Apa structurata

Apa structurată

Nu aveți nevoie să cumpărați nimic pentru a face apă structurată.

Luați apa și rotiți in sens levogir in aceasta apa cu o linguriță de argint pentru a crea vortexuri in apa. Apa incepe sa se structureze după aproximativ 30 de secunde.

În apă se imprimă cu energia iubirii și mulțumirii, cu ajutorul cuvintelor rostite deasupra apei ( te iubesc, te iubesc, te iubesc și mulțumesc , mulțumesc, mulțumesc) apoi aceasta apa se îngheață. Pot fi utilizate și alte cuvinte precum recunoștință sau vindecare.

După ce apa a fost înghețată, apa care nu a înghețat se aruncă deoarece aceea este apa impură și se lasă apa care este complet înghețată la dezghețat, după care se poate consuma.

Cine dorește poate crea apa cu fructe, plante sau apa cu cristale precum ametist, cuart roz, cuart clar sau alte cristale și pietre semiprețioase care sunt compatibile cu apa pentru consumul uman.

Pune un ban de argint in apa și lasă peste noapte. Apa o vei consuma a doua zi. Aceasta este o modalitate de purificare a apei.

Pentru a susține intracelular procesul de regenerare, avem nevoie de a consuma o apa care sa detina structura hexagonala și astfel apa devine apa vie și vindecatoare.

Totul este simplu , cuvântul imprima in apa energia și vibrația

Cuvântul viu este apa vie. Aceasta este nemuritoarea apa care ne hrănește

Lasă un răspuns