Rugaciune de vindecare si dizolvare a karmei negative din toate existentele Sinelui

RUGACIUNE DE VINDECARE ȘI DIZOLVARE A KARMEI NEGATIVE DIN TOATE EXISTENȚELE SINELUI


Această rugaciune mi-a fost transmisă de către îngerii de lumină din dimensiunile cele mai înalte existențiale cu acordul Creatorului.
Lumina și iubirea asupra voastră, sclipiri divine din însuși Creator, frații și surorile noastre de lumină.
Vă aducem în ajutorul vostru o rugăciune de dizolvare și vindecare a KARMEI NEGATIVE din această viață și din alte vieți.
Această rugăciune vă va ajuta acum, aici, pentru a vă vindeca karma negativa din viețile anterioare, cât și cea actuala, pentru a vă ajuta să redeveniți liberi și să evoluați mai departe așa cum a fost lăsat de la începuturi.
Această rugăciune puternică aduce cu ea urcarea a mai multor trepte de evoluție prin conștientizare și faptă, pentru binele suprem.
Vă voi detalia pas cu pas ceea ce trebuie să faceți. Luați un creion și o foaie de hârtie pe care veți scrie rugaciunea.
Aceasta este VINDECAREA voastră de KARMA negativă ce v-a ținut subjugați până acum.
Rugăciunea odată scrisă, o veți rosti de 3 ori , după care foaia o veți arde.
💖Rugăciunea:
Eu ( numele tau complet) vindec și dizolv acum, aici, in acest moment, cu ajutorul ghizilor de lumină universali, a Sinelui Divin și a Creatorului suprem, toată karma mea negativă care este venită din alte vieți , încă de la începuturile existeței mele cât și din această existență a vieții mele recente.
Eu ( numele tău complet) vindec și dizolv acum, toată karma mea negativă existentă, cu care m-am născut sau pe care am adunat-o de-a lungul acestei existențe.
Eu ( numele tău complet) prin această rugăciune puternică de vindecare a karmei , vindec și dizolv complet orice karma negativă am în acest moment.
SUNT un om nou născut, karma mea negativă este complet vindecată, ACUM, AICI.
SUNT complet VINDECAT, SUNT complet ELIBERAT de orice a fost karma mea negativă în existența mea anterioară și actuală.
SUNT ACUM curat și nou născut , cu existența deplină a Sinelui meu Divin, așa cum am fost creat(ă)de la începuturile mele.
Mulțumesc ghizilor și îngerilor de lumină, Sinelui Divin și Creatorului pentru ajutorul oferit pentru curățarea mea. Trec in Akasha dezlegarea mea. Așa să fie, pentru eternitate!
Vei arde aceasta hârtie dupa ce ai rostit rugaciunea de 3 ori.
💖Pentru această rugăciune nu este neapărat necesar să fii conectat cu Sinele tău Divin.