Trezirea spirituală – realizarea sinelui

Trezirea-spirituala-eonanividAutocunoașterea este adesea un proces lung. Oamenii care au atins deja acest obiectiv sunt numiți treziți spiritual. Dar cum ajungi la această stare?
Călătoria către tine însuți, către adevăratul sine, este tocmai asta: o călătorie. Acest lucru diferă în funcție de personalitatea și cerințele tale. Unii oameni au nevoie de toată viața lor pentru a se trezi.

Alții se găsesc la o vârstă foarte fragedă și trec prin viață cu ochii deschiși. Trezirea spirituală face parte din procesul de dezvoltare a fiecărei ființe umane. Un examen care vine adesea cu neplăceri și frustrări.

Cum îi recunoști pe cei treziți spiritual?
Și cum te descoperi de fapt?

Ce înseamnă trezirea spirituală?

Trezirea spirituală: percepe semnele și interpretează corect
Cu siguranță, cunoașteți pe cineva care este complet în repaus și pare să fie în pace cu el însuși. Acest cineva ar putea fi o persoană trezită spiritual. Cum recunoști asta? Am creat o listă pentru dumneavoastră. Dacă se aplică următoarele puncte, atunci este o persoană trezită spiritual. Când recunoașteți oamenii treziți spiritual:
Ei sunt în pace cu ei înșiși și cu mediul lor, trăiesc liber de povara emoțională și sunt plini de satisfacție completă.

Sunt feriți de resentimente, furie, dezamăgire sau alte sentimente negative. Ei se concentrează pe pozitiv în viața lor și poartă iubirea pe care o au în interior.

Se comportă imparțial și respectuos față de semenii lor. Sunt plini de compasiune. Le este ușor să ierte. Ei stau deasupra lucrurilor, văd întotdeauna cauza unei acțiuni, nu doar reacția la ea.

Își pun ego-ul înapoi și sunt foarte generoși. Sunt preocupați de imaginea cea mare cunoașterea. Mândria, vanitatea sau egoismul sunt cuvinte străine pentru ei.

Își iau soarta în mână, își asumă singura responsabilitate pentru acțiunile lor, acționează astfel încât nici ei înșiși nici ceilalți să nu fie dezavantajați.

În loc să se gândească prea mult la viitor, ei trăiesc aici și acum.
Se caracterizează printr-o mare iubire a naturii. Fiecare piatră, fiecare mică plantă, fiecare creatură pe care o prețuiesc. Ciclul vieții, de a deveni și de a trece, este o parte integrantă a lor.

Ei văd viața lor ca un cadou și cel mai valoros atu vreodată – și așa o tratează. Aceștia acordă atenție corpului și sănătății lor, si asta indeajuns, se tratează cu respirația obișnuită. O bunăstare a unuia merită protejată și la fel de importantă ca cea a celorlalți
Din păcate, nu există o listă la care trebuie să lucrați pentru a vă regăsi. Dar există o serie de lucruri pe care le puteți face pentru a vă apropia de obiectivul dvs.:

Cum să te pregătești pentru proiectul tău: trezirea spirituala

Notează tot ce ai obținut în viața ta și totuși dorești să obții. Stabilește obiective!

TU ești fierarul norocului tău, TU îți scrii povestea de viață, nimeni altcineva. Schimbă-ți comportamentul de gândire!

Sigur, există lucruri pe care nu le poți face la fel de bine ca și altele. Dar și tu ai puteri mari. Ai încredere în tine și în abilitățile tale!

Rupeți obiceiurile proaste și optează pentru un stil de viață mai sănătos. Reorganizează-ți viața!
Așa trebuie să procedezi:

Obținând un pic de lux din când în când! Acesta poate fi ceva diferit pentru toată lumea. Pentru o mamă stresată, luxul poate însemna să ai o după-amiază liberă pentru a merge la frizer. Pentru o femeie de carieră care trebuie să fie disponibilă constant, poate fi doar luxul de a opri telefonul și de a face o plimbare în parc.

Urmărește-ți pasiunea! Reînvie un hobby neglijat dacă te bucuri. Sau află ce te face să zâmbești. Este orele de yoga dimineața? Sau ce gătești cu partenerul tău seara? Important este că îți trezește pasiunea.

Ia un model! Există cineva din familie, prieteni sau cunoscuți care te impresionează durabil? Discută cu această persoană și primește sugestiile! Te poți inspira reciproc cu aceasta.

Stai în tine! Schimbarea care se petrece în tine va fi în curând vizibilă pentru familie, prieteni și cunoscuți. Fii pregătit ca nu toată lumea să aprobe această schimbare. Chiar și prietenii apropiați ar putea să-ți  invidieze succesul. Asta nu trebuie să se întâmple, dar se poate.
Scapă de gândurile negative! Desigur, uneori este mai ușor să vezi negativul. Mai ales dacă se întâmplă ceva la care nu te așteptai sau te afli într-o situație nefericită. Cu toate acestea, ar trebui să încerci mereu să vezi pozitivul. După cum vei vedea, de fiecare dată vei fi mai optimist.

Raspunde-ți la intrebări importante! Există ceva ce mi-am dorit întotdeauna să fac, dar mi-a fost teamă că nu? Dacă ar trebui să mă descriu, ce cuvinte aș folosi? Dacă banii nu contează, în ce loc de muncă aș dori să lucrez – și de ce? Tu însuți poți să răspunzi cel mai bine la aceste întrebări și să-ți derulezi acțiunile pentru prezent și viitor.
Metamorfoza transformă omida într-un fluture frumos. Își desprinde viața veche, își îndepărtează coconul și începe complet transformată într-o viață nouă. De asemenea, poți suferi o astfel de transformare dacă ești cu mintea deschisă și te implici în schimbarea fundamentală. Găsește-ți adevăratul sine prin trezirea spirituală, deschide-ți aripile și zboară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *