Inteligența inimii: vindecarea cu ajutorul razei de lumină galbenă

Om Divin!

Îți scriu aici și acum mesajul inimii.
Nu pot să-ți scriu într-un mod elevat deoarece inima mea îți scrie.
Pot doar să te duc acolo unde tu să poți simți ceea ce eu doresc din inimă să-ți transmit.
Te iubesc necondiționat om Divin!
Te iubesc necondiționat pe Tine și toată creația Ta Doamne!

Atunci când nu mai rătăcești în minte, devii din inima ta nemuritor!
Iubește necondiționat și astfel toți oamenii vor deveni o carte deschisă pentru tine.
Iubește necondiționat și astfel tot ce te înconjoară devine Divin pentru tine!
Iubește necondiționat și astfel vei locui în sânul Creatorului pentru eternitate!
În Shambala regele mi-a transmis: Tu ești raza! Tu ești lumină, iubire și compasiune!
Raza galbenă a creației universale coborâtă pe Pământ din Creator pentru vindecare!
Lasă-mă să pătrund în inima ta și să-ți ofer Iubire, vibrație înaltă, compasiune și vindecare!
Astăzi sunt raza galbenă din Creatorul infinit.
Alunec încontinuu peste tot pământul, merg și pătrund acolo unde sunt primită în inimă. Sunt puritatea iubirii infinite, calmul mai presus de înțelegere și iubirea Creatorului mai presus de iubirea fizică!
Eu sunt în tot și toate sunt în mine! Dincolo de galaxii și universuri.
Sunt puterea Creației și infinitul puterii din lumină!
Primește lacrimile mele în inima ta. Sunt lacrimi de vindecare!
În mine găsesc toată pacea, liniștea și iubirea de care am nevoie să cresc.
Văd perfecțiunea într-un cer înnorat, văd perfecțiunea în tot și în toate, manifestarea divinității este pretutindeni unde privesc.
Astăzi am învățat că Dumnezeu face parte din toți însă nu toți pot să îl aducă pe Dumnezeu în deplinătatea desăvârșită a Sa, în viețile lor, iar pentru unii necesită mai multe vieți ca să realizeze aceasta.
Nu doar ceea ce conștientizăm cât și ceea ce manifestăm în această privință înseamnă evoluție.
Cel mai greu pentru mulți este să ofere iubire necondiționată pentru toată existența, să depășească pragul în care iubirea lor este oferită doar persoanelor apropiate, aceasta este adevărata iubire.
Pentru unii este de neconceput să fie ei cu ei în inima lor… este de neconceput să se iubească pe ei înșiși.
Acum realizez că eu vorbesc despre ceea ce experimentez și simt… astfel sunt contrazisă de unii… deoarece pentru unii devine totul într-o clipită… de neînțeles.
Eu nu sunt și afirm iubirea necondiționată din simple cuvinte… eu simt, sunt și trăiesc iubirea necondiționată!
Când merg în inima mea încep vibrațiile înalte să se manifeste și mă poartă către împlinirea a tot. O pace și o liniște ies din Atomul Divin din inimă și din toată existența mea astfel mă simt cum niciodată până acum nu am mai simțit.

Pot să plec în orice secundă din această lume trecătoare și nu-mi pasă deoarece sunt purtată în sentimente de perfecțiune, în sentimente necunoscute și simt cum pășesc pe un Tărâm Sfânt.
Sunt un diamant și mă apreciez, mă iubesc și mă port frumos cu mine deoarece în templul trupului meu stă Dumnezeu!
Cum mă port cu mine așa mă port cu cei din jur iar cei care mă supără, am învățat să le ofer iubire și să-i iert!
Când Doamne mă atinge simt cum iubirea lui este puritate și perfecțiune dincolo de simpla putere și imaginație a minții.
Cu inima simt și cu inima mă rog pentru toată suflarea astfel cu rugăciunea inimii adorm în gând.

Bucuria inimii corespunde unui sentiment de legătură cu divinul. Este o bucurie care te luminează. Sfaturile inimii sunt: promovează în interiorul tău iubirea încercând să-l vezi pe Creator în orice situație. Privește în spatele fațadei exterioare și caută lumina în inima tuturor oamenilor. Atunci vei realiza miracolul creației și viața ta se va transforma într-un foc al prieteniilor. Bucură-te de toți prietenii, aceasta este o cheie pentru iluminare. Bucură-te de viață. Afirmă: găsesc bucuria în orice.

Foloseste-te de o concentrare pozitivă pentru a crește iubirea, lumina, bucuria, sănătatea și abundența în viața ta, concentrează-te în fiecare zi pe toate lucrurile minunate și pozitive care sunt deja prezente în viața ta.
Deschide-te către purificarea și clarificarea interioară, astfel încât tiparele și credințele vechi să poată fi curățate din viața ta și să poți experimenta un sentiment de eliberare.
Imaginează-ți cum puterea acestor cuvinte scrise în înalta vibrație a inimii îți aduce raza de lumină galbenă împreună cu cele mai curate și pure sentimente de vindecare și lumină care te ajută să te liniștești și să privești înspre interiorul ființei tale, în minunatul tău trup, în inima ta, acolo unde Dumnezeu locuiește.
Raza galbenă te va ajuta să mergi în interiorul ființei tale pentru a vindeca teama și frica de tine cât și toate temerile din adâncimea sufletului tău astfel redobândindu-ți încrederea și forțele. Poți să o simți, poți să o vezi, poți să o studiezi și să o urmărești în totalitatea manifestării, în drumul ei parcurs către ființa ta pentru a-ți dărui: vindecare.
Este atât de minunat să pătrunzi în adâncimea ființei tale și să spui: mă iert, mă iubesc, mă vindec. Te iert, te iubesc, te vindec. Vă iert, vă iubesc, vă vindec. Aici și Acum!
Pentru că tu, eu și noi toți suntem UNUL și avem minunata capacitate a manifestării divinității din noi, cea care aduce minunatele experiențe benefice în viața noastră, cea care dă lumina a toată existența și a tot ceea ce ne reprezintă. Aceasta rămâne astfel pentru totdeauna.
Atunci când realizăm și acționăm în acest sens, în sensul pozitiv al manifestării prin inimă, nimeni și nimic nu mai poate să ne afecteze deoarece totul din jur se transformă în esență divină.
Atunci când reușim să întelegem că suntem  UNUL, ne integrăm în constiința colectivă  astfel funcționând ca un mare organism.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *