Ce este o Merkaba? partea I

Ce activează Merkaba?

Acesta este un termen important din vechiul misticism evreiesc și din spiritualitatea modernă pe care încercăm să-l abordăm :

Suntem una cu cosmosul, indiferent dacă o recunoaștem sau nu.

Suntem mai mult decât ființe fizice finite care conduc o singură viață, într-un singur loc și la un moment dat.

Merkaba = „Coșul / vehiculul înălțării”.

Merkaba este vehiculul divin, care este folosit de Maeștrii Înălțați pentru a ajunge și a se conecta cu cei care sunt în acord cu taramurile superioare.

„Mer” înseamnă lumină.
„Ka” înseamnă spirit.
„Ba” înseamnă corp.

Mer-Ka-Ba este mintea / corpul care este înconjurat de câmpuri opuse de lumină,
Roți în roți care transportă mintea / corpul de la o dimensiune la alta.

Sunt spirale de energie ca în ADN.

MerKaBa este un vehicul interdimensional.

MerKaBa este un vehicul ușor alcătuit din două tetraedere ușoare, interconectate, care au un centru comun.

Cercetătorii descriu această figură ca un „tetraedru de stele”.

Un „tetraedru de stele” poate fi considerat o stea tridimensională a lui David.

Odată activat, acest câmp în formă de farfurie este capabil să transporte conștiința direct în dimensiuni mai mari.

Vehiculul Merkaba este o structură mixtă (non-permanentă) a spiralelor de energie interconectată, care există ca parte integrantă a întregii creații.

Activarea vehiculului Merkaba este necesară pentru a ajunge la viața veșnică, pentru a călători în timp și a trece prin poarta stelară.

Acest proces de acordare constantă a naturii și vibrațiilor universului permite o experiență profundă a adevărului despre legătura întreaga viață.

Cuvântul ebraic Merkaba (מרכבה pentru, transport „) este derivat din rădăcina consoana RKB«unitate», cu sensul general și este în Ezechiel (1: 4-26), folosit pentru a desemna«carul»Dumnezeu, vehiculul cu patru roți care este alimentat de patru chayot (חַיּוֹת chayot, ebraică), patru „lucruri vii”.

Câmpurile Merkaba ne permit să „mișcăm” (de fapt „extindem”) în următorul set de câmpuri existente dimensionale și să urcăm treptat.

Toată lumea și totul are un câmp personal Merkaba.

Când câmpul personal microcosmic Merkaba funcționează în mod natural, se conectează la câmpurile mai mari macroscopice Merkaba ale planetelor, galaxiilor, universurilor și întregului cosmos.

Câmpul personal Merkaba reprezintă sistemul circulator personal organic, prin care conștiința se manifestă în materie de timp-spațiu.

Merkaba poate fi cel mai bine descris ca o sferă de lumină aurie.

Activarea Merkaba este unul dintre cele mai importante procese după terminarea ascensiunii.

Merkaba – vehiculul de ascensiune

Un vehicul interdimensional Merkaba nu numai că întărește gândurile și sentimentele unei persoane o mie de ori, dar face și conexiunea interdimensională.

Meditația Merkaba are un efect asupra tuturor oamenilor: sporește contactul cu sinele superior, face posibil ca propriile „ganduri neprelucrate”, adică amintirile și temerile noastre nerecuperate, natura conștientă și inconștientă, profesională, karmic, să vină la suprafața pentru vindecare. Ne ajută să luăm punctul de vedere al centrului, știind că Iadul și întunericul sunt doar cele două părți ce trebuiesc in totalitate absolvite, iar această iubire necondiționată este acea stare particulară a conștiinței.
de asemeni ne învață să trăim dragostea necondiționată.

Vă voi relata mai jos întamplarea prin care un prieten a fost nevoit să treacă:

Prietenul meu descrie acest lucru după cum urmează:

„Am mers pe autostradă la 160 km / h pe banda stângă deoarece autostrada a fost aproape goală la acel moment; dintr- o dată o mașină mult mai rapidă, fără nici un motiv și fără avertisment luminos (probabil că nu a fost în oglinda retrovizoare vizibil), se apropia vertiginos. Distanta dintre masina mea si cealalta masina a fost de numai 10 metri.
Diferența de viteză, mai mare de 50 km / h.
În mod normal, ar fi existat un accident teribil, unde nici unul din noi (cealaltă mașină a fost ocupată cu patru persoane!) n-ar fi putut supraviețui acestui accident.

Ceea ce sa întâmplat a fost următoarea: am văzut cealaltă mașină cum se scurge pri mașina mea! Nu a fost nici un accident, am fost intrecut de cealaltă mașină, fără un accident. Spațiul dintre balustradă și celălalt automobil nu ar fi în nici un caz suficient să mă lase să conduc neatins!

Există o singură explicație pentru acest lucru, și anume că mașina mea a fost pentru această fracțiune de secundă prin câmpul Merkaba aceasta fiind superior „ridicată” și, astfel, temporar „astralizată”, care a împiedicat accidentul.”

Dacă acest lucru funcționează într-un astfel de caz, probabilitatea este mare că aceasta va fi de fapt dimensiunea care poate schimba. Cel puțin cele mai dezvoltate suflete pot face acest lucru. Nu pretind că toți oamenii pot face asta insa toți pot învața pas cu pas.
Nu afirm că toate ființele umane vor putea construi un domeniu atât de puternic, Merkaba, deși potențialul acestui lucru se odihnește în FIECARE OM.

(Textul de aici este scris de Jan van Helsing în „Societățile Secrete”) Acest formular este baza pentru Merkabah. Fiecare tetraedru de stele este compus din două tetraedre telescopice, formând o stea tridimensională a lui David. Aceste două tetraedre interconectate simbolizează energia masculină și feminină într-un echilibru perfect. Nu numai că corpul nostru uman este înconjurat de această formă, dar tot ceea ce există este înconjurat de un astfel de tetraedru de stele.
Avem un corp fizic, mental și emoțional, fiecare având forma tetraedrului de stele. Acestea sunt trei domenii identice, suprapuse, singura diferență fiind aceea că corpul fizic este imobil și nu se rotește. Merkaba, un vehicul – spațiu-timp, așa-numitul OZN intern, este creat de câmpuri energetice care se rotesc în direcția opusă. Tetraedronul mental al stelelor, a cărui natură este electrică și masculină, se întoarce spre stânga. În schimb, tetraedrul stelelor emoționale este magnetic, feminin și se întoarce spre dreapta. Conectarea minții cu inima și corpul fizic într-un model geometric foarte special, creează MERKABA la o anumită viteză. Odată ce știți cum să vă activați Merkaba, veți putea să călătoriți întregul univers în ritmul propriu, să zburați, să deveniți invizibili, să mergeți pe apă …
Totul este legat de Mer-Ka-Ba, pentru că este tehnologia care ține împreună cristale, plante, oameni, planete, galaxii și universuri și găzduiește și tehnica OZN. Dar tocmai această tehnică, adică să lăsăm două câmpuri magnetice cu 9/10 din viteza luminii să se rotească în direcții opuse.
Fiecare ființă umană are de la naștere, de la naștere această capacitate, dar 99,999% din oameni au pierdut aceasta.

Tashira Tachi-ren spune in „Procesul corpului luminii”, canalizat de Arhanghelul Ariel): Corpul tău formează un centru a 5 a dimensiune în centru și începi să formezi așa-numitul vehicul Merkaba. „Merkaba” înseamnă „transport” în ebraică. Merkaba este o structură luminoasă cristalină care vă permite să călătoriți în spațiu prin spațiu, timp și dimensiuni. Are conștiința ei. Poate că te duci cu ea în alte sisteme sursă. ……. Structura luminoasă cristalină a Merkabei o construiești din propriile tale câmpuri sub îndrumarea spiritului tău. Vorbim acum despre trei axe diferite cu funcții diferite: funcția de înger, frăția spațială sau funcția extraterestră și funcția maeștrilor ascensionați. Toate se potrivesc împreună. Când este timpul să urcăm, Frăția Spațială va uni toate Merkaba-urile pe care le construiește în propriile sale câmpuri pentru a aduce planeta împreună și pentru a construi corpul de Lumină planetar. Ei construiesc literalmente vehiculul de ascensiune pentru planetă. Pământul va fi scos din a treia dimensiune, iar dimensiunea se va prăbuși. Axa Maestrilor Ascensionari preia conducerea și navigația. Misiunea lor este să lucreze cu coordonatele, astfel încât acest sistem solar să poată fi transportat într-un sistem cu mai multe stele.