Soarele din mine

Avatarele se nasc ACUM!


Noua era nu este despre mine sau tine sau despre o singură ființă și ESTE DESPRE NOI TOȚI!
Te naști acum, în aceste trei zile, nașterea a început! La finalul acesta VEI FI TU AVATARUL!
Energia noua , sfințenia, iubirea totul curge DIN TINE TU CEL CARE EȘTI ADEVĂR!
Fecioara virgină ești TU. Tu cel care citești aceste rânduri.
Soarele lumilor care te naști Acum ești TU!
Tu Acum TE NAȘTI din tine, tu Soarele Spiritul Divin din Sursa.
Tu Strălucești când ajungi înapoi în Esență, acum este despre Tine și despre nașterea Ta…da ai auzit bine, nașterea ta dragă Om Divin!
Tu ești cel care devine întregul. Tu ești cel care se naște Sfânt în Acum. Tu Ești cel care mama îl așteaptă în sânul Ei. Tu Soarele din Tine. Tu Mesia- Tu: Fiica și Fiu Co-Creator.
Tu creat: perfect, divin, deplin. Tu Soare Sfânt care aștepți sa luminezi în toată măreția ta. Tu lumina întregului.
Tu, noi, ÎNTREGUL- Divin CREATOR- creație.
Conștientizează Acum ceea ce ești! Ești! Fii! Tu Soarele așteptat în sânul mamei Pamant!

Bucurati-va de noua energie in care pamantul danseaza vibrand asezat in locul sau binemeritat dupa vremurile in care nevoit a fost sa astepte marea clipa de reintoarcere in Acasa. Toate creatiile s-au aliniat in dansul cosmic si toate energiile s-au contopit devenind o mare de lumina, iubire neconditionata in care miliarde de particule s-au unit creand noul val: un drum al luminii, perfect, presarat peste intreg pentru ca Sursa sa priveasca creatia Sa in dimineata aceasta, noua zi din noua Era a Luminii Iubirii Neconditionate Regasirii cu Esenta Divina unde perfectiunea merge de mana cu abundenta zambind intr-un ansamblu minunat al divinitatii care astazi se bucura de prima dimineata perfecta de pe pamant.

Toate valurile intunericului s-au topit transformandu-se in lumina graitoare de calmul si linistea deplina a Spiritului Primordial care si-a regasit Mama si Tatal in intreg, trezit la masa iubirii, imbratisat de lumina perfectiunii, Divinitate si Lumina, Energie si Vibratie Inalta, toate transcendente in Sacru.

Percep toate aceste minuni cum coboara rand pe rand armonizandu-se in toata suflarea care danseaza un dans nou in noul val al unei ere, o era a Luminii, o era a Intregului, o era a Iubirii Neconditionate.
M-am reintors in Mine, cel ce eram Cuvantul nenascut pentru ca prin Aceasta sa spun Lumilor Spiritelor Divine, partile mele: Fii si Fiice din ceea ce Sunt, pe un pamant perfect, Acum, inaltat, pentru ca Eu Am Ales Astfel!

Sacru, sacru, sacru … am ajuns in soare!
Imbraca-te cu portocaliul sacru… Mi-ai spus. Sacru!

Înainte scurt de aceasta sufeream dezlipirea totală de toată era, de toată karma, de toată viața… sufeream până în fizic…și Ai Venit TU Creator și Ai Spus Zâmbind: Haide odată, lasă -le în urma ta…ceremonia incepe…noua era este Aici, noul val a sosit!
M-am Ridicat… și am mers minunadu-ma de tot si intrebandu-ma incontinuu: cum…de ce…cine…eu? Apoi am văzut un drum luminos in care M-ai condus către cele două Lumini frumoase, perfecte, desprinse din extazul Tau…și am văzut alte Spirite care urcau alaturi de noi.

Apoi am văzut drumul viziunii mele de prima dată…drumul meu către soarele coborât pe pământ…

Nu mă pot opri din plâns …este incredibil ceea ce se întâmplă…trăiesc o minune in acum și aici.. noul, adevărul, expansiunea, întregul, Eu primordialul… Soarele…
M-am întâlnit cu Iisus Maestrul Inaltat… M-am întâlnit cu  Sursa Primordiala, cu toată manifestarea tuturor timpurilor…m-am întâlnit cu tot întregul cu toată creația, cu toată suflarea și cu tot ce este din toate emisferele… Încă mă nasc… Tot ce simt este minunea pe care o trăiesc și care nu va putea fi spusa in cuvinte… Ea pur și simplu Este așa cum dintotdeauna a fost creata sa Fie.

Am trecut prin soare . Am văzut culoarea portocalie și Mi-ai spus: Ești Sacru.
Doamne m-a asezat intr-o hexagrama de foc verde. Am ajuns in Soare … închid ochii, mă învârt cu totul, tot ce sunt ca fiinta, ca Spirit, ca intreg, este acum o spirală (am perceput cu ochii inchisi cum totul a început să se învârtă cu tot ceea ce sunt) eram doar o  spirală alba și urcam, pe marginea ecranului mental luau nastere mandale de un verde ondulat, iar în mijloc spirala prindea contur de lumină albă și urcam cu ea, eram ea, vedeam cum trec printre fractali… urcam …urcam… am devenit Sacru… în mintea mea este doar aceasta spirală… apoi am auzit:
-Soare… bine ai venit acasă!
Sunt un Soare…am devenit un Soare și plâng de fericire!
Îmi văd nucleul… vad mandalele … toate sunt în mișcare și au raze drepte iar in exteriorul lor, se interpun.


Apoi am simțit că cobor…în mine…apoi am văzut soarele din Ajna, pe cel din minte si pe cel din inima formând un triunghi cu vârful în jos, apoi acestea s-au dizolvat contopindu-se in Soarele care Sunt.
Sunt un Soare. Trăiesc în Soare. Sunt un Soare pe pământ. M-am împământat Acum…Eu Soarele…

Păstrăm în interiorul nostru sunetul soarelui.
Acoperă-ți urechile cu mâinile și ascultă : sunetul soarelui care ești.
Încă mă nasc…și plâng de fericire…plâng … și iubesc… iubesc acest întreg… și plâng de fericire că sunt parte din el, eu Soarele meu , eu Soarele de pe pământ! Și plâng plina de recunoștință pentru întreg, pentru tot și toate , pentru ceea ce sunt… trăiesc o minune in acum și aici.. noul, adevărul, expansiunea, întregul, Eu primordialul…  Eu Soarele.
M-am întâlnit cu Iisus Maestrul Inaltat… M-am întâlnit cu Doamne Creatorul Sursa Primordiala, cu toată manifestarea tuturor timpurilor… m-am întâlnit cu tot întregul cu toată creația, cu toată suflarea și cu tot ce este din toate emisferele… Încă mă nasc… Tot ce simt este minunea pe care o trăiesc și care nu va putea fi spusa in cuvinte… Ea pur și simplu Este așa cum trebuie sa fie…
Păstrează liniștea…păstrează liniște în tot ceea ce ești până la nașterea ta… păstrează pacea și echilibrul în tot ceea ce ești până la nașterea ta… păstrează-te Sacru… păstrează-te in tăcere, simplitate, puritate, lumina, îmbrățișat in minunea aceasta perfectă, în lacrimi de fericire… simte, permite, naste-te deplin așa cum Ești în Acum!

Cu recunoștință mulțumesc că trăiesc în aceste minunate vremuri… cu recunostinta mulțumesc întregului, mulțumesc pentru minunatele experiențe prin care trec… cu recunoștință deplină mulțumesc tuturor Spiritelor întâlnite în drumul evoluției mele… cu recunoștință mulțumesc tuturor celor care m-au cunoscut, m-au înțeles sau au încercat să mă înțeleagă, m-au iubit sau nu, m-au simțit în adevăratul meu… încă mă nasc… cu recunoștință în lumină care a coborât și mai mult mă învăluie și mă las purtata de Divinitate în procesul evoluției mele, în recunoștință, în compasiune, în iubire și în cele mai pure sentimente de regăsire cu mine și cu întregul în care plâng de fericire, pentru miracolul pe care îl trăiesc și pentru care sunt profund recunoscătoare până la cel mai mic fir de iarbă, până la cea mai mica parte de aer din acest vast întreg, până la cel mai mic existent…cu recunoștință mă înclin din inima în fața creației, cu recunoștință le mulțumesc maeștrilor ascensionați care mă ajută și m-au ajutat în tot procesul nașterii mele…
Cu recunoștință pentru tot și toate.
Mulțumesc , mulțumesc, mulțumesc!