Rugăciune de dezlegare , de curațare, de dizolvare a implanturilor, a toate legaturilor din toate existențele Sinelui Divin.

Această rugaciune mi-a fost transmisă de către îngerii de lumina din dimensiunile cele mai înalte existențiale cu acordul Creatorului.

Lumina și iubirea asupra voastră, sclipiri divine din însuși Creator, frații și surorile noastre de lumină.
Vă aducem în ajutorul vostru o rugăciune de dezlegare de toate credițele, conceptele false, legăturile, implanturile voastre energetice , manipulărilor voastre energetice de natură joasă, sub orice formă și sub orice mijloc , din această viață și din alte vieți.
Această rugăciune vă va ajuta acum, aici, pentru a vă dezlega de toate legăturile din viețile anterioare, cât și cea actuală, pentru a dizolva toate falsele concepții, credințe cu care ați fost mințiți, subjugați, încătusați, pentru a vă ajuta să redeveniți liberi și să evoluați mai departe așa cum a fost lăsat de la începuturi.
Această rugăciune puternică aduce cu ea urcarea a mai multor trepte de evoluție prin conștientizare și faptă, pentru binele suprem.
Vă voi detalia pas cu pas ceea ce trebuie să faceți. Luați un creion și o foaie de hârtie pe care veți scrie rugaciunea.
Aceasta este ELIBERAREA voastră de tot ce v-a ținut subjugați până acum.
Rugăciunea odată scrisă, o veți rosti de 3 ori , după care foaia o veți arde.

Rugăciunea:

Eu (numele tău complet) dizolv acum, aici, în acest moment, cu ajutorul ghizilor de lumină, a Sinelui meu Divin și a Creatorului suprem,
toate legaturile mele energetice, create cu voie și fără de voie, toate stringurile energetice, toate implanturile , toate conceptele negative , false, mincinoase, implementate de-a lungul existenței mele, toate credințele impuse din exterior, de alții, de orice și oricine, om sau entitate care m-a manipulat până în acest moment, toate falsurile induse mie, toate jurămintele, blestemele, toate promisiunile mincinoase și false, făcute mie, cu voie sau fără de voie, în această viață sau în alte vieți. DIZOLV acum toate legăturile mele energetice, eu( numele tău complet) cu tot ce este vizibil și invizibil, de joasă frecvență, care m-a ținut legat de-a lungul vremurilor. Eu (numele tău complet) rup și dizolv lanțul nesfârșit cu care am fost legat de la începuturile existenței mele, cu care am fost mințit de către cei văzuți și nevăzuți, dizolv acum, aici, toate legăturile de orice formă , cu tot ce m-a ținut în lanțuri până acum. Toate legăturile mele sunt ACUM, AICI, DIZOLVATE COMPLET , iar eu raman curat(ă), cu existența deplină a Sinelui meu Divin, așa cum am fost creat(ă)de la începuturile mele.
SUNT ACUM ELIBERAT de toate legaturile.
SUNT ACUM CURAT și nou născut.
SUNT ACUM ÎMPLINIT în deplinătatea existenței mele.
Mulțumesc ghizilor și îngerilor de lumină, Sinelui Divin și Creatorului pentru ajutorul oferit pentru curățarea mea. Trec in Akasha dezlegarea mea. Așa să fie, pentru eternitate!

Vei arde aceasta hârtie dupa ce ai rostit rugaciunea de 3 ori.
Pentru această rugăciune nu este neapărat necesar să fii conectat cu Sinele tău Divin.
Te rog să distribui rugăciunea de dizolvare a tuturor legaturilor energetice, la cât mai mulți oameni pentru ajutor.