menținerea în camp morfic și alimentarea cu energie vitala, ceea ce devine un instrument pentru respectivul egregor de unde pleacă informația.

Câmpul morfic este matricea formatoare, fie că îți este prezentata vechea structura sau fie că îți este prezentata noua structura, toate aceste elemente le vei regăsi în câmpul informațional care în mod inevitabil vor participa la structurarea următoare din punct de vedere energetic a tuturor celor care intra in contact la un anumit moment cu respectivele informații.

ADN -ul nostru acționează că o antena de emisie- recepție pentru câmpul morfic înconjurător, prin element primordial apa, prin care manifestam evoluția.

PS: Acest text vine că fiind o completare informaționala explicată, pentru textul și video in care va explicam ca va pleacă energia și va alimentați cu informație constanta , acolo unde voi alegeți să fiți cu atenția și prezența.

Cu alte cuvinte înainte să rămâi agățat cateva ore într-un video , întreabă-te dacă îți este de folos.

Exista o diferență între alimentarea cu energie negativă preluare si alimentarea cu energie benefica preluare și aceasta depinde exclusiv de semnătură energetica a celui care îți prezintă informația respectivă.

Lasă un răspuns