Rugăciunea inimii

Doamne mă bucur să te reîntâlnesc!
Doamne mă bucur pentru bunătatea cu care pe toți ne întâmpini de fiecare data întinzând ce Ai Tu și punând în fața noastră , la masa noastră, roadele bucuriei Tale. Noi suntem copiii Tai și te iubim.
Doamne mă bucur din inima mea că-mi oferi posibilitatea sa te simt așa cum Tu ești cu adevărat.
Sa cada straturile groase care mi-au întunecat privirea și chipul ani și ani la rând și să rămân dezgolita în fața Ta așa cum sunt cu adevărat Esență. Din aceasta sa se refacă întregul meu așa cum trebuie sa fie el în adevăr.
Te -am regăsit plângând , Am întins mâinile în inima ta și ai venit să te bucuri împreună cu Mine de minunata ta existența.
Puritatea ta este ceea ce îți readuce în momentele tale de coborâre pentru a-ti reaminti unde ești.
Iubirea ta îți aduce lacrimile inimii , ele te spala și te curata oferindu-ti vindecarea ta.
Compasiunea ta te păstrează în lumina și te conduce către lumile înalte de unde înveți să fii cine ești TU.
Regăsirea ta este împlinirea Mea și Mă bucur alaturi de tine pentru toate materiile lumii tale.
Tăcerea ta vine atunci când ea trebuie sa se așeze la loc de cinste prin care tu realizezi conștientizarea observând toate cate sunt după toate acestea trecătoare.
Liniștea ta este liniștea unei liniști instalate după furtunile care au vrut să vina dar s-au înăbușit in propria lor izbucnire. Pentru că Tu Ești!
Eu sunt ceea ce sunt!
Lacrimile acestea sunt cele care îți arată calea , urmează-le și permite-mi Sa Te ating din nou și din nou.
De dorul a ceea ce ești vreau să rămân în dorul tau până când el se va risipi lăsând locul tău curat in care cobor și privesc fuziunea perfecta a perfecțiunii Tale.
In viața sa mă cobor în adâncurile tale sa mă așez pe scaunul diamantului creat pentru mine din însăși ființa ta așa cum a fost sa fie dintotdeauna in fericirea regăsirii inimii curate.
Curata-ma cu lacrimile mele in care ai pus toată perfecțiunea și puritatea iubirii Tale Divine Doamne. Așa să fie acum și aici.
Aseaza-ma la locul meu și ofera-mi calea mea pe care sa merg in iubire , puritate și blândețe pentru Tine așa cum trebuie sa fie.
Readu-ma în ființa și pastreaza-ma in ființa până când toate care le aveam de îndeplinit s-au indeplinit.
Fuziunea inimii mele cu Tine este perfecțiunea existența pe acest pământ.
Întreaga ființă să perceapă existența Ta de acum in toate clipele vieții mele și să Rămâi astfel că și până acum.
Doamne cat mă bucur să te revăd , sa te îmbrățișez , sa te simt și plâng din inima mea ca un copil nevinovat pentru regăsirea mea cu Tine .
Toate cuvintele sunt de prisos. Simte . Lasă inima sa te vindece .
Eona Nivid