Piramidele orgonit cu apa plasmatica

Piramidele orgonit pe care le creez cu mare drag si pasiune au primit un nou sens, o noua viata si o indeplinire in acum.
Am dezvoltat un nou concept prin care am creat in exclusivitate piramidele orgonit cu apa plasmatica, aceste minunatii realizandu-le in urma meditatiilor in care am intrebat despre eficacitatea orgonitelor si cum pot sa imbunatatesc aceste minunate orgonite pentru ca ele sa ofere o eficacitate maxima impotriva radiatiilor nocive din mediul inconjurator, astfel primind informatiile din campul informational Akashic propriu care m-au condus catre realizarea acestor minunate piramide orgonit.
Eficacitatea piramidelor orgonit create de mine si a pandantivelor orgonit a fost dovedita de minunatele fiinte care au ales sa le testeze, primind intotdeauna pareile lor prin care si-au exprimat multumirea.

Orgonitul disipă în totalitate energiile negative și vă purifică corpul energetic ( poate dizolva blocajul acolo unde acesta exista). Promovează intuiția și spiritualitatea deoarece trezirea in constientizare ca suntem cu mult mai mult decat ceea ce stim ca suntem poate fi realizata mult mai usor in preajma minunatelor orgonite. O piramidă este un bun atotputernic pentru a proteja împotriva influențelor negative.
Informații scurte privind efectul asupra mediului inconjurător și al campului tău energetic cât si asupra ta in mod direct:
-poate ameliora anxietatea,
-poate ameliorara tulburării obsesive compulsive,
-intărește voința, sistemul imunitar,
-poate inlatură dependența emoțională,
-poate rezolva manipulările de către orice energie joasă,

O piramida orgon va va ajuta pe mai multe nivele: nivelul spiritual si cel personal, mediul inconjurător, ajuta în vindecare, ajută la curațare, eliminare de reziduri, protejare impotriva negativității, curățarea câmpului energetic, va ajută să va atingi scopurile, ajută la întarirea sistemului imunitar, îmbunatațirea circulației, încarcă ființa cu energie pozitivă și armonioasă, stimulează sistemul nervos parasimpatic, induce relaxare și o senzație de expansiune blandă, conștientizarea a tot ce va inconjoară, etc. Piramida Orgonit vă eliberează și vă protejează de influențele negative din corp, care afectează mai ales otrăvirile, pământul și razele computerului. PROTEJEAZA impotriva energiilor negative de orice fel și adesea încărcate emoțional de către alte persoane. Piramida este unul dintre cele mai puternice orgonite pentru trup și pentru sufletul nostru. Ne protejează de neîncredere, lăcomie, invidie, infidelitate, gelozie ,ură și energie si vibratie joasă. Pe de altă parte, piramida ne ajută să ne promovați propriile dorințe, ofera mai multă încredere în sine și obiectivele vieții noastre. În plus, o piramidă oferă lumină înălțătoare și revigorantă, ajutând la conectarea sinelui divin, a minții, și a corpului într-o unitate unificatoare. Ne face să simțim mai multă lumină pentru viețile noastre și pentru acțiunile noastre zilnice. De asemenea, ne face să simțim că obstacolele adânci trebuie rezolvate pentru a ajunge la lumină. Piramida Orgonit vă ajută să vă percepeți mai conștient experiența și să recunoașteți profunzimea experienței. Rezultatul este că, mai presus de toate, putem învăța mai bine din greșelile noastre.
O piramida te va ajuta să recunoști prieteniile false și să te protejezi de pericolele viitoare. Partea cristalelor continute in orgonit vă ajută în dezvoltarea personalității și vă mărește percepția externă, vă oferă încet puterea și energia, gândurilor bune și dizolvă armonios blocajele din toate zonele.
Aura va fi întărită și extinsă la toate nivelurile.Nu în ultimul rând, Piramida consolidează intuiția, obiectivitatea, spiritualitatea, percepția, încrederea în sine și relația cu lumea exterioară. Daca piramida contine si floarea vieții, simbolul primordial al geometriei sacre, intensifică transformarea extremă. Ea fiind un bun atotputernic pentru a proteja împotriva oricăror influențe negative. Sursa de calm si echilibru piramida orgonit devine o putere si un ajutor neconditionat in acest sens. Fiind foarte puternică, ea lucrează foarte intens. Elimină blocade de orice fel și se întărește și consolidează enorm. Ea ajută la relaxare și odihnă, nu în ultimul rând ajutând la meditație. Ea, de asemenea îmbunătățește concentrarea și sensibilitatea. Si multe alte efecte absolut minunate vei descoperi numai cu ajutorul unei piramide orgonit.😍
Va iubesc neconditionat si va imbratisez cu inima.