Ziua energetică 11 noiembrie 2019

 

 

O zi semnificativa | 11-11 ora 11:11 | Trecerea la o noua faza de transformare!!

Aceasta este o altă poartă evolutivă 11-11-19
Această dată este importantă pentru a ne pune într-o lumină aprinsă. Este conectată la inima umană. Ne încurajează să depășim limitele atunci când intrăm într-o astfel de poartă de manifestare.

La 11 ~ 11 umanitatea intră pe o poartă energetică. Este unul din seria de obiective pe care le vom experimenta în perioada următoare. Ce înseamnă cu adevărat aceste abordări și cum putem să ne pregătim?

Acest portal se afla sub influența unei puternice vibrații a unui nou început.
În acest timp în care misticul se imbină cu divinul și cu sfârșitul unui ciclu și inceputul unei noi etape ce aduce o vibrație nouă și un nou început.

În această zi, capacitatea noastră de a ne manifesta dorește să fie la fel de bună ca și capacitatea noastră de a comunica și de a ne exprima. Dacă ne simțim tristi, pierduți sau confuzi, este posibil să găsim o claritate în această zi dacă săpăm adânc și explorăm ce se întâmplă cu adevărat în noi.

Celebrul 11/11! O zi specială pentru atât de mulți oameni! Această zi deține codul numărul 1111, care este un număr de putere în astrologie și deci un număr de înger.

11 noiembrie este ziua ta pentru manifestare, stabilirea intenției și conectarea cu lumea spiritelor, dar este o zi extrem de puternică pentru deschiderea inimii tale și îndeplinirea dorințelor.

11.11.2019 ora 11:11 este momentul in care vom TRECE intr-o nouă frecvență dimensională atât de mult așteptată.
Acum este timpul să lasăm în urmă vechiul și să spunem bun venit noului și noilor energii benefice tuturor.

Iată o meditație folosită in această zi și lună 11/11 pentru a te ghida:

Pasul 1: începi să scrii în flux constant timp de 11 minute despre tot ce-ți dictează inima și îți aduce bucurie în viață. Acestea sunt lucruri care în prezent îți aduc bucurie sau lucruri pe care dorești să le aduci în viața ta în viitor. Când scrii în flux liber, ideea este să scrii fără să ridici creionul, deci îți vei permite să scrii orice.

Pasul 2: parcurgi ceea ce ai scris și evidențiezi toate activitățile sau cuvintele cheie care ies în evidență. Aceste cuvinte și / sau activități îți vor oferi indicii despre poziția în care trebuie să te afli.

Pasul 3: alege 3 dintre cele mai bune cuvinte sau activități care rezonează cu tine și scrie-le pe o coală de hârtie separată. Acum puneți mâna dreaptă in dreptul inimii și repetă pentru fiecare cuvânt:

„Îmi permit să mă simt /să fac (spuneți cuvintele alese de tine). Îmi permit să aduc mai multă energie în viața mea începând de azi”.

Pasul 4: Acum închide ochii și vizualizează cum va arăta viața ta atunci când vei aduce în viața ta toată energia aceasta frumoasă. Imaginează-ți realizarea a tot ce dorești și simte-te bucuros și fericit. Meditează acest lucru timp de 11 minute.

Pasul 5: Având în vedere viziunea ta, scrie o intenție clară pentru ceea ce dorești să manifești în viața ta. Încearcă să surprinzi și să scrii succint ce emoții, sentimente și lucruri pe care dorești să le aduci în viața ta într-o singură propoziție. Acest lucru te va ajuta să trimiți o dorință clară în univers. Iată câteva exemple:

Îmi permit să mă simt fericit(ă).
Îmi permit să avensez în carieră și să am mai multă abundență.
Îmi permit să-mi deschid inima către o nouă iubire și să creez noi conexiuni cu alesul meu.

Pasul 6: așează-ți mâinile în poziția de rugăciune, mulțumește Sinelui tău Divin:
Eu sunt Unul, îmi creez viața cea mai înaltă în care toate dorințele mele sunt îndeplinite. Multumesc. Multumesc. Multumesc.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *