Ce este Merkaba? partea II


Noi numim corpul următor în acest model corpul emoțional. Văzute din a cincea dimensiune, sunt: corpul emoțional, corpul mental și corpul spiritual construit din dublu tetraedru, care posedă o anumită viteză. În corpul emoțional, ai toate acele locuri minunate blocate, care nu sunt decât figuri geometrice care nu se mișcă coerent. Aceste mișcări incoerente se datorează structurilor a IV-a dimensionale: un model eteric. Deci încă ai diferite emoții. Aceasta face parte din jocul de karma. În acest joc ai fost învățat să nu te exprimi. Și dacă nu te poți exprima, o vei face cu ajutorul Merkaba. Micile tale geometrii se blochează una în cealaltă, iar tu stai și trebuie să-ți lucri karma. Ești blocat până când se termină karma și geometriile se separă din nou. Tu experimentezi acest lucru ca o limitare, ca disconfort și apoi te întrebi: „De ce sunt aici?”

Corpul mental este format din figuri geometrice. Funcția acestui corp este de a-ți determina realitatea. Corpul mental crede că are control. El crede că este managerul „spectacolului” tău. Dar nu este cazul. Singura lui sarcină este de a determina ce este „real”. El determină modul în care universul se transformă în viața ta.
Stabilește ceea ce este real, te ține în capcană în jocul karma. Nu există nimic pe care corpul mental îl urăște mai mult decât să se schimbe. Nimic! Pentru că dacă faci ceva diferit în viitor decât este astăzi, supraviețuirea ar putea fi pusă în pericol. El deține o realitate, realitatea lui, ceea ce crede că te va ține în viață, indiferent dacă este adevărat sau nu. Și nu-i pasă dacă ești fericit sau mulțumit. Corpul mental vrea să se mențină.

Fiind unită în sine este starea naturală a Tot ce Este. Cantitatea de energie necesară pentru a crea iluzia menținerii separăriii este absolut insuportabilă. Este nevoie de mult mai multă energie decât să renunți. Din acest motiv, corpul mental a devenit această forță. Pentru iluzia separării.
Cel mai ușor a fost ca corpul mental să explice tot ce nu poate să vadă ca nereal.
Prin urmare, el estompează toate impulsurile venite din minte.

Corpul spiritual este alcătuit din aceleași tetraedre și este ignorat cel mai mult în jocul karma. Adevărul lui funcția este să te conectezi cu sinele tău divin, cu supremația Creatorului. Evident că și el este sub angajat în jocul karma. El doar stă acolo și aceste conexiuni nu sunt făcute.

Corpul spiritual aduce impulsuri și informații de la propria voastră minte, unde intervine corpul mental spunând: „Nu este real”. Când corpul emoțional preia indicii din minte, se închide, în loc să se exprime. Și așa repeți tot acest ciclu de limitare și separare, deoarece întregul joc se bazează pe iluzia separării de minte. Despre asta a fost vorba.

Text din: „Conexiunea Sananda, canalizată de „Ashtar” și „Sananda”
Acum voi vorbi un pic despre munca voastră personală de avansare – și despre rolul pe care îl aveți în ea – deoarece tema principală a acestui lucru este lecția. Această ascensiune are legătură cu știința spirituală. Are dragoste și, mai presus de toate, are o creștere spirituală dar există încă un aspect „de înaltă tehnologie”, și aici vin vasele noastre eterice sau Merkaba-urile. Înconjurați planeta și conectați-vă cu voi toți. Așteptăm ascensiunea voastră. Adică, sunteți ridicați fizic în navele noastre în care se termină procesul de ascensiune. Cine dintre voi știe că prezența fraternității spațiale străine joacă un rol în această ascensiune și nu-i deranjează vine în navele noastre. Cu toate acestea, există oameni care nu au încă această înțelegere și, prin urmare, se tem
că i s-ar întâmpla ceva rău sau ar fi confundat. Acestea vor crește într-un mod diferit. Și ei vor fi în nave, dar vor crede că sunt însoțiti de îngeri și nu de ființe de spațiu. Trebuie să știți asta care face doar o mică sau chiar nici o diferență …….
Da. Veți fi din nou în posesia tatălui vostru și nu faceți nici un rău ceea ce faceți. Tu devii instruit în misiunea ta și re-familiarizat cu forțele care se odihnesc latente în tine,
așteptând activarea Merkabei ……..
Deci, prietenul tău Merkaba, așteaptă să se reunească cu tine.
Pentru toți lucrătorii din Lumină, scopul și rezultatul final sunt înălțarea și evoluția.
Fiecare dintre voi are acces la propria Merkaba, care este o manifestare a propriului dumnezeu multidimensional. Așa că există în corpurile noastre aceasta. Vehiculele nave sunt doar manifestările noastre Merkaba. Nu contează că-i numim nave. Astfel, ființele dimensionale superioare lucrează la înălțarea unei specii fizice. Acest aspect ale lui Dumnezeu este mijlocul nostru foarte util și necesar de transport interdimensional. De asemenea, le putem conecta împreună pentru a face nave mari de mama. Sunt nave – sau suntem noi înșine? Sunt amândouă! Și aceste vehicule ușoare sunt întotdeauna implicate activ în a ajuta o specie planetară să ajunga la forme de dimensiuni mai mari.
Pe măsură ce vă vorbim despre navele ușoare, vă vom elimina pânzele de păianjen, astfel încât să puteți ajunge la miezul discuției.
V-ați simțit vreodată și recent prezența însoțitorului dvs. de merkaba? Dacă sunteți în timpul când vă chemați corpul vostru spiritual, vă deschideți manifestarea Merkabei voastre. S-ar putea să simțiți că sunteți unul cu câmpul energetic ce vă înconjoară, ceea ce este foarte plăcut. Puteți auzi un sunet ceresc, tonul de identificare ale propriei tale Merkaba. Vă încurajez să te conectezi. Știi că vehiculul tău Merkaba este întotdeauna la îndemână și disponibil pentru tine.

Alte aplicații ale Mer-Ka-Ba

Se presupune, în general, că Merkaba este vehiculul în care ascensiunea are loc în dimensiuni mai mari, și da, este adevărat. Dar ea este mult mai mult. Merkaba poate fi orice, în funcție de ceea ce decide conștiința în Merkaba. Singura barieră pe care o întâlnește depinde de memoria, imaginația și granițele (credințele sau convingerile) ținute în conștiință. În forma sa cea mai pură, singura limitare a acestui tetraedric Mer-Ka-Ba este că nu poate aduce conștiința prin Marele Void sau trecutul Marelui Zid în următoarea octavă dimensională. Acest act cere ca cineva să renunțe la individualitate și cel puțin să se unească cu o altă minte care dă sufletul să formeze un tip special de Merkaba pe care cu siguranță nu trebuie să îl cunoașteți în acest moment.
Acum, dacă un ego uman decide că dorește să folosească Merkaba într-un mod negativ, să facă rău, să-i aducă pe ceilalți sub control, să obțină câștig personal sau să facă orice nu este integru și nu este bazat pe cele mai pure încarnări ale iubirii, acest ego va învăța o lecție grea. Mulți au încercat, eșuând lamentabil. Dumnezeu știa că acest lucru se va întâmpla și înștiința universul, astfel încât să nu se întâmple: Merkaba are nevoie de iubire pentru viață. Imediat ce Merkaba este abuzată, ea moare. Foarte repede, persoana este „oprită” sau încetinită, iar apoi trebuie să aștepte odată cu creșterea conștiinței până când lecția învățată este învățată.
Merkabaa este destul de similar cu un computer. Dacă un om își activează pur și simplu Merkaba și nu face nimic altceva, este ca și cum ai cumpăra un nou calculator super-alimentat fără software. Computerul este doar sub sau pe birou dar nu se întâmplă nimic. Numai după ce software-ul este încărcat, computerul își poate servi scopul. Și ce software alegeți, va decide cine utilizează computerul.
Nu este o analogie perfectă, dar se apropie. Este adevărat că pur și simplu activând Merkaba, sinele tău superior devine conștient și începe procesul de trezire. În cele din urmă, totuși, trebuie să te conectezi conștient la sinele tau superior, pentru a descărca sensul superior și scopul înalt al ființei, prin intermediul căruia vei putea îndeplini scopul pe pământ. Scopul acestui capitol este de a te ajuta la acest proces.

Există 113 moduri de a medita în religia Shiva. Adepții lor cred că există exact acele 113 căi, și nici unul altul. În estimarea lor, chiar dacă cineva meditează sau ca unul îi numește abordarea, chiar dacă cineva inventează o nouă formă, această abordare se potrivește într-una din aceste forme de meditație.
Primele forme de meditație 112 sunt bărbați, iar ultimul (sau primul) este de sex feminin. Formele masculine de meditație sunt modalități prin care se poate înregistra în scris sau se transmite pe cale orală unei alte persoane. Aici sunt posibile descrieri exacte și reguli logice. Se spune unuia, dacă cineva a făcut acest lucru și astfel, rezultatul ar trebui să fie așteptat.
Singura cale feminină, totuși, nu are reguli. Modul feminin nu cunoaște logica în sensul gândirii normale a bărbaților. Calea este urmată de sentimente și intuiție. Este ca apa care își face drumul urmând calea cu cea mai mică rezistență.
Se poate face și un înlocuitor Mekaba. Pe scurt: un înlocuitor Merkaba este un câmp care îl generează o persoană separată de propria-i Merkaba. Acest Merkaba poate sta într-o zonă desemnată, cum ar fi casa sau pământul. Poate avea o programare complet desprinsă de personalul său Merkaba, deși va fi menținută în viață de energia forței de viață.

Meditatia,

meditația este când ne închidem ochii și ne întoarcem spre interior, ceea ce duce în cele din urmă la realizarea Sinelui. Aceasta este și o modalitate, dar meditația se poate întâmpla și atunci când ochii noștri sunt deschiși. Din perspectiva mai largă, vedem că toată viața este meditație.
Când te conectezi la sinele tău superior, instrucțiunile sale te vor conduce la meditație și la auto-realizare. Acesta este modul ideal. Cu toate acestea, dacă nu ai această conexiune, poți recurge la tehnici de meditație tradiționale, cum ar fi Kriya Yoga, meditația Vipassana, meditația tibetană sau taoistă și altele. Poți folosi aceste forme de meditație și, în același timp, poți practica Mekaba fără probleme.
Acum, pe măsură ce înveți să meditezi, indiferent de cum ar putea fi, un anumit nivel de conștiință ajunge la lumină. Acest lucru este inevitabil – are legătură cu relația dintre lumea interioară și cea exterioară. Începi să realizezi că totul este lumină, și atunci începe faza miraculoasă. Exact despre acest stadiu al dezvoltării, vom vorbi acum aici, pentru că atunci când îl stăpânim, urmează imediat o înțelegere a sensului și scopului vieții noastre. Este, de asemenea, o etapă în care întreaga lume începe să intre. Trebuie să înțelegem și o vom face.

Siddhis sau puteri paranormale

Ce este un siddhi? „Siddhi” este un termen hindus care înseamnă „forță” – sau mai precis, o forță supranaturală sau paranormală. Siddhisii este considerat de mulți profesori ai hinduismului ca fiind un aspect al conștiinței pe care trebuie să-l urmăm, dar de obicei este considerati periculos. Cum vine asta? Prin urmare, este ușor să te pierzi în această regiune de conștiință dacă, în momentul în care ajungi la acel punct, nu ai depășit ego-ul. Eul, trăind Siddhis împotriva ta, se poate manifesta prin uitarea că este pe calea întoarcerii la Dumnezeu – da, poate chiar să creadă că eul însuși este Dumnezeu. Cu toate acestea, Siddhis nu este trecut cu vederea și nu poate fi evitat. Acest nivel al conștiinței dorește să fie stăpânit.
Deci, când vorbesc despre Siddhis, te rog să-ți amintești că fac acest lucru ca să îl poți stăpâni, să nu-l folosești pentru câștigul personal sau să-ți hrănești ego-ul.
Siddhis-urile nu sunt altceva decât comenzi pentru a face ceva, iar dacă comanda se face corect, același lucru se va întâmpla. Când dai comanda la Mekaba, ea va executa această ordine până când o vei ridica cu intenția ta. Îmi dau seama că este ușor de spus, dar mai greu de înțeles. Voi face tot posibilul pentru a explica.

Cristale de programare
Computerele sunt fabricate din cristale, iar computerele, precum și cristalele, au caracteristici care seamănă cu Merkaba. Programarea cristalelor este extrem de similară cu cea pe care o putem numi programarea lui Merkaba. Au fost publicate multe cărți despre cristalele de programare.
Așa cum am menționat mai devreme în acest articol, totul despre puterile supranaturale se bazează pe două lucruri: atenția și intenția. De asemenea, specific că cristalele sunt ființe vii. Poți trimite și primi frecvențe, chiar și forme complicate de arbitrare în câmpul electromagnetic (EMF), și acest lucru include gândurile, emoțiile și sentimentele noastre umane. Îți amintești primul radio, un dispozitiv bazat pe cristal? Nu era altceva decât un fir care atinsese un anumit punct de cristal natural de cuarț. Cristalul a prins semnalul și am auzit un sunet prin difuzor.
Cristalele absorb gânduri (și emoții și sentimente) și le putem trimite înapoi. Merkaba ta nu este diferită. Faptul este că este chiar cristalină în natură și folosește aceleași forme geometrice ca și cristalele pentru a-și structura atomii. Indiferent de gândurile, emoțiile sau sentimentele pe care le exudezi – iți trimiți atenția asupra Merkaba și intenția ta de a le plasa în Merkaba, acestea vor fi primite de Merkaba ta apoi ea va lucra incontinuu pentru totdeauna și până când o opriți. Și nimeni, dar nici tu, nu-ți poate opri sau schimba involuntar programele Merkaba . Numai dacă, desigur, ai un program care spune că o poate face.

O diferență între cristale și Merkaba este că Merkaba este nelimitata când vine vorba de numărul de programe pe care le poate gestiona. Am găzduit programări uriașe în Merkaba, și funcționează perfect. Oricum, dacă există o limită, știu că nu este la fel de scăzuta ca șase sau opt pe care le găsiți în cristale.

Programele Merkaba

Programarea Merkaba și a tuturor puterilor psihice este foarte interesantă. Și puțini oameni o văd pentru ceea ce este.

Moduri de a programa Merkaba

Este ușor să creezi:

  1. Alegi un loc unde va fi localizat Merkaba.
  2. Gândește-te unde vor fi granițele exterioare ale Merkaba – cu alte cuvinte, unde va sfârși raza discului. De exemplu, la granițele proprietății. Acest înlocuitor Merkaba poate fi foarte mare. (Încă mai experimentez acest lucru … În acest moment am unul cu diametrul de 200 de kilometri pentru a ajuta mediul în zona în care locuiesc. Mi-a trebuit mult să învăț cum să fac un Merkaba de mărimea acestei mărimi.)
  3. Nu- ți face griji cu privire la potrivirea exacta feminin- masculin a Merkabei sau la ce direcție se află punctul tetraedrului. Va merge oricum.
  4. Mărimea tetraedrului se va potrivi automat cu dimensiunea setată pentru disc, deci nu trebuie să-ți faci griji nici despre acesta.
  5. „A se vedea” în meditația personală cu Merkaba, deoarece același lucru se întâmplă cu noul tău înlocuitor Merkaba. La fiecare pas al meditației de la 1 la 17, vei „vedea” cum se întâmplă acest lucru cu înlocuitorul tău Merkaba, pe măsură ce afli ce se întâmplă cu tine personal.
  6. Trebuie să te gândești zi de zi la înlocuitorul tău Merkaba , așa cum trebuie să ții minte personalul tău Merkaba . Aceasta înseamnă că în fiecare zi în timpul meditației tale vei vizualiza Merkaba , pas cu pas, respirație prin respirație.
  7. Este posibil să ai mai mult de un Merkaba , dar atunci lucrurile se complică pentru că trebuie să-ți amintești să le dai energia vieții.
  8. Programezi noul tău înlocuitor Merkaba pe ceea ce ai setat imediat după finalizare. Odată ce programarea este terminată, aceasta va rămâne pe loc până când o anulazi.

Un alt gând la sfârșit. Dacă ai un Merkaba permanent, vei observa că poți crea un înlocuitor Merkaba la fața locului cu o singură respirație. Și va avea nevoie de mai puțină atenție pentruca acesta să rămână în viață.

Inlocuitorul Merkaba
După cum am spus deja, un înlocuitor Merkaba este un câmp Merkaba care trăiește independent de Merkaba în jurul persoanei care îl creează. Este un câmp Merkaba care poate rămâne într-o zonă fixă, cum ar fi casa sau pământul. Programarea pentru aceasta poate fi complet separată de cea pentru personalul tău Merkaba , deși Merkaba va supraviețui doar cu energia forței de viață.
Este ușor să creezi: Alegi un loc unde va fi localizat „tubul de respirație”.

Trebuie să te gândești zi de zi la înlocuitorul tău Merkaba , așa cum trebuie să ții minte personalul tău Merkaba . Aceasta înseamnă că în fiecare zi în timpul meditației vei vedea ce se întâmplă cu înlocuitorul tău Merkaba , pas cu pas, respirație prin respirație.

Este posibil să ai mai mult de un Merkaba , dar atunci lucrurile se complică pentru că trebuie să-ți amintești să le dai toată energia vieții.

Programează noul tău înlocuitor Merkaba pe ceea ce ai setat imediat după finalizare. Odată ce programarea este terminată, aceasta va rămâne pe loc până când o anulezi.

Un alt gând la sfârșit. Dacă ai un Merkaba permanent, vei observa că poți crea un înlocuitor Merkaba la fața locului cu o singură respirație. Și este nevoie de mai puțină atenție pentru a rămâne în viață.
 

concluzie

Am discutat tema Siddhis și câteva tehnici de meditație superioară cu Merkaba . Cu toate acestea, nu am abordat scopul real al meditației în Merkaba . Vom spune încă o dată că numai prin conexiunea conștientă cu sinele tău superior iți vei da da seama cine ești cu adevărat – realizarea de sine. Această realizare primară este începutul oricărei meditații care în cele din urmă duce la îndeplinirea scopului existenței tale. Vom discuta acest lucru într-un alt capitol.
 


Fiecare persoană are o idee diferită cu privire la modul în care se poate genera prana de vindecare sau energie pozitivă pentru viață.
Ai un avantaj special deoarece înveți Merkaba, pentru a extrage prana pură nelimitată din dimensiune mare. De aceea sunt necesare respirațiile. La a zecea
Respirație, această minge se extinde pentru a înconjura corpul uman, dar mingea inițială mai mică este încă acolo. Din această sursă se poate primi Prana, prin care are loc vindecarea. Deci, din această sferă în jurul chakrei inimii, iți imaginezi cu intenția ta, că energia din regiunea inimii tale curge în cine are nevoie de vindecare. Energia este nelimitată, astfel încât va fi înlocuită cât de repede ai nevoie. Tu poți vedea cum această energie curge prin brațele tale, în mâinile tale și apoi în persoana, acolo unde este nevoie. Și, practic, nu contează unde este această persoană în lume. Poți trimite energia acolo prin intentia ta și ea va sosi.

Ce este Merkaba?
Mer … câmpul de lumină contra rotativ
Ka … minte
Ba … corp / realitate fizică / materie
(Vechiul ebraic: un câmp de lumină contra rotației care poate transporta mintea și corpul)
Câmpul merkaba ului este mai subtil decât cel al aurei și al chakrelor. Este vorba despre 10 lungimi de corp în diametru. În acesta, în direcții opuse, câmpul mental electric și câmpul emoțional magnetic se rotesc într-un raport de viteză specific, ceea ce determină gândurile să se realizeze mai repede în realitate.
Merkaba meditația este una din multele modalități de a accelera dezvoltarea personalității.
Trăim în conștiința a treia dimensiune: „Ce am de la ea? / Ce câștig cu ea? „Meditația de la Merkaba ne duce acolo și ne aduce treptat în conștiința înaltă dimensională a Creatorului. Ce pot face în această situație pentru binele tuturor ființelor vii? „
 
Accelerare Karma
La fel ca majoritatea meditațiilor, meditația Merkaba – efectuată zilnic – conduce la pace și echilibru interior, care vă pot afecta rapid mediul. Majoritatea meditatorilor câștigă o securitate internă mai mare.
Manifestarea gândurilor tale poate fi de ex. provocați să-ți recuperezi sănătatea, că eștii financiar mai bine sau că cele mai secrete dorințe sunt îndeplinite și că primiți recompensele pe care nu le-ai fi crezut posibile în timpul vieții tale.
Îndrăznește saltul spiritual.

Ce altceva poate face Merkabah-ul?

Merkaba este programabilă.
Poate preveni electrosmog (o singură dată sau continuă, în funcție de programare).
Poate elimina smogul din orașe.
Poate crea un câmp de căldură astfel încât să nu înghețe corpul uman
Se poate crea un câmp magnetic asemănător cu cel al Pământului (dacă câmpul magnetic al Pământului se prăbușește complet, va fi inlocuit cu acest camp MERKABA).