Rugaciune rostită pentru ajutorul vindecării altei persoane

„Să presupunem că dorești sa ajuți pe cineva foarte drag ție și care se află la distanță de tine.
Subconștientul creator te va ajuta să îndeplinești pentru persoana dragă această acțiune. Acesta este tratamentul mental. Prin sugestii pozitive tu vei avea ca scop să implementezi în mental efectele pozitive.
Dacă dorești vindecarea altei persoane vei transmite gândurile tale pozitive în mentalul subconștient universal, planul mental unde nu există limitări impuse de timp și spațiu. Gândurile tale pozitive vor merge de aici către persoana vizată pentru a trece prin tot acest proces al vindecării.
Energiile emise de tine vor acționa asupra celui bolnav.  Conștiința Universală este omniprezentă așadar tratamentul de la distanță nu se va deosebi cu nimic de faptul ca persoana se află la distanță și nu este lângă tine, deoarece toți suntem interconectați.
Aceasta acțiune este o proiecție conștientă a gândurilor, a energiei pozitive pe care tu dorești să le orientezi asupra persoanei ce necesită tratamentul vindecării.

Forța iubirii, luminii și vindecării se manifestă chiar acum în locul unde se află(numele persoanei vizate pentru vindecare). Starea fizică cu care se confruntă ea (el) sunt doar o reflexie a gandurilor sale care sunt asemenea unor umbre proiectate pe un ecran. Pentru ca aceste umbre-imagini să se modifice, trebuie să proiectez alt film. Mentalul meu este acum un aparat de proiecție care generează imaginile( gandurile-imaginile tale pozitive pentru persoana vizată). Acum ea (el) este perfect vindecată, sănătos(oasă) și plină de armonie. Forța benefică nesfărșită Divină care a creat(o) odată pe (numele persoanei) o cuprinde acum și scaldă fiecare atom al ființei ei intr-un ocean de pace, armonie, iubire, lumină, vindecare, sănătate și vitalitate. Tot ce se află în jurul ei se află în perfectă armonie deoarece forța Divină este prezentă și face tot ce se poate pentru a conduce la vindecare. În mod sigur această boală nu există in planul realității deoarece altfel nu s-ar fi putut vindeca.
În acest moment aici și acum, mă raportez la puterea infinită a iubirii Divine și doresc ca armonia, pacea și vindecarea să se manifeste în plan fizic în ființa (numele persoanei ).

Aceasta rugaciune trebuie spusa de câteva ori pe zi, timp de câteva zile pentru a conduce la vindecarea celui vizat.” Joseph Murphy

 

Un răspuns la „Rugaciune rostită pentru ajutorul vindecării altei persoane”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *