Orgonite

Proprietățile energetice ale orgonului

Piramide OrgonEnergia orgonică este energia vieții cosmice; o forță creatoare fundamentală. Acest lucru a fost dovedit de savantul german Wilhelm Reich. În imaginea alăturata se pot vedea piramide orgon în diferite mărimi.

Toată materia vie și neînsuflețită este încărcată de energie orgonică și o emite. Orgonul este peste tot și ne înconjoară în orice moment, ca peștele în apă.

Este energia vieții, este un mediu pentru emoții și percepții.

Mai presus de toate, materia vie trăiește în mod automat energia orgonică încărcată pozitiv- dar și energia orgonică încărcată negativ.

 

Cum funcționează orgonitul?

Datorită descoperirilor timpurii ale Dr. W. Reich și prelucrarea ulterioară a acestor informații de către un cuplul căsătorit care au creat orgonitele de astăzi, acum putem beneficia de acestea. Dr. Reich și-a dat seama că substanțele organice atrag energia vieții, substanțele anorganice respingând energia vieții. În acumulatorii săi se concentra energia vieții. Dacă reuniți conductori și non-conductori, puteți direcționa sau concentra orgonul într-o anumită direcție.

Energia este concentrată în acumulator. Este foarte bine să vezi că atât POR, cât și DOR se acumulează. Exact acest efect este utilizat pentru orgonite. Atracția constantă și repulsia energiei creează efecte în spirală și tunel.

Există turbulențe similare cu cele ale apei. Drept urmare, energia pozitivă este puternic activată. Cristalele conținute aduc ordine suplimentară în structuri. Un cristal cu rețeaua sa este construit conform geometriei sacre, prin urmare este capabil să armonizeze sau să echilibreze din nou frecvențele haotice ale energiei joase a vieții.

Tot ceea ce este conținut într-un orgonit și, de asemenea, construit conform geometriei sacre, susține acest mecanism. De exemplu, atunci când este inclusă o floare a vieții, crește mult eficacitatea orgonitului. Un orgonit atrage astfel energia moartă (POR) și o armonizează în interior. Ulterior, energia pozitivă este eliberată în mediu.

Orgonitul

Cum funcționează un orgonit?

Suntem în contact aici atât pe pământ, cât și peste tot în cosmos, cu energia care ne înconjoară. Aceasta curge prin noi și o transmitem și mediului nostru și altor oameni. În starea sa naturală, această energie de viață este armonioasă și vitalizantă. Ea ne oferă tot ceea ce avem nevoie pentru o viață vitală. Datorită numeroșilor factori perturbători ai civilizației noastre moderne, oamenii și mediul sunt încărcați din ce în ce mai mult în vitalitatea și starea lor naturală de a fi.

Aplicarea unui orgonit în cameră sau direct pe corp asigură din nou o energie ridicată sau care oscilează pozitiv și compensează astfel pierderea noastră din cauza factorilor perturbatori tulburători. Datorită ideilor obținute de Wilhelm Reich, este acum posibilă producerea de orgonite foarte puternice care ajută energic organismul nostru să vibreze la un nivel ridicat de energie și să rămână sănătos într-un sens holistic.

Ceea ce face concret orgonitul este după cum urmează: absoarbe energia plutitoare liberă din cameră, care constă de obicei din unde pozitive (armonice / naturale) și negative (dezarmonice / nenaturale) și le rearanjează în interiorul orgonitului.

Datorită metalelor și cristalelor aranjate sistematic în legătură cu rășina organică, toate undele sunt ordonate sau rearmonizate, astfel încât să lase din nou orgonitul un efect pur pozitiv și revigorant asupra oamenilor.

Care sunt proprietățile orgonului?

Orgonul înseamnă energia atotcuprinzătoare care există peste tot în cosmos. O putem numi forța de viață, Chi, Prana sau forță eterică sau energie orgonică. Această forță de viață descoperită de Wilhelm Reich, între altele, a fost diferențiată în funcție de starea lor în POR (radiația de orgoni pozitivi), adică energia de orgoni pozitivi și DOR (radiația negativă).

Reich a descoperit că energia pur pozitivă inițial prin factori precum câmpurile sau undele artificiale se transformă într-o astfel de energie negativă, la care suntem expuși astăzi în aproape fiecare loc. Acești factori includ undele radio și (mobile), microundele, radiațiile electrice puternice din fire și stâlpi, radiațiile WLAN și emisia omniprezentă de dispozitive electronice în casă, locul de muncă și în spațiile și camerele publice.

Cu toate acestea, având în vedere că toți acești factori sunt o parte indispensabilă a lumii noastre moderne și au utilizarea lor practică pentru viața noastră și pentru a trăi împreună, trebuie să ne protejăm organismul, propriul cămp energetic de efectele negative. Cu toate acestea, găsim această energie pozitivă doar în locuri cu natură liberă și neatinsă, departe de civilizație.

Și chiar și acolo poți scăpa doar parțial de rețeaua globală de radiații. De aceea, avem nevoie de un mod practic și eficient de a ne consolida și armoniza energia vieții aici și acum în fiecare zi.

Orgonite mici si mari

Ce consecințe are influența energiei DOR (energia negativă) asupra oamenilor?

Influența de durată a energiei negative a vieții poate avea consecințe diferite pentru oameni. În primul rând, persoana care este expusă la această energie va constata că nu se mai simte foarte vitală. Îi lipsește energia (pozitivă). Se simte scursă, obosită, șchiopătată și cumva nu în apele ei.

S-ar putea ca această persoană să se simtă amețită, să nu mai fie clară în percepția senzorială și să piardă din ce în ce mai mult în dinamica interioară sau să aibă senzația că energia sa se evaporă în viața de zi cu zi. Odată cu creșterea duratei de stres, se pot adăuga simptome mai puternice și uneori fizice. Nu rareori apar dureri de cap, greață sau senzație de slăbiciune.

Sensibilitatea la infecții poate fi crescută prin încărcarea energetică a organismului. La final, aproape toate procesele din corp pot fi iritate, blocate sau perturbate, ceea ce duce la o instabilitate a sănătății la oameni și, prin urmare, la îmbolnăvire.

O susceptibilitate mai mare la așa-numitul sindrom de ardere se poate datora cel puțin parțial datorită sarcinii crescute a energiei vitale modificate negativ, dacă se ia în considerare corelația clară a acestor două aspecte din istoria lor paralelă.

Nu poate exista nici o îndoială că cauzele bolilor sunt mai diverse, atât mentale, cât și fizice, cu toate acestea, calitatea energiei vitale din corp și din jurul său joacă un rol major în dezvoltarea și evoluția lor. Este vorba mai mult despre problema unei stări de supraviețuire și compensare sau a vieții vitale pline de energie, forță și sănătate.

Dacă aveți orgonite, așezați-le aproape de televizor, computer sau routerul wireless. Informații despre energia orgonică mai găsiți si pe Wikipedia.