Dragonii

Energia dragonului exista in noi
Este energia care urca pe coloana vertebrală și vibrează tot trupul tău
Aceasta este energie înterioara, nu este entitate exterioara
Daca te temi de propria ta energie interioara aceasta va ramane in interior în stare nemanifestata până în momentul conștientizării transcenderii fricii tale.

Vorbim despre o putere secreta(o energie foarte mare) pe care o putem accesa.
Pentru că oamenii se trezesc , puterile oculte folosesc orice mijloc pentru ca oamenii sa nu acceseze aceste puteri, inducând în subconștientul colectiv ideea cum că aceste forțe nu sunt benefice și astfel oamenii se retrag și nu doresc sa caute adevărul în legătură cu dragonii.
Dragonii nu sunt elemente de jucărie și nu sunt elemente pe care sa pui mana și să te joci tu cum dorești de aceea numai cei care sunt pregătiți cu adevărat, ajung la puterea dragonilor!
Este un adevăr.
Forța dragonilor este foarte puternica și te vei întreba de ce ai nevoie să accesezi sa să lucrezi cu această forță ? Ei bine , oul primordial reprezintă imortalitate, nemurire, iubire și este dragonul primordial ce-l ce s-a născut din starea primă.
Dragonii sunt și în voi, in voi toți dar multi dintre voi nu sunteți pregătiți să înțelegeți și să accesați aceasta putere!
Dragonii nu sunt entități pentru mine. Nu sunt cu aripi și nu zboară pe deasupra capului meu, forma aceasta numai mintea o dorește.
In esența dragonii sunt o energie! Și depinde de fiecare ființă umană în parte cum o accesează și cum se raportează la această energie.
Dragonii nu aparțin de partea negativă , a dualului negativ-pozitiv și nici de entități ce mintea unora le născocește. Ei sunt o energie ce deține o anumită informație așa cum tot ceea ce există , se destructurează de la nivel material în cuantic, până rămâne energia – semnătura energetica.
In campul cuantic, toate acestea reprezintă un tot unitar. Pentru a înțelege pe deplin aceasta este necesar sa activezi glanda ta pineala.☝️
Energia dragonului poate fi și o energie duală, când este raportată la nivelul inferior de manifestare fiind transmutată in conformitate cu cel care o accesează, însă acea formă de energie este fără vitalitate și vigoare, ea pur și simplu prin transformare transmutare, devine anosta și fără valoare. Aceea este energia despre care vorbesc unele ființe umane.
Întrebarea este: ce din ființă umană conduce până acolo? Pentru a denigra, pentru a transforma și transmuta pe nivelul inferior o energie care într-un final, reprezintă o informație cuantică și care se regăsește pretutindeni!?
Vedeți voi?
Fiecare ființă umană traduce potrivit cu filtrul ei mental !
De are încărcătură nebenefica în minte: traducerea informației va fi de nivel inferior, potrivit cu ceea ce deține ființă umană în acele momente în mintea ei.
Așadar totul este incontinuu schimbare și modificare.
In momentul in care ne extragem din gândirea liniară vom parcurge gândirea trivalentă.
Să fii deschis către tot ceea ce există , să nu fii încuiat mental aceasta este o abilitate și depinde de evoluția umană , de fiecare in parte, cât își permite să fie, să se deschidă , să accepte, să primească, să parcurgă și mai ales sa ascenzioneze. Prin ascensiune toate elementele primordiale sunt descărcate mai mult și mai mult.