Susținere și protecție energetică

Susținere și protecție energetică

 

Cu toții știm că dincolo de corpul nostru fizic se regăsește și altceva. Aceasta este o constientizare a ceea ce suntem cu adevărat. Fiecare om este înconjurat de o aură de lumină. Aceasta se răspândește în jurul corpului nostru și poate fi văzută uneori de oamenii înzestrați cu abilități extrasenzoriale. Acţiunile, gândurile şi emoţiile sunt toate prezente în campul energetic. Suntem ceea ce gandim clipă de clipă în fiecare mnoment al vieții noatre.

Am intalnit persoane cu blocaj indus din exterior sub forma de intentie si program specific realizat pe una dintre chakre. De obicei blocajele induse din exterior(de unii mai putin bine intentionati deoarece trebuie sa recunoastem ca exista si asa ceva…) se realizeaza pe Chakra inimii sau pe Chakra celui de al treilea ochi deoarece acestea sunt chakrele extrem de importante in sustinerea evolutiei.
Implanturile sau blocajele pe una sau mai multe chakre se pot observa si pot arata astfel: se percep sau se vad din punct de vedere energetic ca sigilii de lumina sau implanturi asemanatoare stringurilor energetice, de o culoare inchisa gri murdar sau argintiu inchis, uneori ascunse sub brat de lumina pentru a nu fi depistate usor.
Ca sa cureti(sau sa curat) un astfel de blocaj ai(am)nevoie de o anumita perioada de timp si de multa energie si efort depus pentru a realiza aceasta. Dupa curatare este necesara o protectie adecvata care sa fie programata pe o durata de timp mai mare pentru ca agresorul sa nu mai poata ajunge din nou in campul energetic.
Am intalnit persoane sfatuite de anumiti” terapeuti” sa-si blocheze chakrele sau unele dintre ele pentru a nu mai fi atacati energetic. Consider aceasta fiind o aberatie si o lipsa totala de respect fata de cei din jur.

Fiti reticenti si intotdeauna analizati cu atentie persoanele carora le acordati incredere si pe care le imputerniciti pentru a va lucra campul energetic. Spiritualitatea abunda de asa zisi vindecatori care au aparut ca ciupercile dupa ploaie. Nu este bine sa accepti ajutorul”pe gratis” insa nici oferind o suma de bani fara a sti cu exactitate cine si cum te ajuta. Este necesar sa asculti intuitia inainte de a acorda increderea ta unei persoane. Asculta-ti inima. Foloseste pendulul pentru analiza sau alta practica care te ajuta si iti confirma daca esti sau nu pe drumul cel bun si daca esti pregatit sa faci alegerea potrivita sau nu.

Orice conflict între două persoane creează ancore prin care se deschid canale pentru extragerea energiei vitale.
Curatatile energetice, tăierea stringurilor se face zilnic in meditație. La o anumită perioadă se curata programele energetice din câmpul energetic. Atenție la programele sub forma de lumina induse din exterior. Sunt mai greu de depistat. Acestea pot fi programe tip ancora pentru extragere de energie vitala, programe tip blocare dezvoltare spirituala, programe pentru blocaje materiale, pentru a „lega” spiritul și alte posibilitați negative prin care se creeaza dizarmonie si negativitate in campul energetic al persoanei vizate.

Este extrem de important in toata evolutia ta sa ramai in totalitate pozitiv. Orice urma de nagativitate iti umbreste evolutia. Indiferent daca aceasta negativitate este : o persoana, o reactie , un gand.
Un gand negativ odata creat ramane agatat in campul tau energetic provocandu-ti „ferestre” prin care altii pot patrunde cu usurinta pentru a te leza intr-un mod sau altul.
Orice atac energetic al unei persoane(cunoscute sau necunoscute), este menit sa te dezechilibreze, pentru a extrage energia ta vitala!
TU ESTI stapanul tau atat interior cat si exterior, in mediul tau, in ambienta ta, tu decizi cat si cum intra in viata ta.
Tot ceea ce creezi te reprezinta: fapta, gand. Foloseste-ti intuitia pentru a analiza o persoana, o reactie, o provocare. Pune ambele maini in dreptul inimii si respira lent, relaxat, analizand situatia la care doresti sa afli raspuns sau persoana despre care doresti sa afli cum este cu adevarat. Inima ta este singura in masura sa-ti raspunda cu exactitate in favoarea ta. Realizeaza totul in asa fel incat TOTUL sa ramana in favoarea ta.

Elimina agresivitatea si oamenii toxici din viata ta!
Acestia incearca sa te destabilizeze pentru a reusi sa extraga cu succes energia ta vitala! Nu ceda energia ta oricui!

Grila energetica de sustinere realizata din geometrie sacra si cristale eterice este conceputa pentru a te ajuta in tot procesul de sustinere energetica atunci cand ai nevoie de aceasta. Ea poate fi imprimata cu intentia  pentru sustinerea energetica pe o perioada determinata de timp(24h, 3 zile, 30 de zile sau mai mult), sau poate fi un bun suport pentru activarile energetice de care ai nevoie la un moment dat in viata ta.  Grila a fost folosita cu succes in protectiea energetica si pentru o perioada indelungata de timp, momente in care a ramas activa sustinand persoana pentru care ea a fost realizata.


Este o minunata grila de lumina Divina pe care am invatat-o în cel mai mic detaliu cum sa o folosesc, in calatoriile mele in Shambala, fiindu-mi detaliata in apa de lumina alba din acest minunat regat din inaltele dimensiuni energetice.
Grila energetica are ca scop sa ofere ajutor in regenerarea in totalitate a intregii structuri, sa te ajute sa refaci pas cu pas campul energetic afectat(de ganduri negative proprii sau captate din exterior, de atacuri energetice si asa mai departe) oferindu-ti intregul suport energetic de care ai nevoie pentru a continua procesul evolutiv pe care cu totii il parcurgem pas cu pas si intr-un mod inevitabil deoarece energiile si continua schimbare a pamantului oferindu-ne numai posibilitatea de a curge impreuna cu acestea :).
Este un minunat suport energetic care vine exact la timpul si momentul potrivit atunci cand ai nevoie de aceasta in viata ta, atunci cand simti ca ai nevoie de ajutor pentru a trece inca un pas in evolutia ta , pentru a te restabiliza energetic si nu numai.
Personal doresc sa ofer sustinerea mea energetica tuturor celor care au nevoie cu adevarat de aceasta sustinere, realizand si oferind pana in acest moment sub toate aspectele pozitive si cu intreaga mea daruire aceasta.
In tot ceea ce fac pun cele mai pure intentii si intotdeauna ma centrez in inima mea pentru a realiza tot ce este necesar deoarece doresc sa fiu de ajutor in sensul cu adevarat pur , in lumina, Divinitate si iubire , avand doar scopuri pur pozitive si dorindu-mi ca toata suflarea sa fie vindecata si sa accedem cu totii in cele mai inalte dimensiuni energetice si in inaltele dimensiuni ale constiintei noatre de unde sa traim o viata ca in rai, o viata de vis, deoarece cu totii avem dreptul prin liberul arbitru si drept divin la manifestarea totala in lumina, iubire si pozitivitate pe acest minunat pamant pe care am venit sa evoluam.
Sunt aici ori de cate ori este nevoie de mine si ofer cu daruire si iubire tuturor celor care au nevoie de mine, folosindu-mi abilitatile dobandite pana acum in scopul doar de a fi ajutor si suport acolo unde se cere aceasta.
Va imbratisez cu inima si va doresc timpuri minunate tuturor🙏💝

Susținerea energetica și protecția energetica se realizează pe o durată de 24 de ore, 3 zile, 30 de zile sau mai mult.
Îți ofer susținerea, protectia energetica sau ambele pe una dintre aceste durate.
Cu toții știm că atunci când suntem calmi și liniștiți rămânem echilibrați cu un câmp energetic intact menit sa ne protejeze de orice atac energetic din exterior.
Când experimentăm zi de zi diferite emoții negative: neliniște, furie, agresivitate, iritare , campul energetic slăbește apărând fisuri, portițe prin care
Putem fi foarte ușor atacați energetic care în timp poate conduce la boli și alte manifestări neplăcute că de exemplu: amețeli, confuzie, neclaritate in luarea deciziilor, epuizare fizica sau mentala, disconfort fizic sau alte sentimente neplăcute care ne înștiințează că suntem vulnerabili energiilor negative venite din exterior devenind astfel o gazda acestor energii joase.

Când trăim un disconfort pierdem energie așa cum atunci când trăim o împlinire câștigăm energie.

Susținerea energetica este concepută sa te ajute in toate procesele pe care dorești să le duci la îndeplinire în viața ta, în cazul în care mediul in care te afli îți este nefavorabil și ai nevoie de protecție și susținere energetica sau in cazul in care dorești să lucrezi cu tine pentru a obține rezultate cat mai eficiente in evoluția ta.