Vindecarea karmei negative de neam si vindecarea karmei negative din vietile anterioare

Fiecare persoană și de fapt fiecare ființă are propria sa karma. Ca să spun așa, este vorba despre ADN-ul sufletului nostru. Cu toate acestea, uneori este necesar să se intervină într-un mod util prin dizolvarea karmei cu probleme emoționale. În acest fel, problemele mentale sunt rezolvate la fel ca jurămintele vechi care sunt vindecate.

Legea karmei spune că fiecare persoană din ciclul vieții morții și renașterii eliberează forțe puternice prin acțiuni care au consecințe. Aceste potențe energetice sunt ascunse adânc în ființa noastră cea mai interioară până când izbucnesc într-una din viețile noastre. Îngrijorări, durere, dezamăgiri – citiți despre tehnicile pe care le puteți folosi pentru a rezolva karma rea ​​și a aduce o schimbare karma.
Ce înseamnă și cum apare o karma negativa?

Conform viziunii budiste, termenul karma (acțiune) descrie legătura fatală a ciclurilor de viață care a apărut prin fapte bune și rele. Legea cosmică a karmei cauzei și efectului nu poate fi încălcată și creează viitorul: „Cine semănă vântul seceră furtuna”. Energiile latente karma sunt numite samsara, ciclul etern al vieții de la devenire și trecere. Acțiunile noastre, dar și gândurile și sentimentele, declanșează forțe care continuă să existe după moartea fizică și călătoresc înapoi în ciclul renașterii.

Cum evit karma negativă?

Karma este un potențial care se manifestă în tendințe negative sau pozitive. Tot ceea ce faci sau doar crezi creează energie. Emoții precum ura, gelozia și invidia pot crea karma negativa.

Esența Legii Karmei este simplă: tratarea altor oameni așa cum doriți pentru voi înșivă. Dar implementarea este dificilă în viața de zi cu zi. Adesea acționăm din egoism, motivație slabă și indiferență, ceea ce nu este favorabil echilibrului karma. Dacă doresti să eviți karma negativă, acționarea fără atașament ușurează povara karmei.

Următoarele opt sfaturi practice asigură un cont de karma pozitiva:

nu blasfema în spatele altora
fii generos și împărtășește din tot ce detii celor din jurul tau
iartă-te pe tine și pe ceilalți
evita criticile constante și distrugătoare
fii recunoscător și apreciază momentul
respecta promisiunile făcute
practica compasiunea și amabilitatea
accepta fără evaluare

Dorinta mea … că înțelegi în profunzime că ceea ce contează nu este ceea ce deții sau ce ai realizat, ci cât de valoros ESTI.

Cauză și efect: Cum funcționează karma?
De exemplu, dacă dai cu piciorul unui câine, acesta te va mușca. Dar dacă acest lucru este legat în fața unui supermarket și nu își poate pune în aplicare dorința de apărare, își va aminti în mod deosebit acest impuls negativ pentru a vă mușca altă dată. În acest sens, nu trebuie să fii surprins dacă ești mușcat de animal un an mai târziu, deoarece ar fi o reacție la acțiunea ta. Dar povestea continuă, pentru că poate în viața următoare vei fi câinele și persoana ciudată din fața ta te lovește acum doar pentru că acel Mimi – adică tu – în fața supermarketului „pur și simplu nu-i place”.

Cu alte cuvinte, ai dezvoltat in acele momente o relație karmică puternică si negativa cu câinele. Iar cuvântul karma în sine poate fi tradus foarte liber cu propoziția „Ceea ce semeni, culegi”. Mai mult, există la fel de multe exemple de karma pe cât sunt ființe. Fiecare ființă vie are propria sa karma.

Deci, nimic nu se întâmplă întâmplător și totuși acest lucru nu înseamnă că totul este predeterminat. Cel puțin ca persoană, face parte din karma ta că poți schimba acest lucru prin tine, adică prin cunoștințele tale. Pentru a reveni, de exemplu: poți să-ți ceri scuze câinelui fiind frumos cu el suficient timp pentru ca el să aibă încredere din nou în tine și astfel să te ierte. În cele din urmă, tu și câinele puteți deveni chiar și cei mai buni prieteni. Cu alte cuvinte: din punct de vedere karmic, nimic nu este imposibil. Din nou, asta e frumusețea.

Inainte si dupa
Viața ta anterioara te da înapoi, ca să spunem așa, și aceste așa-numite „contracarări” pot proveni din viața ta prezentă sau din mult înainte de ea. Cu toate acestea, apar în viața ta situații, lovituri de soartă sau frustrări repetitive care nu se rezolvă în ciuda celei mai bune voințe sau a altui ajutor. Ajutorul meu se realizeaza cand intervin sa dizolvi aceste cauze karmice in tine, uitându-te la ele până când înțelegi ceea ce ai recunoscut ca parte din tine insati astfel incat sa poti renunta la acestea, caz în care se vorbește despre o dizolvare karma.

În primul moment te vei simți eliberat și în același timp vei simți că va rămâne așa. Acum respira adânc, pentru că ai o problemă rezolvata și te poți concentra energia pe zonele frumoase ale vieții tale. Indiferent dacă este profesional sau familial: datorită vindecarii karmei, viața ta are acum mai multă calitate, se simte mai reală și mai proaspătă. Și alții simt acest lucru și preferă să te caute pentru companie. Și când vine vorba de sufletele pereche, lucrurile se vor dovedi acum pozitive.

Dizolvarea karmei ce a fost creata de jurămintele din vietile anterioare, promisiuni, legaturi și contracte de suflete.
Să ne întoarcem la karma și dizolvarea karmei: când considerați că nu este prima dată în această lume, brusc pare mult mai logic că ați făcut deja multe promisiuni, contracte și jurăminte în viețile voastre anterioare. Și aceste lucruri din trecut vă vor ajunge din urmă la un moment dat si cu toate acestea, nu mai trăiești în acea vreme, ci în ziua de azi – și cu aceasta circumstanțele s-au schimbat de obicei enorm, astfel încât promisiunile sau jurămintele vechi pot duce la frustrări, incertitudini și confuzie. Pe scurt: aveți probleme emoționale profunde.

Oferta mea pentru tine este: tu impreună cu ajutorul meu, vei dizolva acum toate jurămintele, promisiunile și contractele, cum ar fi sărăcia și jurămintele de castitate din toate încarnările anterioare. După această dizolvare specială a karmei, sufletul tău se află într-un fel de stare originală. Ești eliberat karmic de anumite lucruri și contexte și te simți proaspăt și liber. Apropo, cel mai înalt potențial al tău, care se bazează pe unitate și integritate, poate fi acum manifestat și realizat.

Probleme mentale, încarnări și karma
Lucrul pozitiv despre întrupare este noile posibilități de învățare, precum și de a face față datoriilor vechi. Și lucrul dificil este: vechile probleme rămân încă latente în noi. Așadar, foloseste această viață și posibilitățile ei pentru a renunța la situatiile nerezolvate din tine. Aminteste-ti că in aceste momente, tu și karma ta, ca să spun așa, aveți ocazia să faceți acest lucru. Și nu este frumos să scapi de siturile contaminate și să te simți imediat mai bine în legătură cu asta? Deci, de ce să aștepți?

Karma, precum și problemele mentale nu sunt soarta, ci constau doar din cauză și efect. Deci, când un fermier semănă grâu, el primește grâu, cu condiția să plouă între timp. Cu acest exemplu, și dacă adaugi că o karma include de fapt tot ceea ce faci, gândesti, simți și spunei – atunci sfera karmei este înțeleasă.
Aici este importanta încă o explicație: fiecare acțiune creează o reacție. Aceasta creează un act care revine ca efect la punctul său de plecare. Intensitatea acestui efect corespunde nu numai cantității, ci și calității cauzei, adică acțiunii. În acest sens, omul este creatorul, purtătorul și cuceritorul destinului său în același timp. Fiecare gând, fiecare sentiment și fiecare acțiune sunt originea efectului.

Totul se întâmplă cu un motiv.

De ce sunt ceea ce sunt?
Karma și probleme mentale: de ce am anumite caracteristici? De unde provin toate tiparele mele de comportament? Sau: De ce nu reușesc? Fiecare persoană ar trebui să-și amintească în toate sentimentele și acțiunile sale că numai el este responsabil pentru karma sa din toate încarnările. Cu alte cuvinte, cu toții am adus propriile noastre probleme în această viață pe care nu le-am putut clarifica în viața trecută.

Și dacă nici în această viață nu putem rezolva aceste sarcini, vom obține același subiect din nou în viața următoare. Deci, aceasta va continua pentru totdeauna până când va exista o dizolvare a karmei.

Oferta mea: dizolvarea karmei
Indiferent dacă se află în zona sufletului pereche și a problemelor emoționale: durata dizolvării karmei în sine depinde de karma existentă. Acest lucru poate dura o jumatate de ora, o ora sau eventual trei. De asemenea, trebuie menționat că rezoluția în sine este posibilă doar în practica mea, întrucât mă ocup de tine foarte individual.

Apropo, poti simți imediat ceea ce s-a dizolvat din viața ta trecută. Acest lucru este imediat vizibil și descriptibil. În același timp, ai un sentiment bun, deoarece energiile tale nu mai sunt legate de această parte a trecutului tău.

Curățarea câmpului energetic in care realizez si curățarea de karma negativă: cea de neam și cea din toate viețile anterioare , pe care o realizez pentru cei care îmi solicita ajutorul in acest sens, vă scoate din matrice pentru că acest proces practic vă ajuta să vă eliberați de: stringuri, cordoanele cu care sunteți legați în program, iar karma negativă este dizolvată, eliberandu-va în totalitate! Am decis să realizez curățarea de karma negativă într-un proces al curățării energetice. Ce anume fac mai exact intr-o meditație în care îți curăț și vindec karma? Lucrez cu acordul tău , cu ajutorul unei fotografii a ta, în care tu ești în picioare. Întâi curăț câmpurile tale de tot ce este negativ, implanturi și alte energii de nivel scăzut, după care îți umplu campurile energetice cu lumină Divină direct din Sursa Primordială. Când sunt gata cu procesul curățării incep să lucrez cu geometrie sacra de lumină care vine așezată cu exactitate în campul tău energetic, in anumite puncte, astfel cum în Shambala am învățat în procesul inițierii în care am primit toti pașii realizabili în acest proces de vindecare a karmei negative. După ce acest proces este finalizat realizez mai departe poziționarea în anumite puncte a cristalelor eterice iar la final campul tău energetic este stabilizat cu ajutorul geometriei sacre de lumină care este proiectată pentru a te susține și proteja pentru o durata de 3 de zile timp în care, în subtil toată informația vindecării continua sa lucreze pentru tine. Totul se stabilizează pe durata a 3 de zile timp in care ești protejat și susținut energetic. Știu din comentariile celor cu care am lucrat că rezultatele pozitive se văd extrem de rapid. Ma vei gasi aici unde am pus la dispozitia ta adresa mea de e-mail. Namaste Om Divin! 🙏Îmbrățișări din inima tuturor ❤️🌈☀️🥰🙏🙏🙏

Un răspuns la „Vindecarea karmei negative de neam si vindecarea karmei negative din vietile anterioare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *