Tu esti creatorul tau

Tu ești suveranul tau. Cuvintele tale sunt energie, ele merg in camp cuantic;
prind viață în dimensiune și se manifesta.
Cuvintele tale se vor manifesta atrăgând în camp cuantic după ceea ce ai ales să creezi.
Ele vor deveni o manifestare vie și vor crea mai departe ce ai ales să manifești.
Tu ești creatorul tau!

Suma tuturor posibilităților de acțiune sunt create activ de fiecare ființă în parte în momentul conștientizărilor și acțiunilor în prezent dependent de modalitatea principală de acțiune pe care ființa o pune în manifestare în clipa prezentă.
În conformitate cu acțiunea prezenta se declanșează extensia manifestării în realitatea imediată următoare iar aici de foarte multe ori exista posibilitatea sa fie interpusă o acțiune cu efect imediat care este manifestata din subconștient și care poate aduce o serie de acțiuni prin care ființa se poate regăsi in imposibilitatea de a realiza activ și conștient ceea ce se întâmplă și de ce exista aceasta acțiune în fața sa.
Prin vindecările active in subconștient posibilitățile ca una din manifestările viitoare cu efect negativ sa fie excluse in totalitate deoarece vindecarea activa destructurează pas cu pas aceste capacități inactive aflate în stare latenta in acesta.
Pentru a evita suprasolicitarea și suprapunerea acțiunilor cu substrat subconștient se realizează acțiune deplină în armonie cu legile universale și anume: ori de câte ori dorim sa interprindem activ o manifestare pentru realizare activa, este de preferat sa ne focusam pe o respirație conștientă, profundă, prin care eliberam emoțiile, stresul și alte bagaje afective și mai apoi să parcurgem pas cu pas acțiunea în procesul de vindecare.

Sinele superior ești tu, dar nu este mintea ta, mintea ta este unealta constiintei tale
-te vei conecta la sinele tău superior în momentul în care vei înțelege procesul de regăsire din inima ta și deschiderea ajnei
-tot tu ești și mintea și esența însă pentru a înțelege întreg procesul și pentru a fi conectat in esență este necesar sa realizezi aspectul prin care mintea necesita stăpânire și cel în care drumul inimii incepe sa devina importanta majora în propria ta viață și pentru că toate sunt in conexiune este necesar să înveți un întreg proces de armonizare care pleacă din interiorul ființei tale și cuprinde toată existența ta iar tu astfel te vei îndeplini în propria ta evoluție

 • pentru a permite conectării sinelui in propriul său trup, pentru a simți divinitatea in manifestare , parcurgi procesul de detașare din iluzii, vindecare, iertare și regăsire
  Toate acestea sunt în lanț și este o reacție prestabilită prin care vei trece la un moment dat acum sau poate altcândva și aceasa nu depinde de noi cei din jur, întregul proces depinde exclusiv de capacitatea ta de a te regăsi cu adevărat, de dorința, de focul sacru viu și de drum din inima.
  Toate acestea exista in noi toți.
  Diferența dintre ființe o realizează acest nivel de evoluție și capacitate de regăsire în prezența parcurgând trepte ale conștiinței, conștientizării, învățarea stăpânirii subconștientului pentru a aduce progresul cu tot ceea ce implică acesta pe planuri de existență, supraconstiintei, dezvoltând minunata abilitate de activare pe planuri existențiale pentru parcurgerea procesului mai departe și pentru că toate sunt înscrise deja in sistem tocmai acest farmec al eliberării îți pune in fata minunea mult așteptată.
  De ce sunt aici!? Pentru cine sunt aici!? Ce am de făcut aici??
  Sunt pentru ceea ce sunt.
  Probabil între timp ai conștientizat că toate celelalte întrebari sunt numai aspecte ale minții pe care le-am expus să înțelegi că ești aici pe pământ în schimbare, schimbarea este în tine, schimbarea semnifică acceptare și eliberare, regăsirea ta cu tine.
  Ești aici și după cum ai observat este un întreg proces pe care îl traversezi, o adevărată schimbare, o eliberare a vechiului pentru regăsirea noului.
  O detașare completa de efecte temporare pentru îmbrățișarea realului adevăr, adevărul din tine.
  Ești aici complet, frate, complet. Aceasta semnifică întoarcere în întreg, amestec de universuri, îmbinare de elemente, armonie și perfecțiune.
  Din aceasta îmbinare de elemente se naște cel nenascut, acesta are dintotdeauna tronul său in inima ta. Daca ai asculta inima…
  Ești aici sa fii armonie și pace.
  Răzvrătirea ta tine de efectul minții tale, ego.
  Ai o cale dar aceasta cale pentru a o menține este necesar sa ramai echilibrat, să înțelegi că esti regăsit în totalitate în intreg, te regăsești armonios în întreg, în echilibru, în iubire.
  Astăzi expresia trupului a vorbit prin viziune aratandu-mi ceea ce este trupul cu adevărat, aratandu-mi cum linia subțire care îl definea se contopise una cu energiile, stergandu-se aproape complet. Era un abur regăsit în energie, o materie care transcende timpul și spațiu și se regăsește în cuantic.
  M-am integrat complet. Apoi am redevenit materie. Călătorisem până dincolo de conștientizare și în acelea se regăseau miliarde și miliarde de spirite ce aleseseră manifestare iar dincolo de ele, alte miliarde nemanifestate deveniseră Intr-o absortie completa intr-un divin nemanifestat.

Rezonanța este redată dupa suma tuturor gândurilor tale.
Cu aceasta rezonanță vei atrage din exteriorul tău după efectul gândurilor tale.
Indeniabil campul cuantic traduce dupa efectul pozitiv sau negativ a informației imprimate și îți aduce experiența după ceea ce ai emis.
Sursa
Când noi ne-am trezit, se trezește întregul împreună cu noi, se armonizează campul cuantic, se echilibrează energia, se eliberează tot ce a fost nebenefic, destructurandu-se in totalitate.
Acest pământ nu este un test, acest pământ este o creație.
Pe acest pământ nu ne întoarcem din nou și din nou, daca am înțeles profunzimea creației, și pentru a înțelege profunzimea creației accesam sursa divinității interioare, odată ce am înțeles sursa, am înțeles întregul, înțelegem că toate sunt perfecte așa cum sunt deoarece sursa însăși se perfecționează pe sine însăși prin acelea, sursa se joaca acest joc al vieții, se redescoperă, se analizează, se întâmplă pe sine prin sine, se caută pe sine prin sine, se adulează pe sine prin sine, sursa inteligenta creatoare de întreg se autodistruge pe sine sau se înalță pe sine, din joaca sa infinită a cailor neînțelese minții însă înțelese inimii, sursa este dintotdeauna perfecțiunea, prin tot ceea ce manifesta aceasta.
Când ai înțeles procesul inimii ai înțeles întregul cu toate aspectele sale.
Minune divină! 🙏❤️🤗
Un aspect extrem de important: am evitat întotdeauna de a mă lasa influențată de aspectele din exteriorul meu, am căutat evoluția din interior. Aceasta a fost și este propria mea EVOLUȚIE!
Reîntors în unul! Dintotdeauna! 🙏
Am învățat un aspect extrem de important:
-este neimportanta casa din care provii sau ceea ce ești, atât timp cât ești, ai posibilitatea de a schimba tot traseul din aceasta experiență numită viața în sensul de a evolua aici sau involua , evident după gradul fiecăruia de conștientizare
-parasirea dualității este extrem de importanta pentru a se realiza evoluția cu adevărat, menținerea în echilibrul și în partea de mijloc, între cele două emisfere cerebrale împreună cu aceasta minunata conexiune a mintii în inima, fiind ceea ce conduce în evoluție
-niciodata nu m-am identificat cu nicio poveste, nu am creat identificări, tocmai pentru că aceasta este o mare capcana a mintii care lucrează atent, atât timp cât nu ai realizat regăsirea din inima, toate poveștile din trecut, prezent sau viitor, din alte timpuri, spatii, dimensiuni, tipare de realități abstracte, de filme și mai tot ceea ce mintea creează, am căutat întotdeauna să le mentin la distanta de mine știind că acelea sunt marile amagiri și pierderi ale spiritelor pe drum, rog a se conștientiza profund aceste rânduri!
Aveți exemple deja în mediul public prin care unii va lăsați atrași intra-acolo! !! Am incercat mereu sa atenționez acest proces, evoluția o realizezi TU CU TINE nu tu condus de alții prin nu știu ce lumi, secte, creații și alti egregori…este extrem de important aceasta, constientizati faptul că nimeni nu crează nimic. Totul se întâmplă! Nimeni nu conduce nimic, totul se întâmplă! Și acesta este un aspect extrem de important daca doriți să vă realizați adevărată evoluție! Adevărata EVOLUȚIE se afla IN VOI! Atât! Simplu! Din voi pornește tot!
Astfel am descoperit vidul in care am realizat excluderea din linii temporale, timp, spatiu, dimensiune, din proprie evoluție, din vindecarea ultimei frici, frica de moarte și elibererea acesteia, vidul in care am fost condusă pas cu pas din procesul spiritului primordial care sunt, proces pe care l-am expus tuturor prin detalierea pașilor in meditație ghidata aflată pe site, meditație cu ajutorul căreia cu adevărat am văzut și eu dar și voi, întregul proces de evoluție pe toate planurile atât fizic(întinerire) cât și energetic. Secretul fiind tocmai această cheie extrem de importantă și anume neidentificarea cu lumescul, trupul și abandonul total în esență!
Evident am scris despre vid și tot procesul a fost întotdeauna expus atât pe site dar mai ales aici pe Facebook unde întotdeauna am fost foarte activa.
Nu mă consider nimic, nu sunt spiritual, nu sunt terapeut, nu sunt nimic, mai presus sau mai prejos de nimeni, îmi cunosc capacitățile, evoluția, prin mine se întâmplă miracolul exact din aceasta cauza, a abandonului în esență, îmi știu calea iar universul îmi îndeplinește calea, și cu voi ÎMPREUNĂ UNUL SUNTEM! Din moment ce unul suntem, nimeni nu conduce pe nimeni, simplu 🙂
👉Rețineți un aspect extrem de important: orice identificare cu trecut, viitor, dimensiuni, vieți anterioare, timpuri, spatii si alte creații , povesti, idei, tipare etc, va mențin în stagnare!!! Este extrem de important sa conștientizați acest aspect! 👈
🙏Ați obsevat: va indemn întotdeauna în regăsirea cu voi deoarece aceasta este singura EVOLUȚIE REALĂ! 🙏
“Geniul nu este altceva decât o mare aptitudine pentru răbdare.”
Atât cât îți permiți atât ești!
Puterea ta este nelimitată insa există ceva care te limitează și aceasta se întâmplă atunci când ești în totalitate în minte fara a constientiza procesul.
Sa presupunem că experimentezi ceva iar primul lucru care-ți vine in minte este să te întrebi de ce se întâmplă acel lucru, cum de ai ajuns acolo și multe alte idei nefolositoare care te vor extrage din intuiție și te vor menține în minte.
Da, mintea te va scoate din inima daca ii vei permite aceasta și te va menține activ în labirintul său iar astfel vei rămâne prins în idei care mai de care mai abstracte.
Educa-ti mintea!
Igiena mentala este la fel de utila precum igiena corporala.
Daca îți detoxifici trupul și exteriorul iar în mintea ta toate umbla cutiuțe in cutiuțe, in care toate ideile încep să se manifeste în exterior și mai apoi după o vreme, începi să te întrebi de ce experimentezi aceea, dar aceea experimentezi deoarece ai permis la un momentan dat sa fie, ai permis unei idei fără sens sa ia forma in viața ta. Ea a rămas acolo în campul tau. Tot ce gândești fie pozitiv sau negativ, îți rămâne agățat pentru o viitoare manifestare, în câmpurile energetice!
Munca ta este munca cu mintea ta: unde ego străbate plin de înfumurare exteriorul și în care te vezi tu în falsul eu!
Intenția și perseverența în relația minte- inima și a trăi în inima este ceea ce te va urca.
Coborârea minții în inima de realizează cat mai des cu putință pentru a nu rămâne prins în labirintul minții în care nu vei experimenta decât iluzie.
Adevărul se regăsește în inima ta și cum vei ajunge la adevăra daca tu nu vei ajunge în inima ta
Eliberează blocajele.
Eliberează iluzia.
Eliberează tot ce aleargă fără țel prin mintea ta. Eliberează-te de atașamentele exterioare.
Știi de ce îți trece viața repede? Învăța sa trăiești clipa ca și cum ar fi ultima ta clipa, evita sa amani coborarea în inima ta, pentru că amâni vindecarea ta.

La mine nu mai exista kundalini!
Chakrele au devenit o forma elipsa, prin aceasta curge incontinuu energia conexiune în întreg.
💎💎💎Aceasta Percepție este percepția noului om în lumea noua, eră nouă, in care cu toții (mă rog, cei care au ales astfel) vom păși după anul 2030! 💎
🙏Aceasta este marea noastră transformare!🙏
Ceea ce am perceput în meditații acum trei luni in urma în legătură cu energia și chakrele corpului încă nu am reușit să le procesez însă au venit cateva conștientizati in aceste momente.
Percepusem energia interioara devenind un întreg, o elipsa într-o forma transparenta cu ușoare reflexii care erau mai mult asemănătoare unui amalgam de nuanțe fade însă fara o culoare anume după percepția din acele momente.
Prin aceasta transformare toate chakrele interioare deveniseră un tot unitar în aceasta elipsa și din care urca ieșind în exterior energia corpului, acesta nefiind separată de energia întregului, a pământului și a pranei universale. Se întâmplase acest proces după ce percepusem o ușoara ștergere a câmpului mental care după aceasta ștergere a sa, permisese energiei pranice să devină una cu trupul și când aceasta energie pranică devenise una cu trupul simțisem energia urcând iar alchimizarea tuturor CHAKRELOR mele reslizandu-se, dizolvandu-se practic în acest tot unitar eliptic din interiorul trupului meu.
Imediat după aceasta viziune completa am simțit o energie de liniște atotcuprinzătoare care m-a lăsat purtata pe valurile energiilor universale conștientizand în acest fel dizolvarea separațiunii anterioare și integrarea totală în energiile universale care le simțeam coborând într-o forma de iubire blândă și compasiune împreună cu un extaz divin neasemuit și nemaiîntâlnit până în acele momente.
Percepusem acesta întoarcere în întreg ca fiind dintotdeauna ceva firesc, ceva pentru care eram pregătită și născută să primesc dinaintea întrupării mele de pe pământ, deoarece traseul acesta devenise întoarcerea și recunoașterea din trecut, parcurgerea și întâmplarea trecutului întâmplat deja, creațiune pe care nu o întruchipase mintea, ea fiind o stare fără iluzii peste care nimeni și nimic nu mai reușea să o închidă, să o zavorasca și să îi stirbeasca din strălucirea sa, era purul care pâlpâia mai mult și mai mult, ancorandu-se in totalitate, astfel începuse mai mult și mai mult să se descarce în conștiință permițând stării de a fi să integreze adevărul și existența inexistenței, toată creațiunea divină, supraconstientul și inteligenta esenței care conștientiza trupul de sine prin Sine.
In acele momente existența unui concept kundalini devenise inutil deoarece acesta devenea însăși energia interioara, alchimizandu-se, transformandu-se pe sine într-un tot unitar, fiind de la sine prin trup, însăși creația coborâtă in noul om!
Eram noul om!
Dar inca nu înțelegeam in acele momente…procesul.
Știam dintotdeauna, răbdarea și perseverența mă va conduce în conștientizare și toate aveau să vina la momentul potrivit.
Astfel după o perioadă în care informația s-a așezat în structuri, au coborât constientizarile.
Când toate chakrele așa dizolvate într-un tot unitar eliptic interior începuseră să lucreze într-o armonie deplina și sunet vibratoriu în camp cuantic percepusem schimbările din trup și în afara trupului și deși le percepeam încetasem sa le adulez deoarece percepția ego nemaifiind existenta în structuri, știam că ceea ce este este perfect așa cum este iar trupul, fiind important și neimportant în aceeași măsură își urma stăpânul esența iar esența se indeplinea prin altarul sau turnand esențialul și permatandu-i să iasă în exterior curgând peste întreg în valurile sale creatoare de regăsire, existența dincolo de existență , iubire și armonie, eliberare și redobândire totala a Suveranității Sale in Spirit.
Nu erau culori, nu erau lumini, nu era întuneric, părăsisem dualul, devenisem una cu sursa iar sursa se indeplinea din centru din spatiul sacru. Locul in care căutasem și îl căutasem cu ardoare încă de la începuturi, fiind în începuturi in el, și el fiind dintotdeauna in mine…îmi realizam recunoașterea.
Apoi
Fara timp și spațiu, dimensiuni și iluzii, fara sentiment de separare și fără ego, priveam exact punctul care se absorbise complet permițând esenței divine sa se manifeste, începusem să fiu cu adevărat!
Eram deja, eram dintotdeauna iar momentul era starea prin care existența conștientizării creatoarea deplina către calea îndeplinirii dând la o parte toate stările își arată măreția sa prin altar strălucind în uniunea totala, înțelegând procesul și transcendând procesul alchimizand toată existența pentru a șterge urmele dualului și multidimensionalului până la scară și scara, ultim proces și grad al ascensiunii, fiind incorporata total astfel esența se putea manifesta cu adevărat.
Un adevăr, o stare totala de a fi, din însăși creație.

Mi-am vindecat cele mai adânci străfunduri ale ființei, neamului, mediului în care am coborât!
Am coborât până un ultima fărâmă de mlaștină și am scos tot!
Dintotdeauna am simțit aceasta putere incomensurabila a divinității launtrice și m-am predat ei!
Astfel am permis divinității interioare sa fie cu adevărat și cu cât am fost mai mult și mai mult cu atât mai mult și mai mult am eliberat toată mizeria ego ului, toată mizeria minții, toată frica și toate umbrele.
Am permis ADN ului să strălucească !
Sa se îndeplinească !
Sa se transforme!
M-am transformat! M-am schimbat! M-am întors cu adevărat în duh sfânt, divinitate, spirit, esență spune-i cum vrei și am permis acestuia sa fie! Pentru că dorința regăsirii a fost flacără vie , foc sacru care incontinuu a fost și este , focul cel viu în ceea ce sunt!
O parte din întreg regăsit în întreg!

Din poziția ta de victimă devii propriul tău dușman văzând în cei din jur ceea ce din tine se reflecta, frica ta de cei din jur, de acțiunea lor în ceea ce te privește, este ceea ce în tine nevindecat se regăsește.
Vindecarea se învață din puterea interioara.
Victimizarea? Propriul tău dușman ești chiar tu!
Vindeca! Echilibrul și armonia sunt in întreg.
Întregul te așteaptă să te întorci înapoi în întreg in echilibru și armonie așa cum dintotdeauna ai fost creat.
Înainte să vii la mine înțelege: în tine vad DIVINITATEA!
Daca tu nu vei vedea aceasta în mine, aceea în tine se va afla!
Vindeca-te, astfel vindecam întregul!

Va introduceți în câmpurile energetice tot felul de informații de peste tot, omitând esențialul …este și aceasta metoda o metoda prin care ființa fuge de sine la infinit…
In momentul in care îți dorești cu adevărat schimbarea, schimbarea va interveni în ceea ce ești iar aceasta schimbare nu are nicio legătură cu informația exterioara, are legătură cu tine și cu disponibilitatea ta de a incepe procesul regăsirii tale cu tine.
Va minunați că nu ajungeți la stările de beatitudine sau dacă ajungeți le pierdeți ușor.
Aceasta semnifica că nu ați parcurs procesul de vindecare cu adevărat, că nu ați renunțat la toată iluzia și ego inca persista. Ego este mândria, vanitatea și toate instinctele inferioare pe care mintea ta le poate crea, opulenta și îndestularea. Uiți că divinul se regăsește în simplitate, se regăsește în puțin, se regăsește în modestie, se regăsește în iubire.
Iubirea divină esență in manifestare este simplitate și puritatea iubirii copiilor
Copiii sunt inocența simplității, cei care poarta în inima lor până la o anumită vârstă, iubirea necondiționată , aceea este iubirea divină.
Ceea ce cauți tu in tine se afla!
Când ajungi in starea ta de bine dar aceasta pleacă așa cum a venit semnifica că nu ai încheiat procesul de vindecare și eliberare.
Situațiile care vin în viața ta și prin care întâmpini alte vibrații, sunt acolo până în momentul în care reușești să găsești ce din tine le produce și când ai găsit aceea,eliberezi iar acele situații odată eliberată ele nu se vor mai întoarce deoarece nu va mai exista rezonanță la tine , cu cât te eliberezi mai mult și mai mult vindecând aspectele interioare profunde cu atât mai mult și mai mult te regăsești , prin regăsirea ta cu tine se întâmplă acea stare pe care în aceste momente o ai dar o pierzi ușor.
Esențialul este nu sa cauți starea ci sa cauți în profunzime deoarece prin căutarea aceea eliberarea aspectelor neeliberate te va conduce în starea de beatitudine cu ușurință unui vis de copil.
Nu exista o metoda anume care sa te poata ajuta in acest sens, în sensul eliberării tale.
După câte divinități întrupate suntem, atât de multe posibilități și modalități pot exista.
Important este dorința cu adevărat a eliberarii, răbdarea și perseverență.
Ok daca nu am eliberat de prima dată, voi stărui pe trauma mea până o voi accepta, înțelege, căuta până la rădăcina , ierta cu adevărat și elibera.
Ființa are nevoie de răbdare și perseverență.
Unele traume se eliberează în timp ,prima dată se asimilează in totalitate și apoi se eliberează.
Pentru a descoperi divinitatea din tine, pentru a manifesta divinitatea din tine incepe sa lucrezi aspectele minții tale îmbâcsite de gânduri și predominanta în structuri prin care rătăcești de multe ori fara a fi conștient de tot ceea ace este dincolo de tot ceea ce este, cu cât mai mult cureți mintea ta cu atât mai mult realizezi coerenta minte inima prin care mai apoi te vei putea manifesta din perspectiva inteligenței inimii tale, aceasta este starea pe care o cauți, iar starea ta este umbrită de un proces al unei minți de foarte multe ori extrem de activa care îți împiedică procesul clarității tale.
Gândește-te cat de mult rătăcești in acest labirint intr-o singura zi și cât de multă energie consuma mintea ta și conștientizează momentul în care ai lucrat aspectele minții tale devenind stăpânul tău în acele momente parcurgi traseul inimii tale.
Mintea ta este unealta divinității care tot tu ești, aceasta divinitatea care așteaptă să preia controlul desăvârșirii trupului, a mintii tale și stării de a fi iar aceasta se realizează pas cu pas prin munca desăvârșirii tale cu tine.

Am ajuns la concluzia că toate divinitățile întrupate daca își vor căuta puterea interioara pentru a i permite sa se exprime prin intermediul vibrației inimii pentru a realiza propria evoluție aceea va fi cu adevărat ceea ce este important.
Am cunoscut fiinte care au adunat in campul lor atât de multă informație din exterior încât mare parte din camp era blocat cu tot cumulul de informație
Modalități prin care se realizează eliberarea informațiilor în surplus din camp am scris, important este intenția și voința proprie iar mai apoi necesită conștientizat că din interior pleacă evoluția , că simplitatea este calea pe care experiența divinului in manifestare in iubire necondiționată se realizează
Ce este divinul interior? De ce nu pot accesa?
Ba poți
Important este sa te abandonezi voinței tale, sa te abandonezi interiorului tau, sa permiți vibrației inimii să fie deoarece prin vibrația inimii ești cu adevărat.
Divinitatea ești tot, nu ești separat de tine, in momentul in care eliberezi procesul continuu al minții care rulează nestingherită la infinit creand labirintul, în acele momente te vei regăsi cu adevărat
Ai nevoie prin simplitate de tine, de dorința ta de a te regăsi, de a parcurge calea ta, aceea exista in tine , divinul ești în trup în profunzimea informațiilor ADN. Sursa divinității este energia care nu este separata de tine, ești tot tu și pentru a o accesa, mergi in coborâre către inima ta , sediul divinului din tine este inima ta
Divinitatea , tu, te manifești din inima ta.

Va doresc din toată puterea vibrației inimii să parcurgeți calea voastră interioara, a divinului care sunteți, eliberați de toată negativitatea și de toată energia inferioara pe care ați tras-o după voi ani și ani la rând!
Va doresc să ajungeți să fiți armonie și echilibru și prin voi să curgă transcenderea, să fiți propriul vostru adevăr.
Va doresc tot ce-mi doresc!🌈
Așa să fie și așa și este! 🙏
Să se întoarcă tot ceea ce va doresc inapoi la mine după lege universală! 🙏
Rămâneți binecuvântați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *