Curățarea energetică. Cum să curățați energia negativă.

Energia negativă afectează distructiv biocâmpul nostru, ceea ce duce la probleme personale, boli și transformă viața într-o serie de eșecuri. Există trei moduri eficiente de a ieși din această afecțiune.

Astăzi, în jurul nostru domnește o cantitate imensă de informații, majoritatea fiind, din păcate, negative. Opersoana este ca un burete:  absoarbe toate undele de energie cu care interacționează în timpul zilei. Este necesar să se confrunte cu influențele energetice negative. Gândirea pozitivă și trei moduri eficiente de curățare a biocâmpului vă vor ajuta în acest sens.

Filtrarea informațiilor

Fiecare persoană creează o lume în jurul său: gândurile, cuvintele, acțiunile și dorințele noastre determină soarta viitorului. Cheia fericirii și prosperității personale este o energie puternică și sănătoasă. Dacă este pozitiva, doar evenimentele pozitive vă înconjoară. Dar dacă biocâmpul este plin de negativitate, atunci persoana este bântuită de mizerie, suferință și pericol.

În această lume, totul este interconectat și nimic nu se întâmplă la fel. Unii oameni sunt depășiți de evenimente negative, alții realizează totul cu propriile lor mâini. Dar cu toții suntem maeștri ai propriilor noastre vieți și, ca în orice problemă responsabilă, în construirea propriului destin este necesar să respectăm ordinea și anumite reguli.

Toate informațiile primite sunt distribuite în fiecare celulă a corpului. Cu alte cuvinte, orice energie acționează asupra ADN-ului nostru, modificându-l la nivel fizic. De aici bolile care apar ca de nicăieri și o serie de neplăceri și o viață nefericită. Știați că înjurăturile raman pe corpul nostru ca radiațiile radioactive?

Toată negativitatea primită sau creata de tine va afecta mai devreme sau mai târziu abundenta și starea ta fizică. Prin urmare, este atât de important să filtrezi informațiile, să scapi de comunicarea cu oamenii răi, să primești cât mai multe emoții pozitive. Dar, pe lângă impactul negativ pe care îl poți trage din lumea însăși, o persoană este supusă unei influențe proaste din exterior. Ochii răi, corupția și alte acțiuni magice au ca scop distrugerea vieții tale prin energie. Trei metode eficiente și dovedite te vor ajuta să scapi de murdăria energetică.

Prima  cale: eliminarea găurilor de energie din biocâmp
Așeaza mâinile una in fata alteia. Imaginează-ți că între palmele tale este o grămadă de energie negativă. Respira adânc și simte că energia divină iti umple fiinta. Cu o expirație, energia pură ar trebui să iasă prin mâini și să încarce pozitiv tot negativul colectat. Este necesar să repeți exercițiul de mai multe ori.

Această tehnică poate fi folosită în fiecare dimineață. Cu ajutorul ei, nu numai că te vei curata de negativ, dar vei consolida si biocâmpul. Energia pozitivă formată te va ajuta să elimini barierele și straturile de impact negativ. Dacă te aștepți la rezultate rapide, atunci ar trebui să faci toate eforturile și să realizezi acest exercițiu de mai multe ori pe zi.

A doua cale: scapă de energia extraterestră

Dacă simți disconfort în corp, te simti bântuit de gânduri și eșecuri obsesive, precum și de un impact vizibil negativ, această metodă te va ajuta.

Imagineaza-ti un râu plin de foc și așeaza-te vizual deasupra lui. Ar trebui să te arunci mental în apa focului. Astfel, toate fricile și energia ta negativă vor arde în flacără, iar Spiritul tau, ca un Phoenix, se va ridica din cenușă. Imagineaza-ti că renaști iar totul în jurul tau strălucește ca o lumină albă. Aceasta este energie pură.

Acum, în timp real, trebuie să simți cum energia albă se răspândește prin corp, începând de la picioare. La final, ar trebui, ca un cocon, să te imbrace, creând un scut împotriva influenței celorlalți și a întristărilor.

A treia cale: curățarea energiei la nivel celular

Închide ochii și imaginează-ți că în prezent te afli la mare, relaxându-te pe plajă, nu-ți pasă, ești fericit și calm. Simți cum valurile îți mângâie picioarele. Privește-te din lateral. Ar trebui să vezi pete murdare în locuri care provoacă durerea fizică sau emoțională. Respira adânc și simte cum apa rece a mării te spala. În timp ce expiri, simți că apa se retrage, spălându-te in  locurile afectate. Continua acest lucru până când murdăria a dispărut complet din corpul tau. Curățarea apare de obicei după efectuarea acestui exercitiu timp de zece ori.

Acestea sunt doar câteva dintre practicile de curățare a energiei negative. Impactul lor are loc la nivel mental, ceea ce contribuie la obținerea suficientă energie pozitivă, la eliberarea negativității și la consolidarea biocâmpului.

Cum să începei curățarea de energie negativa?
Pentru un tratament eficient, ar trebui să cunosti multe puncte, cum ar fi structura corpului subtil uman, proprietățile, precum și metodele de influențare a acestora. Tratamentul energetic al unei persoane trebuie să înceapă cu curățarea chakrei Sahasrara.

Ea, ca receptor, conectează o persoană cu Forțele Superioare (Dumnezeu,Creatorul, Universul- sau cum doresti tu sa il numesti), prin el primește energii mari. De asemenea, această chakră servește ca iesire principală pentru energia negativă, care provoacă poluarea sa.

După contaminarea chakrei Sahasrara, o persoană nu mai este capabilă să facă față negativității sale însăși, ca urmare începe să doară.

Poluarea chakrei Sahasrara și legătura întreruptă cu Forțele Superioare sunt cele care fac ca o persoană să ramana fara aparare din punct de vedere energetic.

Uneori, în timpul vieții se acumulează atât de multă negativitate încât este repede imposibil să o ștergi. Nici cel mai puternic vindecător nu va putea să vindece instantaneu un astfel de pacient.

Prin urmare, după ce a curățat chakra Sahasrara  a pacientului, vindecătorul deschide două uși simultan, una pentru intrarea energiei de curățare ridicate și a doua pentru eliberarea negativului.

O astfel de purificare va îndepărta energia joasa de la o persoană timp de 24 de ore, ducând treptat la reinsanatosirea sa.

Vindecătorul în sine nu este capabil să lucreze atât de mult, dar creând condițiile de purificare, el accelerează semnificativ recuperarea unei persoane. Când chakra parietală este curățată, vindecătorul trebuie să se asigure că nu va mai fi contaminat cu energii negative dense. Din când în când, trebuie curățat, dacă este necesar.

Cum se curăță chakra Sahasrara?
Este necesar să ștergi chakra  cu mișcări ale mâinii până când fluxul de energie negativă curge din ea. Se simte ca un curent de negativitate care iese din cap. Energia negativă trebuie pusă în mișcare, slăbind-o și eliminând-o cu mișcări ale mâinii.

În această perioadă de purificare, este recomandabil ca pacientul să crească frecvența energiilor sale prin rugăciune. Dacă o persoană din interior slăbește negativul, atunci este mult mai ușor să  curete energia negativa.

Secvența acțiunilor vindecătorului este de asemenea importantă. Dacă, de exemplu, o persoană are un blestem, dar chakra este contaminată, atunci purificarea ar trebui să înceapă cu aceasta. Până la curatarea completa a  canalului cu Forțele Superioare, o persoană nu poate primi energie purificatoare ridicată prin rugăciunile sale.

Toată lumea poate efectua curățare de energie negativa!
Dezvoltând sensibilitatea palmelor la energii, toată lumea poate stăpâni în mod independent practica vindecării cu mâinile.

Un vindecător începător poate lucra la propria discreție, ascultând intuiția sa.

De obicei, în timpul curățării energetice, se folosesc mișcări de rotație ale palmelor. Mișcările de rotație pleacă de la locul afectat. Astfel, agățându-se de sarcina negativității de către câmpul mâinilor, vindecătorul  scoate energia negativa din intreg.

Diagnosticul corect este fundamentul elementelor de bază!
În vindecarea energetică în sine, diagnosticul corect este foarte important.

Ce fel de energie este aceasta, vindecătorul însuși trebuie să-și dea seama, acest lucru îl va ajuta să aleagă „antidotul” potrivit.

Prin urmare, este important ca vindecătorul să învețe să simtă ce fel de energie este – răsfățarea, gândurile rele ale unei persoane sau un blestem. La urma urmei, doar o definiție exactă a problemei va ajuta la eliminarea acesteia.

Uneori, dificultatea vindecătorului în astfel de lucrări este că pacientul are o mulțime de probleme. Se întâmplă ca negativul, ca un tort cu strat, să fie o acumulare de diverse energii negative.

În astfel de cazuri, pacienții cu așteptări ridicate sunt adesea nemulțumiți de durata tratamentului. Unii pacienți nu înțeleg amploarea lucrărilor, iar atunci când sunt vindecați, ei continuă să dea naștere la energii negative.

În acest caz, tratamentul acestor persoane va fi neproductiv. Punctul principal al activității vindecătorului este consolidarea comunicării cu Forțele Superioare, ceea ce va conduce oamenii la purificare. Dacă acest lucru este imposibil, iar persoana nu este gata să își schimbe obiceiurile, atunci după un timp boala va reveni.

Principiul de bază al vindecării
Acest principiu este acela că o persoană primește energii mari de la Forțele Superioare de sus, prin chakra coroanei. Prin urmare, negativul acumulat merge de jos în sus. Excepția este atunci când o persoană însăși generează energii mari. În acest caz, energia de înaltă frecvență se deplasează din sufletul uman.

Când energia este purificată, negativul începe să slăbească și pune în mișcare, încercând să iasă. Toate acestea sunt adesea însoțite de durere în cap și corp. La fel cum uleiul gros se mișcă încet prin conducte, la fel și energia negativă se mișcă reticent și încet se trece prin canale energetice.

În locurile de „stagnare” o persoană suferă de durere, iar negativul începe să pătrundă în țesut. Pentru a fi vindecată, o persoană trebuie să-și crească energiile interne.

Criza fizică de purificare
Imediat după purificarea energiei negative în locurile de acumulare, începe o criză fizică de purificare. Se datorează faptului că în locurile cu cea mai mare concentrare de negativitate apar spasme și alimentarea cu sânge a celulelor este perturbată.

De îndată ce crampele dispar, mișcarea sângelui se normalizează, iar energia începe imediat activitatea  de curățare.

Uneori, există atât de multe leziuni în organism încât provoacă intoxicație la o persoană. Totul provine din faptul că deșeurile din zonele afectate intră imediat în fluxul sanguin.

Puteți să diagnosticați în mod independent intoxicația în voi, de către ganglionii inflamatori și dureroși. Cu cât boala este mai severă, cu atât va fi mai multă intoxicație. În această perioadă, se recomandă să beti multă apă. Baia și transpirația ajută, de asemenea, la reducerea efectelor intoxicației.

De obicei, imediat după intoxicație, pacientul prezintă ușurare și recuperare bruscă.

Curățarea Chakrelor Mâinilor
Adesea, o persoană are mai multe chakre contaminate simultan și se acumulează multă energie negativă în corpurile subtile. Într-o anumită perioadă a vieții, o persoană are un blocaj în mișcarea energiei.

Sarcina vindecătorului este să slăbească și să pună în mișcare negativul, până la îndepărtarea completă a acestuia din structura corpului subtil.

O boală apare numai atunci când negativul este în energia corpului fizic.
Există diferite abordări de curățare a chakrelor, dar cel mai corect este să curățați toate chakrele prin coroana. Secvența unei astfel de curățări de sus dă un rezultat bun, deoarece chakra coroana este poarta principală pentru intrarea în energie mare.

Dacă, de exemplu, începeți să curățați chakra inghinală atunci când chakra parietală nu a fost încă curatata, atunci nu va exista o ieșire de energie negativă.

Particularitatea negativului este că are o structură integrală. Când vindecătorul începe să îndepărteze energiile negative cu mișcările mâinilor prin coroană, le scoate din întreaga energie cu o singură încărcare.

Odată cu acumularea de experiență și practică vindecătorul va aplica o abordare individuală pentru fiecare pacient. De exemplu, este mai bine să nu atingi deloc zona cu mâinile, deoarece se pote contamina serios degetele și suprima sensibilitatea mâinilor la energie.

Vindecarea este cunoașterea, deținerea energiilor și improvizația în fiecare caz, însă principiile generale rămân neschimbate.

Pentru a nu adopta energii negative, vindecătorul ar trebui să genereze energii mari în sine, în special, energia iubirii.

Apelarea la rugăciune ajută la curățarea și îmbunătățirea rapidă a calității lucrărilor de vindecare.

Tratament fotografic
Curatarea se poate realiza de la distanta, cu acordul de a lucra campul energetic al persoanei astfel incat vindecătorul poate avea un efect energetic asupra pacientului lucrand exclusiv pe fotografia persoanei care solicita curatarea energetica.

În cazul tratamentului conform fotografiei, trebuie curățata și energia persoanei prin chakra coroana. Cu toate acestea, în timpul tratamentului folosind fotografia, este necesară o legătură constantă cu pacientul, este foarte important ca vindecătorul să știe despre modificările stării sale în timpul tratamentului. Cu practica, stăpânirea vindecării pe fotografie va fi mai ușoară.

Dacă un vindecător dezvoltă și practică tratamentul, abilitățile sale vor crește treptat.

Cu totii suntem interesați de cum să curetam un ibric sau cum să ștergem o memorie într-un iPhone, dar puțini dintre noi se gândesc la cât de important este să ne curățam de negativitate și de alte „gunoaie”.
Credem că nu este un secret pentru nimeni faptul că în fiecare zi ne agățăm de noi înșine fie de rămășițele emoțiilor negative ale celorlalți, propriile noastre gânduri pot scăpa de sub control, sau următoarea lecție de viață prin care trebuie să trecem ne aduce prea multe dificultăți. Este important să ne amintim: trebuie să ne curățam în mod regulat. Și cu cât este mai des cu atât mai bine.

Când trebuie să-mi curăț energia?
Cel mai bine seara, înainte de culcare. Când ești deja relaxat și când tot praful din ziua trecută „s-a așezat” pe cochilia ta. În plus, orice stare de rău, durere în orice parte a corpului, vedere sau afectare afectată, iritare neașteptată (și cu atât mai mult „așteptată”) sau gânduri îngrozitoare – toate acestea sunt semnale că este timpul să te cureti.

Și chiar dacă te-ai curățat acum cinci minute, dar în același timp simți disconfort în corp sau starea ta de spirit se schimbă brusc, înseamnă că ar trebui să te cureti din nou. Poate folosind o metodă diferită de cea cu care a fost curățată energia negativa acum cinci minute.

Cum să-ti cureți singur energia negativa?
Există multe opțiuni, dintre care unele am descris deja. Acum amintește-le și extinde această listă. Enumerăm tehnicile de bază de auto-curățare pe care absolut oricine le poate folosi și chiar un copil.

ACTIUNI

Modalități de a  curăța energia sunt multe.

Dacă pornim de la această formulă, atunci este clar: calitatea gândurilor noastre (informațiilor) și calitatea energiei noastre determină calitatea materiei pe care am creat-o.

De exemplu, orice boală nu apare brusc și nu iese nicăieri din corp. Deși o astfel de iluzie poate fi prezentă când o persoană a dus  un stil de viață activ pana mai ieri, iar astăzi a primit cu o boală incurabilă.

In acest caz, informațiile negative au pătruns în câmpul informațiilor umane mult mai devreme și s-au materializat. Aceasta a atras  o masă critică de negativitate și s-a manifestat provocand o boala fizica.

De exemplu, medicina cunoaște momentul regenerării organelor. Voi da câteva exemple de termeni pentru o reînnoire completă a țesuturilor de organ (de la cursul Academiei de Vindecare E. Gulyaev):

Ficat – 6 luni

Piele – 3-4 săptămâni

Stomac – 3-4 zile

Ochi – 2 zile

În fiecare minut, 2,5 milioane de celule sunt reînnoite în organism. Toate celulele se împart și se înmulțesc în conformitate cu informațiile stocate în ADN cu privire la acest organ.

ADN-ul este o structură energetică informațională care conține informații atât despre specii, cât și despre o persoană specifică (orice organism viu). Tot ceea ce se întâmplă în interiorul și în afara corpului este fixat de ADN sub formă de conținut de informații, apoi reprodus în celule conform informațiilor ADN.

De exemplu, acțiunea negativa distorsionează cromozomul și lansează un program pentru autodistrugere. Potrivit academicianului E. Gulyaev, cuvintele înjurătoare, de frecventa joasa, provoacă un efect mutagen, similar cu radiațiile radioactive de 1000 de raze X. Acest al doilea efect durează acumuland si absorbind ca un burete resturile negativitatilor dobandite pe parcurs.

Toata negativitatea spusa sau auzita, mai devreme sau mai târziu trebuie vindecata la nivel fizic. Ca orice negativitate văzută și auzită la televizor și din alte surse.

Aici, într-un mod foarte primitiv, sunt descrise funcțiile ADN-ului, dar în cadrul acestui articol nu este necesar să  descriu toate procesele de metabolizare a proteinelor și a acidului din organism. Este necesar să înțelegem esența și să înțelegem principalul lucru: informația este ceea ce este supusa în primul rând unei filtrări atente, deoarece este o componentă în construcția celulelor corpului uman.

Și cel mai important, nu știți niciodată ce cromozom este deteriorat de această informație sau de acea informație și ce organ va afecta. Trebuie doar să păstrați totul curat. Pe măsură ce ne spălăm pe mâini și ne spălăm pe dinți, scăpăm de murdărie.
Și pe lângă informațiile negative, mai există o masă de efecte energetice, cum ar fi ochiul deochiul, suspensiile de energie- implanturile energetice, etc. (Vom lua în considerare mai detaliat în articolele următoare). Mizeria energetică există peste tot, tot ce avem nevoie este sa actionam in a ne proteja si curata.

Alte Practici de curățare
Spălarea corpului cu apă de mare (tehnica de curățare la nivel celular)
Închide ochii. Imagineaza-ti că te afli întins pe malul mării, chiar la marginea apei, cu picioarele spre mare și esti un cadru gol, umplut cu  spumă albă si cu pete murdare în locurile organelor bolnave. La inspirație, un val de incident prin picioare umple cadrul până în vârful capului. La expirare, se rostogolește și curata petele întunecate de pe spumă până se spală complet spuma. Murdăria se spală și se lasă în pământ și apă. Repeta de nouă ori.

Curățarea corpului eteric cu ajutorul cascadei
Corpul eteric este cadrul fizic. Tot negativul este inițial reflectat asupra eterului, apoi proiectat asupra fizicului sub formă de boli ale unor organe specifice.

Vizualizeaza ca te plimbi vara printr-o pădure verde și ieși intr-o pajiste însorită. Vezi o stâncă mare. O cascadă cu apă pură curge din ea. Te dezbraci și mergi la cascada. Pe o bucata din stâncă găsești săpun și o pânză de spălat. Cu ajutorul lor, te speli, ca într-o baie. Ieși în pajistea însorită, te usuci la soare și devii plin de energie solară.

Cum indepărtăm deochiu și energia negativa proiectata de catre alta persoana:
Ne imaginam cum intram in focul astral . Pătrundem în mijlocul acestui foc, stăm acolo și simțim clar cum toate petele, toate negativitatile sunt arse. Când au văzut clar că au devenit o esență energetică pură, fără impregnări întunecate,  ieșim din foc.

Eliberarea simultană din energiile extraterestre

Dacă simți că ai suferit un impact negativ puternic -foloseste următoarea tehnică:

Iti imaginezi introducerea ta in râul de foc. Iti imaginezi legatura care este atasata de tine cu ajutorul unui cordon-string (iti imaginezi o entitate cu dimensiuni reduse), care este înfășurată în explozibili. Tu ai telecomanda care declanseaza expozia, în mână . Apesi butonul și totul se spulbera în bucăți, care cad în râu si se ard complet pana la dizolvare si transformare in flacarile focului.

Tu ramai complet alb și curat. Pe inspirație, atragi energia albă din focul de pe râu prin picioare. Ea iese prin chakra a șaptea (coroana) și înfășoară intreaga ta fiinta într-un cocon.. Vei observa clar la sfârșit silueta ta in mijlocul coconului. După această tehnică, efectuezi tehnica eliminării găurilor de energie din biocâmp .

Curățarea mâinilor
Următoarea tehnică este foarte utilă tuturor.  O mulțime de negativități se agață de mâini la contact. Trebuie curățate.

Ne așezăm într-o poziție de meditatie (mâinile pe genunchi, palmele în sus) într-o pajiște însorită. Înaintea noastră este o bilă uriașă de energie divină și una de foc. La inspirație, fluxul de energie albă din bila divina intra  prin degete  si mâini,  până la umeri. Pe măsură ce expiri fluxul de energie pozitiva umple mâinile și împinge negativitatea sub formă de cenușiu in bila în foc. Energia albă pozitiva  rămâne în mâini. Se efectueaza nouă repetări.

 

Tehnică pentru eliminarea găurilor de energie dintr-un biocâmp
Ne punem mâinile una lângă cealalta, cu palmele spre interior. Între palme ne imaginam silueta redusa a trupuluinostru sau a persoanei pentru care se efectueaza curatarea. Prin coroana pe inspirație obținem energie divină pură, trecem prin mâinile noastre energia și pe expirație ne imaginăm clar cum energia albă (sau aurie) iese din chakrele palmei (mijlocul palmelor) și învăluie silueta cu un strat protector de formă ovală, formând un biocâmp curat și dens.

Facem mai multe astfel de respirații, până când umplem biocâmpul cu un strat dens de energie. Distribuim energie, de parcă ne-am agăța de silueta din toate părțile, o rulăm uniform, ca argila umedă. În același timp, vizualizăm clar rezultatul: o copie redusă a unei persoane dintr-un cocon de energie uniformă, densă și ovală.

Dacă faceți această tehnică singur în fiecare dimineață, nu vă va fi frică de atacuri energetice.

Cel mai important, cu ajutorul acestor tehnici, vă puteți șterge atât energia proprie negativă, cât și pentru cei apropiați. Mai mult decât atât, distanța nu contează, munca este realizată cu fotografie, silueta formata și puteți forma o silueta  oriunde și oricând prin puterea gandului.

Cât de des? Cu cât este mai des, cu atât mai bine, desigur.

Curățarea de energie, curățarea este necesară pentru a elimina energia negativă, energie care se lipeste de noi atunci când avem sentimente de genul: frici, emoții negative, gânduri negative, etc. Sau daca cineva ne-a dorit ceva rău, ne-a insultat, injurat, a fost furios, ne-a agresat, a proiectat furie în direcția noastră – toate acestea lasă o amprentă asupra corpului nostru energetic, asupra chakrelor.

Procedurile de curățare care ajută la nivelul fizic a curățării energiei negative, corpul nostru, includ baia. Dar este important ca cada să fie cu sare naturală de mare. Structura cristalină a sării are capacitatea de a absorbi substanțe negative și energia negativă.

Apa cu sare de mare creează condiții confortabile pentru organism, deoarece salinitatea apei este aproape de mediul intern al corpului nostru. Când mergi la baie, aura ta intră în interacțiune cu apa, este absorbită de această apă.

În același timp, apa caldă îmbunătățește energia.  Este util să adăugi câteva picături de ulei esențial natural într-o astfel de baie de energie: lemn de santal, iasomie, lavandă, trandafir, ienupăr, etc. Încă din cele mai vechi timpuri, multe plante sunt considerate capabile să alunge spiritele rele cu aroma lor, să disipeze energiile negative îndreptate în direcția noastră și să aducă emoțiile noastre într-o stare de armonie.

De asemenea, înainte de a face o astfel de baie, este bine sa te rogi sau să apelezi  pur și simplu la îngerul tau păzitor cu o solicitare pentru ca  apa sa te ajute să  te cureti de toate negativitățile posibile, atașamentele, deochiul și alte murdării energetice.

O altă opțiune de purificare se poate realiza si cu ajutorul dusului.

În general, principiul utilizării apei în timpul purificării este că, pe lângă purificarea ca atare la nivel fizic și energetic, apa este  încărcată cu energie benefica.

Pielea noastră este o barieră între mediul extern și corp. Are propriul sistem imunitar închis. Cu ajutorul a 2,5 milioane de glande sudoripare, temperatura corpului este reglată și se elimină diverse toxine.

Pielea protejează organele interne de influențele mecanice (șocuri, presiune, frecare). Prezența unui mediu antiseptic pe suprafața pielii protejează organismul de pătrunderea microbilor patogeni.

Pielea protejează o persoană de efectele nocive ale soarelui (prin creșterea pigmentării și îngroșării) și menține nivelul necesar de umiditate în interiorul corpului. Prin urmare, importanța pielii este foarte, foarte serioasă.

Efectuați următorul experiment: intr-o zi oarecare, spăla-te bine dimineața (cu săpun și o cârpă), freaca-te bine. Apoi, după ce te-ai întors de la serviciu, ia o bucată de vată, înmoai-o în alcool și freaca pielea cu aceasta. Uită-te la bumbac – va fi gri. În doar un timp scurt, pielea ta a devenit murdară. Iar murdăria interferează cu pielea în îndeplinirea funcțiilor sale, ceea ce duce la o scădere a energiei tale.

Subconștientul și energia unei persoane știe întotdeauna care trebuie să fie starea ideală în chakre. Prin urmare, poti determina întotdeauna intuitiv ce și cum ar trebui să fie în chakrele tale și ce nu ar trebui să fie acolo și cu ce să nu interferezi. Desigur, chakrele trebuie curățate foarte atent, deși există mecanisme de protecție în sectorul energetic, care pur și simplu va protejeaza.

Focul arde excesul de energie negativă. De aceea este atât de benefic focul  lumânărilor aprinse. Contemplarea flăcării are un efect armonios benefic. Prin urmare, este bine să aprinzi lumânări atunci când există exces de energie negativă.

Deci, focul distruge energia negativă, dă lumină, căldură, purificare. Este un simbol al vitalității și al puterii cosmice.

Pentru a curăța negativul este util purificarea prin meditația la o flacără de lumânare. După o zi grea, cu gânduri obsesive, cu emoții negative, se recomandă meditația asupra flăcării lumânării pentru a vă limpezi de negativul acumulat în suflet, inimă și gânduri.

Este important să alegi un loc și o lumânare atât de lungă încât focul să fie în fața ochilor. Și nu privi fla flacara lumanarii de sus, ci din lateral. Privește focul, admiră-l. Cere-i focului să te curățe de sentimente, insulte.

În timpul meditației, poti activa muzica calmă. Stai astfel aproximativ 10 minute. Nu te gândi la nimic, doar urmăreste limba flăcării. Însuși focul lumânării va face totul.

Efectuând meditație în fiecare zi timp de 1,5 până la 2 săptămâni, poti observa rezultate bune de sănătate dar si în relațiile cu alte persoane. Principalul lucru este să lasi lumina și puterea focului în sufletul tau.

Purificarea de către elementul pământ. Baza folosirii elementului pământ pentru purificare este instilarea, acest lucru este bine descris în cărțile din Castaneda. Impactul energiei Pământului se bazează pe principiul energiei de împământare, al curățării informațiilor.

Terapia cu nămol se bazează pe același principiu. Problema terapiei moderne cu nămol este că acum nu o îngroapă în pământ, ci folosesc căzi de baie, care nu actioneaza la fel de bine, deoarece dacă nu există nicio legătură cu pământul, atunci nu există un efect de anulare, de curățare a valorii complete.

Găseste un loc în natură, unde nimeni nu te va deranja, poate fi un loc liniștit într-un parc, pe malul mării, la țară, lângă casă. Este mai bine să faci această tehnică în picioare, cu picioarele goale pe pământ, nisip, iarbă.

Stai ferm cu ambele picioare pe pământ, închizi ochii, începe să simți că picioarele tale sunt pe pământ, ambele tălpi ale picioarelor se sprijină pe pământ simtindu-i sprijinul. Pământul te ține și îți oferă un sentiment de sprijin.

Apoi îți imaginezi cum îți trece prin picioare, toată negativitatea acumulată, energia negativă, emoțiile, resentimentele, mânia începe să curgă din tine, îți poți imagina acest flux negativ sub formă de culoare neagră sau închisă. Pământul ia această negativitate, iti imaginezi cum un curent întunecat vă trece prin picioare și vă curge în jos, adânc și departe în centrul pământului. Continua să-ti imaginezi  acest flux în timp ce curge în jos de la tine până la sol până când fluxul devine complet luminos, transparent, luminos si clar.

Purificarea prin elementul de aer. Utilizarea elementului aer pentru purificare se bazează pe principiul risipirii, îndreptarea legăturilor inutile și negativitate, pe purificarea structurii .

În același timp, tot gunoiul (structurile străine) sunt pur și simplu aruncate, risipite, deoarece nu se lipesc. Aceste tehnici funcționează bine pe vârful munților, sub influența vântului și a fluxului ascendent, dar poti realiza aceasta si în oraș. Tehnica de curățare de către vânt. Dacă ziua e plină de vânt, ieși afară, înlocuiește-i fața. Apoi stați cu spatele la vânt și lăsați-l să treacă prin voi și scuturați praful și murdăria, mâhnirea și resentimentele, întârzierile și gafele, ca și cum ar fi dintr-un covor sau o haină de blană, tot ce împiedică și cântărește. Ajunge acasă ușor și curat.

Dacă nu există vânt în acea zi sau nu aveți timp să ieșiți afară, puteți face totul mental. Stați cu fața la fereastră și lăsați gunoiul energetic sa fie dus de vânt, să zboare pe stradă, transformandu-se in lumina.

Curatarea trupului cu sare. Sarea este singura substanță naturală pe care o folosim în forma sa inițială și care a concentrat energia Pământului.

Omanenii au știut din cele mai vechi timpuri despre proprietățile uimitoare de curățare a sării, capacitatea sa de a absorbi energia negativă folosind sare în medicină și în viața de zi cu zi. Unele națiuni au apreciat sarea la fel de mult ca aurul, echivalând cu o uncie de sare la o uncie de metal prețios. Printre romani, sarea a fost un simbol al bunăstării și sănătății, a fost personificată de zeița Salus. Oaspeții erau primiți în Rusia cu pâine și sare, și nici un  ritual sau sărbătoare nu era desavarsit fără sare.

Magia sării este că are două sarcini opuse, simbolizând în același timp viața și moartea. Energia vieții se manifestă prin proprietățile sale de a menține alimentele proaspete (conserve), precum și în puterea sa de vindecare. În același timp, toate viețuitoarele mor în apă foarte sărată, iar pe solurile sărate nu creste verdeata, nici flori, nici copaci.

Cercetătorii moderni au descoperit că efectul sării asupra unei persoane se bazează pe capacitatea sa de a înregistra, păstra, îmbunătăți și transmite informații despre energie. Sarea acumulată în interiorul pământului poartă o încărcătură pozitivă puternică, care este capabilă să absoarbă energia negativă a celor care vin în contact cu ea. Acest lucru explică efectele antiinflamatoare și calmante ale sării.

Sarea are și o proprietate puternică de curățare. În ocean, acționează ca un antiseptic care ucide bacteriile. Și deși marea este expusă la aceeași poluare ca pământul, apa sărată se restabilește mai repede, astfel încât oceanul se datorează în mare parte sării – este un mediu de auto-curățare. Prin urmare, din cele mai vechi timpuri, sarea a fost folosită în mod tradițional în diferite ritualuri de purificare.

Curatarea energiei negative. Acest ritual se desfășoară 21 de zile la rând și constă în faptul că sarea de rocă este turnată într-un bol, iar o persoană stă pe sare cu picioarele goale, imaginându-și modul în care toată energia negativă din corpul sau fizic și energetic intră în sare.

Trebuie să stati pe sare  timp de 10-15 minute, iar după ritual, sarea este fie spălată cu apă, fie îngropată în pământ.

Sare în capul patului. Dacă lucrezi cu un număr mare de oameni sau simți o suprasolicitare de informații, dacă ai un somn greu și neliniștit, atunci sarea pusă în capul patului într-un saculet din material natural, de exemplu, într-un vas de lut, te va ajuta. După ceva timp, vei vedea că sarea se inchide la culoare, atunci va trebui schimbată cu una noua.

Dacă ți-a plăcut acest articol sau simți că ți-a adus o nouă perspectivă, te invit să îl distribui și prietenilor tăi.

Îți trimit lumină și iubire,
Eona Nivid