Energia orgonică

Energia orgonică este o energie cunoscută și sub denumirea de „energia vieții”. Această energie de viață era deja cunoscută culturilor anterioare și se numea Prana, Chi, Vril sau Ether în funcție de cultură.

Ce este un orgonit?
Un orgonit este o „construcție” specială care transformă energia orgonică negativă  în energie orgonică pozitivă .

Orgonitul atrage continuu energia negativă și o transformă în energie pozitivă.

Orgonit împotriva electrosmogului
Astăzi trăim într-un mediu caracterizat printr-un exces masiv de DOR (Deadly Orgone Radiation).

DOR este generată de interferența pe scară largă de la telefoanele mobile, WLAN, Bluetooth, telefoane mobile, monitoare pentru bebeluși, TV, ecrane etc.

Cum funcționează un orgonit?
Un orgonit formează un câmp energetic, care reduce câmpurile de interferență negativă.

În funcție de mărimea, construcția și componentele sale, orgonitul are mai mult sau mai puțin potență și un spectru de activitate mai mult sau mai puțin larg.


Efectul orgonitului asupra oamenilor
Un orgonit are un efect pozitiv asupra oamenilor, animalelor și plantelor.
Un orgonit armonizează locurile și oamenii.

În funcție de sănătate, probleme de sănătate etc., efectul orgonitului este perceput diferit de la persoană la persoană.

Următoarele efecte pot să apară sau să fie percepute:
Creșterea bunăstării
Mai multă pace și echilibru – mai puțin stres
Un somn mai bun – mai puțin nevoie de somn
Îmbunătățirea sistemului imunitar

Va detaliez comentariul unei persoane căreia i-am confecționat piramide si orgonite:

“Va mulțumesc pentru orgoniți și piramide. Am întârziat puțin să vă spun noutățile cu privire la utilizarea și rezultatele mele. Am așezat orgoniții în casă după cum urmează:
– pe contorul electric, care nu mă mai deranjează când trec intrarea în pivniță
– 3 pe ecranul televizorului
– 1 pe decodorul TV
– 1 langa computer
– 1 pe modemul pentru Internet
– 1 la radio.
După acest lucru, am primit o îmbunătățire semnificativă. Totuși, uneori când intram în birou, mă simțeam inconfortabil imediat, în ciuda Orgonitului. Am căutat mai departe și am descoperit că este vorba de wifi-ul caselor vecine. Așa căutam o soluție pentru Wifi fără o “perdea adâncă din țesătură blindată”. Acum incerc piramide shungite. Shungitele sunt foarte utile pentru protecția personală împotriva undelor electromagnetice.

Trec încet, dar sigur, spre mai puțina durere și mai multă rezistență la valuri.”

Subiectul efectului Orgonitelor asupra oamenilor este destul de dificil de abordat, întrucât toți suntem diferiți și deci nu simțim efectele în același mod.

Prezența orgonitelor poate avea o varietate de efecte sau deloc. Depinde cu adevărat de noi și de sănătatea noastră fizică și psihică. Efectele pot fi incomode la început, dar și foarte plăcute, asta depinde de noi.

Prezența orgonilor sau a orgonitelor energizează mediul din apropiere și, astfel, ne energizează pe noi înșine. Voi încerca să dau cât mai multe exemple și analogii posibil pentru a vă oferi o imagine generală despre ceea ce se poate întâmpla.

Expunerea corpului la o doză bună de orgon va îmbunătăți, în general, sistemul nostru imunitar și sănătatea noastră. Acest lucru se poate întâmpla în mai multe moduri diferite. Când te afli într-o stare bună de sănătate, te poți simți și mai energic și mai dinamic. Dar dacă te afli într-o stare de sănătate proastă, această îmbunătățire a sănătății corpului poate fi inițial dăunătoare. Se poate compara acest lucru cu o detoxifiere a ficatului. Pentru cei care știu asta; dacă ficatul este foarte încărcat, acest regim poate provoca simptome de gripă, dureri de cap, o energie generală mai mică, înainte de apariția rezultatelor pozitive. Acest lucru este absolut normal, deoarece ficatul colectează o grămadă de toxine și, dacă este forțat catre procedeul de dezintoxicare, va trebui să scape de aceste toxine într-un fel și asta nu este întotdeauna plăcut. Puteți compara asta cu o persoană care nu practică sport și care începe să alerge kilometri buni în fiecare zi și asta fără o pregatire în prealabil pentru acomodarea corpului. La început va fi iadul. Persoana va fi fără suflare după câțiva kilometri și va avea lipsă de energie. Dar treptat, se va simți mai bine după câteva zile. Rezultatele finale vor fi doar pozitive, dar tranziția nu va fi neapărat plăcută. Persoana va fi cu siguranță foarte obosită în primele zile în fiecare seară, deoarece întregul corp lucrează la construirea mușchiului picioarelor. Se vor observa multe dureri musculare. Acest sport intens curăță și organismul de multe toxine. Persoana își va schimba probabil obiceiurile alimentare pentru a sprijini corpul în această schimbare. În general, vor exista multe schimbări în organism, iar acest lucru va fi inițial obositor, slăbit și care va provoca unele dureri înainte de apariția efectelor benefice pe termen lung.


Dacă vă aflați în acest caz, vă puteți aștepta la simptome de detoxifiere după primirea orgonitelor. Deoarece prezența orgonului pozitiv îmbunătățește sistemul imunitar și corpul tău va începe să excreteze toxinele mai bine decât înainte. Acest lucru poate fi un pic inconfortabil și poate provoca simptome de gripă / frig. Sau dormiți mai mult din cauza sistemului imunitar mai activ. Somnul este foarte vindecător, deci foarte necesar.

Aceste toxine acumulate sunt forțate să iasă din corp în toate modurile posibile. Rezultatul până la urmă este pozitiv, dar tranziția poate fi uneori un pic incomodă și asta poate dura ani! În acest timp, puteți observa, de asemenea, o schimbare a obiceiurilor dvs. alimentare pentru a se potrivi mai îndeaproape cu ceea ce corpul dvs. trebuie să fie în stare bună de sănătate.


Ascultă-ți corpul!

Prezența orgonului pozitiv îmbunătățește sistemul imunitar și astfel pot apărea o mulțime de schimbări în corpul tău. Lent sau rapid, asta depinde de persoană. Nu există instrucțiuni exacte de utilizare. Efectele pot fi de asemenea foarte benefice foarte repede. Există multe exemple de oameni care au dureri, iar după ce au cumpărat orgonite, au observat o scădere rapidă a durerii.

Așa că trebuie să repet faptul că efectele „vizibile” sunt foarte diferite pentru noi toți. Depinde atât de sănătatea noastră fizică, cât și de cea mentală.

Prezența orgonitelor sau a orgonilor pozitivi ne afectează corpul, dar și efecte subtile asupra psihicului nostru. Anumiți oameni sunt foarte echilibrați, pașnici, nu sunt stresați, fără mari temeri. În timp ce alții sunt ca o pradă usoara, cu tot felul de temeri. Din aceasta cauza, efectele orgonitelor pot fi foarte diferite.

Orgonul pozitiv ne afectează gândurile și mintea. În cele din urmă te face mai fericit și mai calm. Dar pentru a face acest lucru, o persoană care are o grămadă de tulburări mentale trebuie să lucreze cu el mai întâi. Nu poți fi pașnic dacă ai mereu teama în suflet în legătură cu ce cred ceilalți despre tine!

Coșmarurile sunt un rezultat normal al „curățării” spiritului supraîncărcat cu tot felul de temeri. Temerile inconștiente vor ieși din adâncurile minții noastre sub influența orgonului pozitiv până când ne vom da seama de unde vine problema. Este bine cunoscut: traumele copilăriei noastre ne influențează în viața de adult. Orgonitul, sau prezența orgonului, va forța (ca și în cazul toxinelor fizice) să re-creeze această traumă îngropată în fundul minții noastre. Acest lucru poate provoca coșmaruri și ne tulbură somnul temporar, chiar și unele zile. Pentru a ne rezolva problemele mentale, trebuie mai întâi să fim conștienți de unde provin. Visând despre asta este cel mai simplu mod de a face asta. Înfruntarea temerilor noastre este cea mai bună modalitate de a rezolva problemele.

Efectul orgonitului asupra minții noastre este cel mai greu de descris pentru că toți suntem foarte diferiți. Nu prea pot spune ce se va întâmpla. Somnul poate fi deranjat la început în prezența orgoniților, deoarece nu se poate schimba deloc sau se îmbunătățește brusc. Este într-adevăr foarte diferit de la persoană la persoană. Întreaga noastră viață poate fi afectată într-un fel. Pot exista atât de multe schimbări subtile, încât nu pot fi descrie toate.

La final, rezultatul este întotdeauna mai mult sau mai puțin același; mai multă bucurie, forță și dinamism, fie el pentru minte sau corpul fizic.

Efecte asupra insectelor

Nu am avut niciodată timpul să observ detaliile acestor efecte. Singura observație pe care am făcut-o în ultimii ani este despre albine. Mulți oameni vorbesc despre dispariția lor. Pentru mine este invers. În fiecare an văd tot mai multe. Sunt aici, prezente, în fiecare zi, timp de câteva luni în fiecare an.