RUGACIUNE PENTRU RECUPERAREA PĂRȚILOR LIPSĂ DE SUFLET, PIERDUTE ÎN VIEȚILE ANTERIOARE CÂT ȘI ÎN CEA ACTUALĂ.

RUGACIUNE PENTRU RECUPERAREA PĂRȚILOR LIPSĂ DE SUFLET, PIERDUTE ÎN VIEȚILE ANTERIOARE CÂT ȘI ÎN CEA ACTUALĂ.

Această rugaciune mi-a fost transmisă de către îngerii de lumina din dimensiunile cele mai înalte existențiale cu acordul Creatorului.
Lumina și iubirea asupra voastră, sclipiri divine din însuși Creator, frații și surorile noastre de lumină.
Vă aducem în ajutorul vostru o rugăciune de recuperare în totalitate a tuturor părților de suflet lipsă , pierdute sub orice formă și sub orice mijloc , din această viață și din alte vieți.
Această rugăciune vă va ajuta acum, aici, pentru a vă recupera în totalitate părțile sufeltului lipsă pierdute în toate timpurile, pentru a vă ajuta să redeveniți liberi și să evoluați mai departe așa cum a fost lăsat de la începuturi.
Această rugăciune puternică aduce cu ea urcarea a mai multor trepte de evoluție prin conștientizare și faptă, pentru binele suprem.
Vă voi detalia pas cu pas ceea ce trebuie să faceți. Luați un creion și o foaie de hârtie pe care veți scrie rugaciunea.
Aceasta este ELIBERAREA voastră de tot ce v-a ținut subjugați până acum.
Rugăciunea odată scrisă, o veți rosti de 3 ori , după care foaia o veți arde.
💖Rugăciunea:
Eu (numele tău complet ) recuperez și integrez acum, aici, cu ajutorul Ghizilor Universali de Lumină, a Sinelui Divin și a Creatorului Suprem, toate părțile mele de suflet care au fost pierdute în toată existența mea, în toate celelalte vieți ale mele cât și viața actuală datorită conjuncturilor nefaste din toate timpurile.
Eu (numele tău complet ) recuperez acum, aici în totalitate , toate părțile mele de suflet lipsă care au fost pierdute de-a lungul timpului în toată existența mea încă de la începuturile Sinelui meu Divin.
Recuperez și integrez acum toate părțile lipsă ale sufletului meu.
Chem acum, aici, prin intermediul acestei puternice rugăciuni , cu ajutorul Divin, toate părțile mele de suflet pierdute pe care le integrez înapoi în sufletul meu.
Eu (numele tău complet ) am integrat în totalitate acum, aici , toate părțile lipsă din sufletul meu.
SUNT ACUM total integrat.
SUNT ACUM COMPLET și împlinit în deplinătatea existenței mele.
SUNT ACUM un nou născut.
Mulțumesc ghizilor și îngerilor de lumină, Sinelui Divin și Creatorului pentru ajutorul oferit pentru curățarea mea. Trec in Akasha dezlegarea mea. Așa să fie, pentru eternitate!
Vei arde aceasta hârtie dupa ce ai rostit rugaciunea de 3 ori.
Pentru această rugăciune nu este neapărat necesar să fii conectat cu Sinele tău Divin.
[widgets_on_pages id=”1″]