Suntem oameni de lumină

 

Ce poate fi mai liniștitor decât o inimă curată,
inocentă, un gand pur pozitiv și un zâmbet
minunat oferit ție și mediului înconjurător.

Omul este lumină și energie

 

Gândurile și modul de viață traită in pozitivitate mărește această energie interioară și exterioară a omului cât și câmpul său energetic în mod benefic.
Totul pornește sin starea noastră lăuntrică. Noi creem mediul și universul propriu în care trăim.

Cum să devii fericit?

Cunoaște-te pe tine în primul rând, eventual împacă-te cu tine, neapărat iubește-te pe tine prima dată și din moment ce ai reușit aceasta, restul vine de la sine.

Fii autentic cu tine

 

Evită de a face compromisuri, atunci când o faci pur si simplu “calci” pe persoana ta și faci un comprimis, atunci înseamnă lipsa de iubire de sine, înseamnă suferință viitoare.
Prin aceasta te subminezi singur , te reduci ca persoană, ducându-te într-un nivel inferior al existenței tale.
Și de ce să trăiești într-un nivel inferior de existență, cand poți trăi frumos.
Înlătură tot ce este negativ din viața ta, absolut tot.

Fii o persoană deschisă, optimistă, și viața va deveni exact așa cum ești.
Dacă ești sincer cu tine, cu mediul înconjurător și mai ales dacă ești optimist, inevitabil vei reuși tot ceea ce-ți propui.

Tot ceea ce ai nevoie se află în interiorul tău și nimeni și nimic nu poate ști mai bine decât tine ce cale să urmezi, ce studii să faci, ce om să iubești, care-ți sunt idealurile, ce să-ți dorești.

Îți risipești puterea atunci când cineva sau ceva din exteriorul tău devine mai important decât ceea ce se află în tine.

 

Cel mai imprtant după Creator ești tu. Căci în tine se află Creatorul.
Numai tu poși să-ți faci ordine în viață.
Nu ai nevoie de o putere exterioară deoarece te naști cu ea, trebuie doar să astupi găurile din găleata care a inceput să curgă.
Debarasează-te cât mai repede de iluziile și minciunile cu care ai fost hrănit si cu care ai ajuns să te hrănești, pentru că te împiedică în evoluție și în a trăi viața așa cum meriți. făcând aceasta vei avea o mare surpriză și vei observa că până acum te-ai mulțumit cu foarte puțin din ceea ce poți face si avea.

Când îți vei da seama de asta nu vei mai putea accepta o existență searbădă, anostă ci te vei considera îndreptățit să trăiești așa cum vrei, așa cum îți place și nu vei mai putea lăsa să te trăiască viața pe tine, ci tu o vei trăi pe ea.

Amintește-ți clipă de clipă că tu ești un om de lumină. Evită să te lași condus, manipulat, suprimat de orice posibilitate sau persoană din exterior, totul se află în tine, puterea ta interioară și universul tău.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *