Vindecarea prin eliberarea tuturor liniilor temporale – metoda Eona Nivid

Tehnica de vindecare, procesul reintineririi si restructurare genetica, tehnica: vindecarea prin eliberarea tuturor liniilor temporale, metoda Eona Nivid

Meditatie ghidata

Sunt creatoarea tehnicii de regasire in vid prin care se realizeaza vindecarea prin eliberarea tuturor liniilor temporale.

Vindecarea prin eliberarea tuturor liniilor temporale, iesirea din dualitate, reintoarcere in vid, restructurare pe toate nivelurile.

Te afli aici, in acest moment deoarece dispui de minunata capacitate de a te vindeca, de a alege ceea ce esti tu cu adevarat, iar eu sunt aici pentru a te indruma pas cu pas cu ajutorul meditatiei ghidate pe care am creat-o pentru tine, sa te intorci inapoi in punctul zero, totul ca potential, in care incepi sa regasesti intregul, redescoperindu-te pe tine, tu, creatoruol si suveranul tau.

Am dezvoltat aceasta metoda de vindecare prin care se realizeaza eliberarea tuturor liniilor temporale pentru a aduce restructurarea totala in fiinta umana, in urma regasirii cu mine divinitatea. In decursul perioadei in care am invatatprin descarcarea informatiilor din vidul nemnifestat totul ca potential din care manifestarea in exterior incepe sa prinda forma dorita.

Tot ceea ce stim si care se regaseste in dual, sunt manifestarile prin care experimentam binele si raul iar acestea, in momentul in care sunt eliberate, se realizeaza vindecarea totala prin extragerea fiintei umane din ansamblul tuturor liniilor temporale existente.

Prin acest salt al liniilor temporale esti transpus intr-o realitate iar aceasta este realitatea care iti creaza potentialul vindecarii iar aici vei fi ghidat de catre mine pas cu pas pentru a realiza deschiderea catre nemanifestare, intoarcerea si regasirea in vidul nemanifestat unde vei elibera dualul si te vei regasi in inceputurile tale pentru a transcede din dual in potential infinit.

In momentul in care reusim sa iesim din liniile temporale existente in acel moment incepem sa manifestam vidul iar prin nemanifestare devenim eliberati de dual astfel incat incepem sa ne cream realitatea din punctul zero, din vidul nemanifestat.

Ce inseamna eliberarea de dual?

Dualul semnifica toata structura pe care o poti manifesta sau recunoaste catre exterior si anume: conceptule de bine si rau care sunt limitate in timp si spatiu apartinand liniilor temporale.
Eliberarea din dual inseamna ca tu incepi sa parcurgi evolutia ta prin realizarea eliberarii fiintei tale de toate liniile temporale pentru a te mentine in starea de neutralitate, in partea din mijloc a neocortexului, deoarece in vid, in neutralitate sau nemanifestare se regaseste toata esenta deoarece nemanifestarea este potentialul infinit din care incepi in exterior sa creezi iar aceasta iti permite mentinerea in esenta, in vid si este metoda prin care vei ramane centrat in fiinta ta, tu divinul.
Nemanifestarea este creatorul sursa, este divinul iar aceasta suflare divina se regaseste in fiecare dintre noi. Prin neidentiicarea cu toata manifestarea exterioara, mentinandu-te in vid, incepi procesul regasirii interioare, locul tau minune de unde incepi sa fii.

Te afli in acest moment in fata oportunitatii de a te vindeca, de a alege ceea ce esti tu cu cu adevarat, iar eu sunt aici pentru a te indruma inapoi in punctul zero, nemanifestarea divina, totul ca potential, in care incepi sa-ti regasesti intregul, redescoperindu-te pe tine, tu, creatorul.

Iti multumesc pentru increderea oferita, divinitatea din mine saluta divinitatea din tine, te iubesc neconditionat si te imbratisez cu inima.
Mihaela Malic Eona Nivid