Vindecarea prin eliberarea tuturor liniilor temporale – metoda Eona Nivid

Tehnica de vindecare, procesul reintineririi si restructurare genetica, tehnica: vindecarea prin eliberarea tuturor liniilor temporale, metoda Eona Nivid

Sunt creatoarea tehnicii de regasire in vid prin care se realizeaza vindecarea prin eliberarea tuturor liniilor temporale.

Mediatie ghidata

Vindecarea prin eliberarea tuturor liniilor temporale, iesirea din dualitate, reintoarcere in vid, restructurare pe toate nivelurile.

Cu ceva timp in urma am parcurs dupa refacerea calatoriei interioare la nivel intra-celular pentru a realiza recunoasterea informationala, pasii catre intoarcere in vid, sursa tuturor potentialelor din descarcarea informationala creand pas cu pas tehnica de regasirea a potentialului vid, prin expansiune si implozie a structurii existentiale prin care fiinta umana sa patrunda vidul prin recunoastere si integrare.

Am dezvoltat aceasta metoda de vindecare prin care se realizeaza eliberarea tuturor liniilor temporale pentru a aduce restructurarea totala in fiinta umana, in urma regasirii cu mine divinitatea. In decursul perioadei in care am invatat prin descarcarea informatiilor din vidul nemnifestat totul ca potential din care manifestarea in exterior incepe sa prinda forma dorita.

Te afli aici, in acest moment deoarece dispui de minunata capacitate de a te vindeca, de a alege ceea ce esti tu cu adevarat, iar eu sunt aici pentru a te indruma pas cu pas cu ajutorul meditatiei ghidate pe care am creat-o pentru tine, sa te intorci inapoi in punctul zero, totul ca potential, in care incepi sa regasesti intregul, redescoperindu-te pe tine, tu, creatoruol si suveranul tau

Tot ceea ce stim si care se regaseste in dual, sunt manifestarile prin care experimentam binele si raul iar acestea, in momentul in care sunt eliberate, se realizeaza vindecarea totala prin extragerea fiintei umane din ansamblul tuturor liniilor temporale existente.

Prin acest salt al liniilor temporale esti transpus intr-o realitate conforma potentialului divin iar aceasta este realitatea care iti creaza potentialul vindecarii iar aici vei fi ghidat de catre mine pas cu pas pentru a realiza intoarcerea si regasirea in vid, locul unde vei elibera dualul si te vei regasi in inceputurile tale pentru a transcede din dual in potential infinit.

In momentul in care reusim sa iesim din liniile temporale existente in acel moment incepem sa manifestam vidul iar prin nemanifestare devenim eliberati de dual astfel incat incepem sa ne cream realitatea din punctul zero, din vidul nemanifestat care se manifesta dupa potentialul interior adevarat din care suntem creati.

Cu ajutorul regasirii in vid eliberam conceptele pe care le-am gasit in manifestare in momentul cobrarii noastre permitandu-le sa se manifeste prin toate structurile noastre pana la nivel cuantic imprimandu-ne si umbrind potentialul iar in momentul eliberarii a tot ceea ce am stiut pana in momentul eliberarii manifestandu-se ca fiind iluzie, reusim sa parcurgem pasii regasirii existentiale.

Ce este o linie temporala?
O linie temporala este un mod de perceptie a timpului , a nodurilor temporale prin care succesiuni de evenimente se deruleaza si care pot fi accesate sau percepute de catre fiinta umana in mod deosebit cand atentia este concentrata in vid, posibilitatea prin care aceste linii temporale pot fi accesate, percepute, sarite si excluse in totalitate.
Eliberarea tuturor liniilor temporale existente favorizeaza fiinta umana pentru a putea accesa posibilitatea de manifestare pe o linie temporala selectata in conformitate cu universul si rezonanta proprie prin care cu ajutorul vointei si intentiei se creaza noua linie de manifestare, ceea ce conduce catre beneficitatea utilizarii liniilor temporale constient in care de foarte multe ori se pot intampla vindecari instantanee ale multor afectiuni fizice deoarece linia temporala care au produs aceste manifestari este eliberata in totalitate.

Inclusiv planeta pamant, casa noastra actuala, a realizat trecerea in repetate randuri in decursul istoriei sale de creatie, a diferitelor linii temporale.

Aceasta notiune prin care vidul este adus in atentie pentru a realiza intoarcerea fiintei inapoi in sursa interioara prin eliberarea totala poate fi denumita punctul zero prin care suma tuturor posibilitatilor se pot intampla pe toate nivelurile de manifestare.
Prin tehnica vid ne intoarcem din materie manifestata la potentialul primordial ceea ce suntem in adevarul prin care ne-am realizat, ne intoarcem la noi, la esenta divina din noi.

Procesul de intoarcere la originea divinului interior prin tehnica meditatiei in vid prin care eliberam toate liniile temporale, parcurgand pasii de expansiune si implozie ne conduce in evolutie, in ceea ce suntem noi cu adevarat, eliberati de toate manifestarile exterioare, pentru a ne regasi pe noi in capacitatile depline ale spiritului.

Ce inseamna eliberarea de dual?

Dualul semnifica toata structura pe care o poti manifesta sau recunoaste catre exterior si anume: conceptule de bine si rau care sunt limitate in timp si spatiu apartinand liniilor temporale.
Eliberarea din dual inseamna ca tu incepi sa parcurgi evolutia ta prin realizarea eliberarii fiintei tale de toate liniile temporale pentru a te mentine in starea de neutralitate, in partea din mijloc a neocortexului, deoarece in vid, in neutralitate sau nemanifestare se regaseste toata esenta nemanifestarii, potentialul infinit din care incepi in exterior sa creezi iar aceasta iti permite mentinerea in esenta, in vid si este metoda prin care vei ramane centrat in fiinta ta, tu divinul.
Nemanifestarea este creatorul sursa coborata in manifestare, este divinul iar aceasta suflare divina se regaseste in fiecare dintre noi. Prin neidentiicarea cu toata manifestarea exterioara, mentinandu-te in vid, incepi procesul regasirii interioare, locul tau minune de unde incepi sa fii.

Te afli in acest moment in fata oportunitatii de a te vindeca, de a alege ceea ce esti tu cu cu adevarat, iar eu sunt aici pentru a te indruma inapoi in punctul zero, nemanifestarea divina, totul ca potential, in care incepi sa-ti regasesti intregul, redescoperindu-te pe tine, tu, creatorul.

Iti multumesc pentru increderea oferita, divinitatea din mine saluta divinitatea din tine, te iubesc neconditionat si te imbratisez cu inima.
Mihaela Malic Eona Nivid