Avem capacitatea de a ne vindeca singuri

Nu avem nevoie de nimic altceva decât de credința în noi și în capacitatea noastră de auto-vindecare.

Nu avem nevoie de icoane, medicamente, iluzii servite pe pâine, diferiți așa ziși vindecători care vindecă orice pentru banii tăi… pentru vindecare.
Vei spune da, dar cei care au de realizat o operație?
Voi spune asa: daca acel cineva se trezea la timp pentru a conștientiza că el este Dumnezeul lui nu ajungea până întra-colo încât să fie nevoie de operație! De ce?
Deoarece prin conștientizarea capacităților lui interioare, automat există posibilitatea de a conștientiza efectele negative ale unei gândiri negative care atrage negativitate, cum de asemeni există posibilitatea de a elimina acestea complet din viața lui la timp și în timpul necesar în care nu ar mai fi fost nevoie să se ajungă la ultima decizie și anume: operația, deoarece prin comportamentul conștient de auto-educare a minții implicit remodelarea conștientului, implementa în mod automat subconștientul sau acel nou de care și care i-ar fi schimbat viața ducând-o exact în punctul în care el dorea ca aceasta să fie și astfel trecea mililimetric sau de ce nu excepta în totalitate impasul în care acum el se află.

Însa și acum pentru acesta înca este momentul oportun pentru schimbare!
Este adevărat, pentru a accesa modalitatea de auto-vindecare este nevoie pe lânga voința de integritate, de o minimă cunoaștere a ta, de iubire a propriei persoane, de înlăturarea negativității, și de atenție acordată mediului în care te manifești zi de zi, ceas cu ceas, nelăsând primul impuls de agresivitate datorată unui fapt sau altul, să-ți conducă manifestarea, atât cât și capacitatea de a decide după primul impuls inițial de agresivitate, implicit înlăturarea acestuia, transformând și aducând totul în punctul în care tu dorești să fie, în această trecere, experiența sau cum tu dorești să-i spui, numită viața.

Suntem aici pentru a trăi in mod conștient indubitabil și indiscutabil într-un mod cât se poate de clar, adevărat, precis, pozitiv, în iubire cât și înălțător, deoarece suntem aici să ne evoluăm Sinele Divin, iar acest trup ne-a fost dat la alegerea noastră pentru această experiență care duce in evoluție și nicidecum să ne împotmolim în negativitate.

Știu, voi atrage multe comentarii a celor care înca sunt in 3D, 4D însa nici un comentariu negativ nu va fi la adresa mea din partea celor care sunt în 5D, 6D .
Și DA, sunt deja persoane care au accesat 6D,cât și alte dimensiuni, și aici mai vin cu o completare pont: dimensiunile nu se termină acolo unde cred unii că se termină, adica 12D …. însa asta este cu totul o alta discuție.

În definitiv, avem capacitatea în noi de vindecare, avem capacitatea de a ne iubi si a iubi, de a oferi lumina si de pozitivitate deoarece suntem Dumnezeul nostru, avem discernământ să alegem ce este bine pentru noi și ce nu, deoarece suntem ființe inteligente și avem un motor de gândire logică, pe care trebuie să îl menținem într-un echilibru în care noi înșine ne vom manifesta așa cum ne dorim.