Rugăciune pentru protecție

Aceasta este o rugăciune de protecție pe care o poți folosi ori de câte ori simți nevoia să te protejezi.

Invoc ACUM și AICI cu puterea Creatorului pe toți Arhanghelii, toate energiile supreme ale Luminii Înalte care au fost trimise lui Iisus în timpul vieții sale pe Pământ, pentru protecția mea!
Să se reverse toată lumina ta Doamne asupra mea și să rămân ca și până acum scăldat(ă) în Lumina Protectoare a Creatorului a tot și toate!
Doamne Creatorul meu întotdeauna m-ai protejat cu lumina Ta binefăcătoare si binecuvântată, revarsă din cupa măreției Tale întreaga Ta iubire și lumină asupra a tot ceea ce sunt.
Din fața mea, astăzi, se dizolvă toată ceața și întunericul care m-au înconjurat până acum și toate impuritățile se risipesc!
Deoarece EU SUNT Lumină și Iubire și peste tot pe unde eu calc Creatorul aduce lumina și iubirea!
Sfinte puteri Înalte Arhangheli și toate energiile înalte a  Creatorului meu, trimiteți ACUM și AICI mie (numele tău complet) toată protecția voastră în care voi rămâne până ce toată suferința mea va fi vindecată!
Astazi invoc toate puterile cerești să mă ajute ca în tot ceea ce fac să fie Lumină și Iubire și tot ce vine înspre mine sub forme joase din exterior să nu-mi afecteze câmpul energetic și pe mine!
Astăzi și din acest moment eu sunt protejat și nimic din tot ce se îndreaptă către mine în joasă frecvență nu mă afectează!  Acestea se întorc la creatorul său!
Eu Sunt SUVERAN(A), mă scald în lumină și iubirea pură. Sunt liberă și îmi folosesc puterea creatoare, abundența și energia cu înțelepciune și bucurie, simt binele și confortul meu și mulțumesc cu recunoștință Creatorului pentru toată manifestarea Sa!
Mă umplu de bucurie și iubire și echilibrez toate câmpurile mele energetice ACUM și AICI.
Eu sunt binefăcătoare lumină și mă bucur astfel împreună cu cele mai Inalte Energii coborâte din Creator pentru mine!  Câmpul meu energetic este protejat, eu sunt protejat(ă).
Mulțumesc cu recunoștință Luminii și Iubirii pure pentru tot ceea ce Acum și Aici eu (numele tău complet) dobandesc!
Arhanghelii Luminii și Iubirii vă chem Acum și Aici rugându-vă să mă ajutați pe mine (numele tău complet) cu protecția voastră!
Astfel va rămâne pentru că așa dorește CREATORUL. 

Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!

 

 

3 răspunsuri la „Rugăciune pentru protecție”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *