A face dragoste cu dumnezeu

A face dragoste cu dumnezeu(creator, sursa, spune-i cum vrei tu), reprezintă starea transformatoare prin care energia ta interioara masculin – feminin se unesc in tine, devin una și curg prin toți centrii tăi, cei 144 mii de centri.

A face dragoste cu divinul presupune abandonul. Acest abandon reprezintă abandonul în iubire.

Noi căutăm incontinuu in afara noastră dar toate sunt in noi. Aici nu este vorba despre trupul fizic, ci este vorba despre uniunea sacră, uniune care conduce ființă umană în îndeplinire.

Conștientizând energia sacra interioara, ființă umană transforma toată creația prin algoritm de iubire. Acesta iubire cuprinde tot ce se considera că fiind separat. Cu alte cuvinte prin armonia deplina și dragostea uniunii în divin, am perceput în trup fizic ambele energii. Conceptul de a fi numai femeie sau numai bărbat, la nivel energetic este destructurat in totalitate, prin fiintare dețin tot ce am avut sau am nevoie pentru a FI, prin element androgin, aceasta fiind o revelație prin sacralitate și poate fi parcursă numai de cei inițiați, după ce se parcurge calea extrem de îngustă a abandonului de sine pentru a săruta divinul și a fi divinul in sine.

Lasă un răspuns