Regasirea adevarului interior

Puterea interioara a fost singurul meu izvor de îndeplinire în adevăr propriu, în sursa și în conștiința universală. Modelarea mea a fost produsa exclusiv din interior, din esență. Tot procesul de evoluție cu toate aspectele sale de vindecare și eliberare, detașare și regăsire a fost(este) parcurs pas cu pas cu răbdare și perseverență din vocea interioară. Nu am simțit niciodată nevoia de a căuta în exterior și nu am permis să intervină o alta amprenta energetică asupra întregului meu proces de evoluție, acest proces fiind dintotdeauna dictat de inimă.Singura îndeplinite în adevăr eu sunt, astfel puritatea esenței curge prin ceea ce sunt și se îndeplinește în unul, sursa, creația manifestată. ☘️ Urmati-va drumul interior! ☘️Suntem ceea ce alegem sa fim! 🙏

La nivel energetic, fiecare conştiinţă individuală este conectată la conştiinţa colectivă-universală; prin urmare, vindecarea personală duce la apariţia vindecării colective. Schimbându-ne pe noi, schimbăm lumea! Ataşamentele sunt cauza primară a suferinţei.

Calea transformării pentru că adevărul interior să strălucească a fost deschisă. Permite-ti transformarea în adevăr! Cum se vede vibrația, cum se simte întregul, cum este iubirea de aici!? Din divin? Din esență? Din binecuvântarea sursei prin care ne îndeplinim? Expansiunea ta, tu cu tine, alchimizarea ta, tu cu tine, neimpusa, neafirmata, pura și sinceră, divină și lăuntrică, tu cu tine… în procesul alchimizarii tale ești doar tu cu tine, tu știi când vei spune acum mă odihnesc la fel cum tot tu știi cel mai bine când să mergi mai departe, acorda-ti răbdare și perseverență în procesul tău de regăsire a sursei care ești. Alchimizarea prin care traversezi este curățarea ta profundă… până în profunzimea ta, in alchimizarea aceasta, acest proces sacru ești numai tu cu tine, doar tu divinul, știi calea ta. Calea ta este in inima ta, alchimizarea se întâmplă pas cu pas. Permite-ti! Tu cel mai în măsură să parcurgă propriul său traseu, acest traseu este nescris și aparține de inima ta. Inima ta știe calea ta!Savureaza prezența ta în tine, prezența care te îndeplinește în conștiința, ramai încrezător și plin de compasiune și iubire iar astfel alchimizarea ta, procesul prin care tu divinul te vei manifesta cu adevărat, se întâmplă. Ai încredere in puterea ta interioara! Tot ceea ce ai nevoie ești tu! Îndrăznește și întoarce-te înapoi, la tine!


Pe brațele divinului interior ești purtat dintotdeauna deoarece tu in unul, ai ales sa te îndeplinești prin trup, într-o minunată experiență, pe un minunat pământ, entitate vie împreună cu tot ceea ce există și astfel ai coborât în trepte și niveluri de conștiință pentru a experimenta viața, sacralitatea vieții care duce viața însăși la infinit bucurandu-se de creație și contemplandu-se pe sine în întreg, astfel, ai ales și cu adevărat împăcarea ta cu tine îți dezvăluie creația in toată splendoarea sa, în vise nemaiîntâlnite pe care începi pas cu pas să le iubești îmbrățișând puritatea inimii, vibrația iubirii din inima ta de copil ce călătorește visul, iubește visul și regăsirea în el.In coborârea ta, ai promis că te vei întoarce în conștiința și când vei întâlni momentul, acesta se va îndeplini prin tine, savurând fericirea și armonia în înțelepciunea din care cuprins ai fost in săruturile sacre ale sursei din care ai ales să te manifești.Când ai transcendat procesul, înțelegând în profunzime, minunea ta, tu inteligenta a inimii, dintotdeauna prezența în desăvârșire, experimentând viața și sacrul împreună cu tot ceea ce este în inefabil, dintotdeauna întreg. Călătoreai pe apele primordiale și raze de stralucire vie a focului viu, îți alunecau pe păr, în trup, trezit în conștiința, astfel cu adevărat te îndeplinești. Ai învățat creația și creația s-a învățat pe sine prin ochii tăi ce au cuprins toată frumusețea întregului și au exaltat norii coborandu-i pe buzele tale, pe gene și în privirea ta binevoitoare pentru întreg iar astfel în armonie și echilibru ai ales sa fii ceea ce dintotdeauna ai ales sa fii recunoscandu-ti drumul existenței în întreg. Te vei întoarce din nou și din nou în iubirea divină, ceea ce ești și din iubirea divină te vei îndeplini pe tine, dincolo de măreții de moment, in procesul desăvârșit al vibrației iubirii.

Răbdare în tot ceea ce realizezi. 🙏Răbdare și perseverență.🙏In procesul trezirii spirituale am învățat răbdarea și perseverența. Munca continua presupune să te intorci la aspectul nevindecat de mai multe ori până reușești să îl vindeci. Înveți să te iubești, înveți prin iubire sa te regăsești și prin regăsire răbdarea și perseverența susțin o munca continua care se integrează în ființa și repară. Răbdarea cu tine presupune răbdarea cu tot ceea ce există. Toate se regăsesc în interior. Evoluție presupune munca individuala, un întreg proces, munca pe toate planurile.Munca de vindecare, de iertare, de împăcare, de eliberare, de detașare, de curățare, destructurare și toate câte le parcurgem in acesta conștientizare a faptului că suntem cu mult mai mult decât un simplu trup.

🙏
🙏
🙏

După o vreme marea devine liniștită, este clară și oricât de adâncă poate fi, poți vedea în adâncul sau. După o vreme daca vei spune muntelui sa se mute, muntele se va muta. Tu ești Divinul și Divinul se sfințește pe sine prin trupul ales. După o vreme muntele și marea devin una. Iar tu ai învățat deja să respiri in apa. Și te scufunzi tot mai adânc. Tot mai adânc. După o vreme vindecarea ta merge in campul cuantic de manifestare în întreg, pe lângă tine se vindeca și cei din jur. Oceanul este liniștit, este cristalin și muntele se oglindește în apă. Soare rasare cu aceeași beatitudine și cu aceeași beatitudine apune până la infinit. In acel moment ai totul pentru că ai regăsirea și prin regăsire te-ai sfințit pe tine, altarul ales. Deschizi brațele și te lași îmbrățișat de ocean. Împreună cu oceanul și muntele una ești apoi…privești prin ochii vulturului care străbate aerul cu aripile sale zburând deasupra oceanului. Cuibul sau este inima sa. Aici este cald și îl așteaptă Beatitudine și Contemplare. Este Sursa. Se îmbrățișează cu SURSĂ iar Sursa curge prin ochii vulturului, prin oceanul cristalin și prin munte. Inima canta, mintea a tăcut liniștită la poalele muntelui.

Pentru a elibera energia negativă întotdeauna ai nevoie să cauți în profunzime aspectul care a condus către manifestarea acestei energii negative, iar acesta se regăsește întotdeauna în interiorul tau. In momentul in care ai înțeles profunzimea ai inceput procesul tau de vindecare. Retine un aspect extrem de important: evita sa bagi sub preș energia negativă, traumele, zbuciumul interior… învață să eliberezi prin înțelegerea tuturor aspectelor profunde pentru a elibera, iarta-te și iartă. Iertarea din profunzimea inimii tale te eliberează de toată negativitatea. Afirmațiile pozitive te ajuta sa refaci structura neuronala dar negativitatea daca are rămășițe deoarece ai amânat sa cauti cauzele profunde, ea va reveni din nou și din nou peste tine pana vei înțelege, până vei ierta și până vei elibera. Detaseaza-te de tot, eliberează traumele, eliberează negativitatea, eliberează lanțurile trecutului. Cu cât te eliberezi mai mult și mai mult cu atât oceanul devine liniștit, un ocean care nu are valuri, profund, un ocean sacru. Trăiești în sacralitate, redevii esență și te manifești din întreg. Când oceanul este una cu tot ceea ce este, poți pași pe valurile sale. Ai devenit oceanul.

Conștientizați gândul.Gândurile noastre stabilesc manifestarea, determinand calitatea și cantitatea succeselor si eșecurilor noastre.Noi suntem creatorii noștri.

Noi dorim să ajutăm. Adevărat și frumos, însă de multe ori este necesar să conștientizăm când este inexistent acordul pentru a interveni și să respectăm aceasta decizie din sursa.Fiecare ființă divinitate întrupată are un proces de evoluție, o cale și cu cât eliberezi ego care vrea să facă el, sa ajute el, sa dreagă el si care în final este o iluzie, cu atât înțelegi tot mai profund că fiecare divinitate întrupată are un proces de evoluție și regăsire care depinde exclusiv de acea divinitate! Așadar noi ajutam prin prezența…nimic mai mult sau mai puțin și cu cât prezenta divinului se manifesta cu atât efectul în lanț al procesului de trezire și conștientizare a aspectului divinității interioare se întâmplă de la sine. Lasă mintea ta. Mintea ta vrea să știe confort, munca, relații și toate care sunt iluzii dar inima ta știe deja calea și calea este acolo dintotdeauna iar când vine momentul, se întâmplă de la sine. Mintea va putea spune: vai cum sa nu intervii, uite ființa are nevoie de ajutor, uite blocajul, uite …Dar toate acestea sunt iluziile minții. Procesul de trezire se întâmplă atunci când se întâmplă, tot ce avem nevoie să înțelegem este că totul este perfect așa cum este și când am înțeles aceasta cu adevărat ne-am eliberat din ego.

Orice ființă umană dorește să trăiască împlinită. Tot ceea ce căuta ființa umană este starea de bine care se regăsește în interiorul ei. Aceasta stare de bine interioara emana cu ușurință în exterior.Aceasta stare daca are loc în universul interior, în trupul fizic o vom numi sănătate și satisfacție.Aceasta stare daca se cultiva in terenul minții ființei umane va conduce către liniște și bucurie nemărginită iar daca starea are loc în emoții o vom numi iubire necondiționată și compasiune.Daca starea de bine are loc în energiile noastre, aceasta va fi denumita beatitudine și extaz.Aceasta este tot ce caută ființa umană!Gândul, emoția și energia este necesar sa mearga în aceeași direcție în mod constant fara abateri pentru a te îndeplini in mod fericit.

Totul este viu în voi. Adevărul este viu în voi. Din toate adevărurile construiți calea către sursa conștiința universală care va îmbrățișează ființa prin transcederea dualului, va integrează înapoi în sursă. Voi sunteți adevărul și viața. Noi suntem adevărul și viața. Oferă compasiune pentru toată existența și bucură-te de tot ceea ce este inpreuna cu întregul în acum. Permite iubirii necondiționate sa te învăluie pentru a realiza treptat și cu perseverență vindecarea iluziilor, permite purității inimii sacre sa fie. Aceasta ești!Centrează-te în inima ta fizica, respira , inspira adânc și relaxat, menține respirația 3 secunde, expira. Permite energiei inimii să realizeze conexiunea in campul energetic, activează inima sacră.Afirma: 🙏Activez inima sacra, in prezența, prin abundență universală, iubire necondiționată și puritatea adevărului din mine! Sunt UNUL cu tot și toate! 🙏Ramai in meditație și permite energiei să te învăluie, vibrațiile iubirii necondiționate îți străbate toată ființa , te simți fericit, te simți liber, te simți adevăr așa cum ești dintotdeauna.

Daca te-am rănit, iarta-ma! 🙏💙Iert și mă iert!🙏💙Iubire sunt! 🙏💙Daca am greșit în fața divinității care ești, iarta-ma!🙏💙Îți mulțumesc și te iubesc! 🙏💙Iert și mă iert! 🙏💙Daca am greșit conștient sau inconștient acum și aici te rog să mă ierți. Mulțumesc! 🙏💙Mă eliberez de iluzie, mă detașez de iluzie!🙏💙Mă iert și te iert! 🙏💙Îți sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce ești așa cum ești! 🙏💙Dintotdeauna! 🙏💙Îmi sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce sunt, așa cum sunt! Dintotdeauna! 🙏💙Toate sunt perfecte așa cum sunt și prin toate se manifesta sursa!🙏💙Împreună SUNTEM!🙏💙Fii binecuvântat! 🙏💙Te iubesc! 🙏💙

Am coborât profund în vibrația inimii permițând inteligenței inimii să vorbească.Și prin aceasta vibrație cuvintele au început să prindă aripi, sa se transforme în fluturi de energie vie și să curgă în întreg. Prin viu se naște viul, prin iubire divină vindecare.Vidul se parcurge pe sine iar conștiința se coboară în sfera minții și mintea îmbrățișează conștiința iar aceasta curge mai departe coborând catre inima și inima recunoaște pe aceasta deoarece dintotdeauna aceasta este. Nedespărțită fiind de sursa. Astfel mintea devine limpezimea care permite inimii să cânte și să vibreze născând cuvinte sacre care merg in armonie și echilibru, ele sunt acestea. Vibrând in armonie divină iubirea realizează pas cu pas întregul proces prin care toate se întâmplă de la sine, acest sine în întreg și întregul prin el iar conștiința coboară mai departe devenind un râu de lumina alba vibrând creația. Cântecul acesta îi place sursei, ea este in acesta, se recunoaște pe sine și începutul devine fără sfârșit. Aceasta este inima ta.

Daca ai disconfort deoarece o alta ființă divinitate întrupată a ales o cale a sa și prin acea cale se îndeplinește pe sine așa cum este și toate sunt perfecte așa cum sunt, atunci căuta în profunzimea ființei tale deoarece disconfortul acela este ascuns în ființa ta, conștientizează-l , adu-l la suprafață, înțelege-l , accepta-l și vindeca-l iar prin vindecarea ta aduci eliberarea și astfel ai eliberat ceva ce în tine in profunzime nevindecat se afla.Cu cât eliberezi mai mult și mai mult cu atât mai mult și mai mult te întorci în manifestarea divinului din tine permitandu i divinului interior să îți conducă existența prin vibrația și energia iubirii divine care în tine dintotdeauna se regăsește.Divinitatea este copil, este inocent și este pur și din puritatea sa desăvârșita accepta, așteaptă, este până la final și dincolo de acesta și astfel se realizează un întreg proces. Oricum este procesul acesta este perfect așa cum este! 💙🙏

Vindecarea este realizată pas cu pas daca ești sincer cu tine și îți permiți aceasta, daca cobori in profunzime pentru a aduce la suprafață tot ce in străfunduri se ascunde, daca ai încredere în capacitatea puterii interioare.Vindecarea este frate și soră cu conștientizarea, cu iertarea și cu eliberarea.Cu cât eliberezi mai mult și mai mult din toată iluzia cu atât mai mult și mai mult te regăsești.

Am realizat evoluție deoarece am evitat a asculta ceea ce a fost de spus la adresa-mi. Astfel am evitat să hrănesc iluzii. 💧Dintotdeauna am conștientizat: ce vezi la mine, la tine se regăsește🙏ce vad la tine, este la mine 🙏Prin aceasta am reușit să merg mai departe în vindecare și regăsire realizând pas cu pas regăsirea cu mine in acord divin cu întregul și în legile universale. In tot ceea ce am realizat a fost universul, conștiința împăcată deoarece am realizat totul în acord divin, armonie și în iubirea necondiționată fiind recunoscătoare pentru tot ceea ce este. Nu aștept nimic, nu aștept recunoștință, nu-mi doresc nimic. Manifest calea divinului și aceasta este ceea ce este cu adevărat. Restul? Le așează universul așa cum dintotdeauna au fost să fie atât pentru mine cât și pentru tot ceea ce există. Toate sunt așa cum sunt dintotdeauna, noi sa ne regăsim în toate.Cu adevărat am ajuns divinul care se manifestă în vibrația inimii! Ea nu se spune, se simte 🙏 ea nu se vede nici nu se minte, se simte 💙, ea nu cere nimic la schimb. Ea este!

Am conștientizat: -ca tot ceea ce vad in tot ceea ce este în mine se regăsește -daca voi vedea în cel din fata mea frica, aceea în mine este -daca voi vedea în cel din fata mea nevoie de a judeca, aceea în mine este -daca voi vedea în cel din fata mea tristețe,aceea în mine se va afla -aceasta lista poate continua la infinit…-daca voi vedea în cel din fata mea iubire, aceea în mine se va afla-daca voi vedea în cel din fata mea scânteia sa divină, aceea în mine se va afla -daca voi vedea în cel din fata mea armonie,aceea în mine se va afla…Sinceritatea mea cu mine îmi permite sa devin ceea ce dintotdeauna sunt, acesta aparține de flacără vie a focului sacru al inimii, iubirea divină.In acest mod voi ști exact ceea ce a rămas de vindecat in ceea ce sunt. In tot acest context voi înțelege și voi incepe sa mă vindec, voi refuza sa rămân în pozitia de victimă, voi refuza sa rămân in întuneric, voi refuza sa rămân in nesiguranță de sine și voi face tot ceea ce îmi stă în putință pentru că toate aspectele pe care le vad in cel din fata mea sa fie aspectele care mă ajută să învăț lecții iar daca aspectele celui din fata mea sunt aspecte pozitive atunci am învățat lecția mea. Aceasta a fost litera de lege regăsită în inima mea după care mi-am condus evoluția iar astfel vindecătorul a devenit un vindecător vindecat și cu cât vindecătorul a vindecat întregul cu atât întregul a fost dintotdeauna vindecat. In tot acest traseu am realizat recunoașterea. Astfel,am văzut dintotdeauna divinitatea in fiecare ființă minunata întrupată pe acest pământ în prezența iar împreună am știut dintotdeauna că suntem sursa în manifestare. Ceea ce în mine a fost in tot și toate a fost, până la ultima picătură de apă primordială care a spălat iluziile permițând iubirii divine sa se îndeplinească pe sine în tot și în toate.M-am dedicat întregului deoarece aceasta am fost dintotdeauna iar când am înțeles aceasta am ajuns înapoi…acasă. Am ajuns aici și mă îndeplinesc din fericire interioara a extazului divinului interior.

Curgeau printre râuri albe de foc viu…se ridica tot mai sus străpungand orizontul…aici sunt tahionii, voi cobora prin bătaie de aripi de fluture inapoi la tine și mă voi așeza pe umerii tăi…tu vei râde și îmi vei spune că mă iubești…iar eu te voi mângâia și te voi săruta pe frunte deschizând ochiul tău interior. Dupa ce voi coborâ de câteva ori, mă voi ridica tot mai sus, până în adâncurile vidului fara orizont și acolo voi sufla către toată existența din însăși existența mea iar tu vei adormi încă un miliard de ani, și încă unul, apoi voi alege sa redevin una cu tine și să mă cobor prin tine înapoi. Tu privind inima te vei înalța mai mult și mai mult pentru că ai cunoscut necunoscutul, ai învățat calea și ai permis vindecării sa devină existența pe pământul pe care calci. Te-ai binecuvântat în mine, am privit prin ochii soarelui și prin soarele din tine au început să curgă trandafirii roz. Îmi îndeplinesc iubirea și mă îndeplinesc pretutindeni. M-am născut o singura data.

Liniștea să vă cuprindă și să vă îmbrățișeze ființa!🙏Iubirea să curgă peste tot ceea ce sunteți!🙏Compasiunea să fie litera de lege în tot ceea ce realizați și sunteți! 🙏Împlinirea voastră să curgă împreună cu voi in marea cea mare iar abundența să va scalde ființa! 🙏V-am dorit ce mi-am dorit! 🙏Vă iubesc și vă îmbrățișez cu inima! 💙🤗

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *