Spiritul Sunt

Merg in subconștient și lucrez asupra tuturor aspectelor pe care doresc sa le schimb, îndepărtez , realizez în viața mea.


Pas cu pas fac curat in subconstient cu ajutorul meditațiilor intuitive pentru realizarea benefica a personalității create după cum doresc să fiu cu adevărat.
Sunt extrem de libera în gândire, nu mă țin de reguli impuse, dogme și permit tuturor posibilităților cu care rezonez sa rămână în viata mea și să mă ajute prin ghidare sau doar prin lecții pe care le învăț să evoluez.
Nu folosesc de nici un fel religia după reguli stricte, nu țin calendare, sfinți, nu mă mențin după regulile bisericești. Extrag doar ceea ce rezonează cu mine din absolut toate mediile fara limite!
Practic meditatii cu Iisus, Buddha și alți maeștri ascensionați sau divinități.
Creatorul se regăsește în mine , EL este întreaga mea putere de manifestare după Spiritul Care Sunt!
Nu mă regăsesc în numele folosit de naștere și nici în cel pe care unii poate îl asociază cu Spiritul, ele fiind limitari.
Sunt NIMENI și sunt NELIMITAT!
Mențin în echilibru constant atât lumina cât și întunericul , ele necesită să rămână în balans.
Mă mențin în spațiul sacru VID! Nemurire.
Toate acestea le-am regăsit rand pe rand in ceea ce sunt , le-am adus la suprafață și continui sa le regasesc in propria evoluție.
Nu am nevoie de aspectele celebrității, nici alte aspecte mai puțin importante , ele sunt iluziile in care mintea dorește să se regăsească.
Merg de multe ori la extrem, opresc des inima in stare vid, ( test) pentru a regăsi capacitățile creatoare dintotdeauna aflate în stare latentă în toată ființa.
Merg des in conștiința universală , în creator și creație, incerc să mă mențin în inima.
Mă reculeg după ce mă împrăștii peste tot și toate in meditații.
Se întâmplă să merg in inima și să ridic vibrația proprie și a mediului în care mă aflu în momente in care pur și simplu practic diferite treburi gospodărești.
Se întâmplă să mă întâlnesc cu puteri depline in orice clipa : unicornul, dragonii sau alte entități.
Se întâmplă să mă regăsesc des cu Iisus și să vorbim, adesea in inima, rezonez cu acest Maestru.
Divinitatea se regăsește în noi toți și NU STA IN biserici sau icoane de asemenea nici sus pe cer NU este nici un Creator care sa se uite lung la creația sa, dar îl poți regăsi în Conștiința Universala in forma pentru minte ori de câte ori ai nevoie de aceasta forma.
Nu exista Diavol dar exista implanturile că efect ale gândurilor și acțiunilor negative cât și extraterestriale independente și alte manifestări create sau nu de om.
Exista extratereștri și sunt extrem de diverși însă mă mentin rezervată cu privire la a contacta specii. Altă treabă mai importantă am de realizat 🙂
Mă regăsesc în textul acesta în totalitate și în cel care îmi accepta energia și este conștient de toată capacitatea proprie, de conștiința universală și de propria evoluție.
În trezirea spirituala eu sunt îndrumătorul meu. Încrederea și ascensiunea vine din inima.
Mulțumesc tuturor celor care la un moment dat au încercat sub diverse tertipuri sa mă înlăture din evoluție, din contra ii aștept cu mare drag 🙏, datorita lor conștientizez treapta evolutiei proprii 🙂
Lucrez la Ego, stăpânire de simte, autocontrol și multe alte aspecte care necesită zi de zi îngrijire asemeni unui pom roditor: roadele se culeg după efortul propriu!
Folosesc afirmatia Spiritul Sunt!
Nu aștepta minuni din exterior! Toate minunile se regăsesc în tine!

Cauta sa mergi pe drumul propriu. Mentine-te in inima. Evita labirintul mintii!

 

4 răspunsuri la „Spiritul Sunt”

  1. De fiecare dată, când citesc postările tale, scânteia divină din mine, radiază tot mai tare. Simt energia ei. Te iubesc !!!! Zilnic îti caut postările care simt că ma vitalizează la maxim. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *