Rugăciune pentru tăierea stringurilor energetice, curățare energetică și protecție

 

 

Mă scald în lumina Divină și permit acesteia să-mi învăluie întreaga ființă deoarece eu sunt.

Oh Doamne , mă reîntorc la tine… Și pot doar să fiu… Să fiu prezența Ta în toate și în mine , să exist în suflarea norilor, ciripitul păsărilor și zborul fluturilor de pe pământ.
Să urc în înalt în Tine și să mă bucur împreună cu Tine de toată Creația ta…. Simt inima mea cum arde… În ea se afla un Foc Viu , este iubirea Ta pentru absolut … Pentru tot…
Cu cat mă adâncesc în inima cu atât te văd din nou, mai mult și mai mult…
Am ieșit din carapacea minții mele, din trupul grosier, din mine.
Am mers in punctul zero și am privit cum toate nu mai existau în jur și nici eu nu mai eram. Nu mai era nimic. Era doar tăcere și un întuneric mult prea tăcut.
Am stat și am simțit ca și cum vechiul din mine căzuse , se dizolvase, dezintegrandu-se in tot… apoi am văzut cum scânteia mea Divină a apărut, a luat formă și trupul meu a început să devină un nou trup. Astfel m-am unit cu Dumnezeu și am devenit UNUL.
El este alaturi de mine atunci când am nevoie de El și tot El Este Cel care îmi dă toată puterea pe care o manifest.
Puterea inimii … Prin care sa dăruiesc ceea ce Dumnezeu dorește să dăruiască.
De aici din acest punct toate se unesc și devin una cu existența. Totul este in prezent dar mai ales este în mișcare și în infinit.
De aici toate merg in inima și din inima pleacă toate întotdeauna.
Gândurile au încetat să alerge răzlețe și inima mea luminează in întuneric. Este Dumnezeu care oferă vindecarea minții mele.
Este Dumnezeu care dorește să se manifeste în trup.
Când îmi este dor de Tine eu vin, te îmbrățișez și tu îmi zâmbești.
Și nu mai vreau sa plec din Tine Doamne însă Tu ma trimiți din nou și din nou pe pământ.
Astfel îmi trec rand pe rand zilele, iar mintea mea este plina de Iubire Divină.

Am fost in întuneric dar m-am ridicat. Am fost sub pământ dar m-am ridicat. Am fost in lanțuri dar le-am rupt. Deoarece Tu Ești întotdeauna aici. Și toate energiile negative se risipesc. Toate stările joase se îndepărtează. Deoarece Ești aici când este nevoie de Tine. Deoarece suntem nedespartiti.Doamne îți mulțumesc! Îți mulțumesc pentru toată manifestarea Ta in viața mea! îți mulțumesc pentru toată protecția Ta! Îți mulțumesc pentru tot și toate!
DUMNEZEU SE MANIFESTA PRIN MINE!

Rugăciune pentru tăierea stringurilor energetice , curățare energetică și protecție:

Invoc ACUM și AICI cu puterea Creatorului pe toți Arhanghelii, toate energiile supreme ale Luminii Înalte care au fost trimise lui Iisus în timpul vieții sale pe Pământ, pentru protecția mea!
Să se reverse toată lumina ta Doamne asupra mea și să rămân ca și până acum scăldat(ă) în Lumina Protectoare a Creatorului a tot și toate!
Doamne Dumnezeul meu întotdeauna m-ai protejat cu lumina Ta binefăcătoare si binecuvântată, revarsă din cupa măreției Tale întreaga Ta iubire și lumină asupra a tot ceea ce sunt.
Din fața mea, astăzi, se dizolvă toată ceața și întunericul care m-au înconjurat până acum și toate impuritățile se risipesc!
Toate stringurile mele energetice sunt Acum și Aici tăiate cu ajutorul Arhanghelului Mihail, cu puterea inimii și în plin acord Divin.
Deoarece EU SUNT Lumină și Iubire și peste tot pe unde eu calc Dumnezeu aduce lumina și iubirea!
Sfinte puteri Înalte Arhangheli și toate energiile înalte a Dumnezeului meu, trimiteți ACUM și AICI mie (numele tău complet) toată protecția voastră în care voi rămâne până ce toată suferința mea va fi vindecată!
Astazi invoc toate puterile cerești să mă ajute ca în tot ceea ce fac să fie Lumină și Iubire și tot ce vine înspre mine sub forme joase din exterior să nu-mi afecteze câmpul energetic și pe mine!
Astăzi și din acest moment eu sunt protejat și nimic din tot ce se îndreaptă către mine în joasă frecvență nu mă afectează! Acestea se întorc la creatorul său!
Eu Sunt SUVERAN(A), mă scald în lumină și iubirea pură. Sunt liber(ă) și îmi folosesc puterea creatoare, abundența și energia cu înțelepciune și bucurie, simt binele și confortul meu și mulțumesc cu recunoștință Creatorului pentru toată manifestarea Sa! Mă scald în lumina Divină și permit acesteia să-mi învăluie întreaga ființă deoarece eu sunt. Permit Divinității să mă învăluie în energiile binefăcătoare ale vindecării mele.
Mă umplu de bucurie și iubire și echilibrez toate câmpurile mele energetice ACUM și AICI.
Eu sunt binefăcătoare lumină și mă bucur astfel împreună cu cele mai Inalte Energii coborâte din Creator pentru mine! Câmpul meu energetic este protejat, eu sunt protejat(ă). Sunt în deplin acord cu energiile continuând să curg împreună cu acestea.
Mulțumesc cu recunoștință Luminii și Iubirii pure pentru tot ceea ce Acum și Aici eu (numele tău complet) dobandesc!
Arhanghelii Luminii și Iubirii vă chem Acum și Aici rugându-vă să mă ajutați pe mine (numele tău complet) cu protecția voastră!
Așa să fie și așa și este! Astfel va rămâne pentru că așa dorește Dumnezeu.

Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!

Te salut cu respect pe tine ți pe Sinele tău Divin,
Eona Nivid.

 

 

 

Un răspuns la „Rugăciune pentru tăierea stringurilor energetice, curățare energetică și protecție”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *