Utilizarea sigiliilor

Vrei să cunoști utulizarea energiilor intr-o alta forma? Atunci magia sigilului poate fi instrumentul potrivit pentru tine. Personal am avut prima mea experiență în magie cu magia sigilului în combinație cu rune.

Cunoștințe de bază despre magia sigilului
Dacă doresti să utilizezi magia sigilului, este important să știi ce înseamnă de fapt această magie. Deoarece magia sigilelor este o formă de magie în care sunt folosite sigilii. Probabil că te întrebi din nou ce sunt sigilele? Prin sigilii se înțelege simbolurile grafice care constau în principal din litere ligate, adică litere bloc și nu cursive. Cuvântul sigiliu provine din cuvântul latin sigillum. Sigillum poate fi tradus cu „mica imagine” sau „sigiliu” și indică foarte clar cum funcționează magia sigiliului.

Istoria magiei sigiliilor
Orice simbol poate fi interpretat ca un sigiliu. Chiar și în cele mai vechi timpuri existau multe simboluri asemănătoare unui sigiliu care puteau fi găsite peste tot. Amuletele sau talismanele în special erau adesea sfințite de zei. Consacrarea a fost făcută simbolic printr-un sigiliu care a fost gravat ca simbol pentru zeul respectiv. În acest fel, puterea divină a fost transferată obiectului consacrat și a fost binecuvântată. În istoria magiei a existat întotdeauna interpretarea că poți invoca spirite, îngeri sau zei cu un sigiliu. Cel mai faimos simbol este de ex. sigiliul solomonic.

Dezvoltarea magiei sigiliilor
Mai târziu, aceste sigilii desenate, care arătau mai degrabă ca un amestec de semne și simboluri, au devenit sigilii care au fost dezvoltate pe baza pătratelor magice. Agrippa explică în detaliu în lucrarea sa „Occulta Philosophia” modul în care un sigiliu eficient poate fi dezvoltat din diferite litere, indiferent dacă acestea sunt latine, grecești sau ebraice, folosind un cod secret.

Funcția magiei sigiliilor
Dacă doresti să utilizezi magia sigilului, acest lucru este cel mai ușor în domeniul magiei dorințelor. Prin afirmare încărci sigiliul pentru a atinge obiectivul dorit. Ancorându-ți dorința în sigiliu și „suprimarea” ulterioară a dorinței tale din conștiința ta activă, dorința este codificată în subconștient și o poți purta întotdeauna cu tine cu sigiliul. Odată ce ești pe cale să folosești magia sigilului, ar trebui să ai mai multe Implementați sarcini energetice, deoarece aceasta este cea mai rapidă modalitate de a retine ce sigiliu reprezintă dorința și vă dezvăluie puterea proprie. De asemenea, este important ca sigiliul să fie pus deoparte după ce a fost creat, astfel încât să funcționeze corect, deoarece afirmația dezvăluie puterea autosugestivă a sigilului.

Aplicarea magiei sigiliilor
Dacă doriți să începeți acum, aveti nevoie de următoarele:

Un stilou (stilou cu cerneală neagră) sau carioca neagra – element aer
O foaie de hârtie – element pământ
O lumânare albă – element foc
Un castron cu apă – element apă
Dorința ta în gând – element eter
Aprinde lumânarea și cere puterea focului să te sprijine în lucrarea ta magică. Acum pune bucata de hârtie în fața ta și cere puterea pământului să te ghideze în lucrarea magică. Apoi scufundați degetele, cu care vei scrie, în apă și cere ca puterea apei să te protejeze în timp ce faci lucrări magice. Apoi ridici stiloul și ceri puterii aerului să te ghideze cu puterea lui. Acum concentreaza-te asupra dorinței pe care o ai și scrie-o cu litere mari pe foaia de hârtie și mulțumeste puterii eterului pentru crearea sa.

IMPORTANT: Te rog să nu folosesti negații ca de exemplu: nu vreau să mă îmbolnăvesc.

Potrivit ar fi: Vreau să ajung și să rămân sănătos.
Apoi șterge toate literele duble din propoziție, astfel încât să rămână doar literele simple:

Vreau să fiu și să rămân sănătos = vreausfimnstos
Astfel îți creezi propriul tău simbol personal, sigiliul tău. Acum poti purta întotdeauna acest sigiliu cu tine dupa ce l-ai lăsat sub perna pe care dormi tu, timp de aproximativ o săptămână. În cele din urmă, mulțumește elementelor și așteaptă cu nerăbdare norocul care ți se va întâmpla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *