Pozitivitate, iubire, compasiune și înțelegere

Pozitivitate, iubire, compasiune și înțelegere… acestea sunt cheile care duc către evoluția ta spirituală.

 

Culegere de texte:

Dragul meu om de LUMINĂ ești PUTERNIC… o întreaga putere stă în inima ta…vindecarea se afla in tine.
Eliberează concepțiile care te țin în lanțuri, mergi în inima ta. Esti perfecțiune absolută. Esti puternic și mai ales ești DIVIN. Trăiește că atare!
Lasă concepțiile vechi legate de orice fel de negativitate manifestată sub orice forma: spirituală sau socială, în urma ta( nu asculta pe cei care îți induc teamă în suflet). Scutură-te de acest praf, ridică-te și mergi mai departe. Ai în față un drum echilibrat care abia așteaptă să pășești pe el. Pe acest drum nu există negativitate, implanturi, blocaje, karma, și alte noțiuni care sunt menite să te sperie și să te țina pe loc( negativitate mascată). Ramai centrat în INIMA ta și vei observa că toate acestea se vor risipi așa cum baloanele de săpun se sparg.
Trăiește în adevărat ta esență și FII TU însuți. Ești creat sa fii NEMURITOR, ești creat sa fii PERFECT. Îndrăznește!
Ai încredere în propriile forțe.

 

Păstrează încrederea în sine centrată.
Conștiința ta radiantă este concentrată în mijlocul tău,
soarele reprezintă centrul divin al luminii în om. Ea este copilul lumină, soarele născut din adevărata noastră natură spirituală, care creează impulsuri creative din interiorul sursei de lumină.
Soarele strălucește în ființa ta să te adune și să te centreze și să te întorci la tine din nou și din nou. La mijloc, în centru, conștiința se concentrează pentru a se forma în această lume. Care sunt obiectivele și idealurile tale? Ce dorință ai? Care sunt adevăratele tale intenții? Stai concentrat pe lumină, ca o lupă care îmbină constant raze de soare până când totul se desfășoară de la mijloc la cel mai bun dintre toate. Tine lumina, ține-ți viziunea, crede în puterea de neatins din tine.
Afirmatie: Mă odihnesc în mijlocul meu. Toată strălucirea se desfășoară din centrul meu.

 

Nu trebuie să înveți din negativitate ( întâmplări mai puțin faste), așadar negativitatea nu are ce căuta în viața ta.
În conceptul meu ideea unei posibile existente a unei întâmplări negative care vine în viața mea să mă ajute să conștientizez ceva din alte vieti nu mai există. Dar dacă totuși se întâmplă aceasta în viața ta, ei bine trebuie sa afli că aceasta este repercusiunea a ceva greșit realizat la un moment dat in acesta existență.
Nu trebuie sa duci in această viață(la nivelul inconstient) o posibilă karma(experiență nefastă). Poți evolua frumos și constant fără a fi necesar să te “chinui” pentru o altă viață anterioară.
Ești aici, acum și tot ceea ce ai de făcut este să mergi absolut într-o pozitivitate dacă se poate clipă de clipă, moment de moment.
Folosește afirmațiile pozitive, elimină negativitatea sub orice formă și aspect, rămâi consecvent și pozitiv.

Ai la dispoziție o multitudine de tehnici prin care să înveți să fii ceea ce-ți dorești să fii, să te vindeci, să te reconstruiești în totalitatea esenței așa cum ești încă de la începutul aceastei creații a ta.
Daca totuși se întâmplă un lucru negativ în drumul tău, atunci undeva pe parcurs ai omis un aspect esențial, sau tu însuți ai creat circumstanțele unui teren fertil pentru o posibilitate mai puțin creativă, deoarece totul se află la îndemâna manifestării după librul arbitru pe care îl ai la indemână.
Trăiește pozitiv, fii pozitiv până la capăt și negativitatea te va ocoli in mod cert.
Conștientizează: ești creatorul propriei vieți actuale, karme și alte aspecte mai puțin creative trebuiesc evitate în totalitate.
Omul își creează singur propriul drum pe care merge.
Autoanaliza constantă (lucru cu tine), consecvența în respectarea unui mod de viață echilibrat și armonios îți aduce posibilitatea unui existențe pozitive.
Dacă ai ști cât de mult ești iubit și prețuit de către Divinitate și Sinele tău Divin, te-ai plimba în fiecare zi cu bucurie profundă, curiozitate infinită și mare recunoștință în inima ta.

Procedează ca și cum deja ai realizat ceea ce ți-ai dorit.
Gândește-te, simte și acționează ca și cum dorințele tale cele mai interioare sunt deja realizate. Fii esența a ceea ce îți dorești!

Rezistență și perseverență.
Unele obiective pot fi atinse doar cu mult curaj, rezistență și multă perseverență. Dacă ceva este important pentru tine, rămâi concentrat și continuă cu curaj.

Binecuvântează-ți trupul.
Corpul tău este templul tău pe pământ care îți permite să îți trăiești visele. Prețuiește-l, îngrijește-l și iubește-l pentru asta în fiecare zi! Tratează-l ca pe cel mai bun prieten al tău!
Momentul inimii tale.
Permite inimii să se vindece acum și eliberează rănile vechi. Este timpul potrivit pentru a deschide propriul moment al inimii. Iubirea curată, nelimitată, debordantă te inundă în acest moment.

Toți suntem în aceeași egală măsură la fel.
Diferența dintre noi o face procentajul disponibilității noastre de a ne deschide  către Univers.

Aici și acum.
Concentrează-te in dragoste și pozitivitate pe aici și acum, deoarece în acest moment îți trăiești adevărata viață.
Abia de acum îți creezi propriul tău viitor.

 

Toți suntem Unici și ne manifestăm Unic.

Vindecarea se află în noi!
Noi decidem capacitatea deschiderii către nou dictând aceasta strict din punct de vedere personal, individual, gradual și intelectual .
Eu am îmbrățișat Sinele meu Divin și am acceptat schimbarea în viața mea, fiind în totalitate o alegere făcută la un moment dat în manifestarea personalității și a ceea ce sunt ca individ.

Seamănă semințele afecțiunii, iubirii și atenției în jurul tău. Atinge-i pe cei din jur cu iubirea ta ce vine din inima ta ajutându-i să-și regăsească lumina lor interioară, astfel recolta ta va fi bogată.
Afirmatie: Astăzi primesc cu brațele deschise energia creatoare prin care curge lumină și iubire. Le primesc și le dăruiesc mai departe tuturor celor care mă primesc cu brațele deschise în inima lor. Din inima mea curg raze de lumină, adevăr, iubire, echilibru, compasiune, vindecare, deoarece eu sunt o fântână de lumină care emană toate acestea pentru oameni și pentru mama Pamant. Primesc energia din Univers și dăruiesc energia mai departe tuturor fraților și surorilor mele. Noi suntem o Conștiință Unitară suntem una cu Creația si toată Creația se află în noi. Acordă atenție intuiției care îți arată în ce direcție ar trebui să mergi. Ai încredere în intuiția ta, care te ghidează în siguranță pe calea vieții tale. Deschide-te către iubire acum. Nu există trecut și pasiunea de astăzi este sursa zilei de mâine pentru totdeauna. Fii sincer cu tine în relatii, fii consecvent in alegerile tale. Rămâi fidel credințelor tale și orientează-te doar către propriul tău interior. Fii tu însuți, pentru că tu ești unic. Puterea se află in inima ta, du-te in inima ta ăi vei descoperi Universul.Este timpul să te vindeci, caută răspunsurile în inima ta. Cheia către inima ta este la tine. Fără ezitare, coboară în inima ta si revin-o la începuturile în care tu ai fost creat: PERFECT.

 

Afirmatie: Mă îmbrac cu lumină. Lumina îmi pătrunde în toată ființa și mă vindecă acum. Sunt un om vindecat și fericit. Toate acțiunile mele sunt făcute în lumină și iubire. Îmi iubesc trupul și trăiesc în armonie cu Divinitatea. Eu sunt. Sunt în armonie cu mine și cu marile forțe ale Universului, mă las purtat(ă) de fluxul etern al vietii. Păstrează mintea coborâtă in inimă. Oferă iubire necondiționată pentru orice suflare fără să afirmi că el sau ea nu merită…toți oamenii merită să fie iubiți și ajutați, toți oamenii merită să fie ascultați și mângâiați.Toți suntem egali. Și atunci când nu poți să intervii mai mult… acordă-le sfaturi. Deschide-ți inima și fii iubire. Oferă iubire fără prejudecăți și fără a aștepta nimic în schimb. Acesta este cheia către tot ce înseamnă Divinitate și perfecțiune. Ridică-te in iubire, iubirea înseamnă vindecare.

Divinitatea din mine salută Divinitatea din tine.