Mesajul energetic de la Consiliul Galactic Federatia Luminii

Eliberarea de vechile concepte Karma, implanturi și alte forme de energii joase.
Mesaj evolutional pentru perioada următoare, definiții evolutionale și alte explicații.

Bine v-am găsit minunați oameni de lumină! Vă îmbrățișăm cu inima!
Vă anunțăm de la bun început după toate formalitățile de bază, următoarele:
Preaiubiților am reușit după cea de a treia parte a conflictelor Intergalactice dintre noi cei care suntem forțele de Lumină și forțele de natura joasă, să readucem în totalitate lumina, aceasta reușită fiind realizabilă și cu ajutorul vostru bineînțeles, motiv pentru care vă mulțumim și suntem fericiți că v-ați alăturat nouă în tot acest proces evolutiv.

Sistemele implementate cele stil caracatiță, printre care cele care erau create pentru implanturi și karmă dar și altele cu diverse programe pentru extragerea energiei umane  și pentru alte distrugeri, folosite de entitățile inteligente dar situate jos la nivel vibrațional, au fost dizolvate în totalitate, acestea NEMAIEXISTÂND în grilele vibraționale ale pământului în acest moment.

Energiile medii de lumină sunt deja bine ancorate pe Pământ, urmând să fie instalate treptat, pe tot parcursul anului următor și menținându-se în creștere continuă până în 2021, moment în care se va face tranziția în totalitate din dimensiunea a 4-a în cea de a 5-a.
Până la această nouă schimbare veți avea în decursul anului următor, un an plin de evenimente decisive marcate totodată și de înaltele stări vibraționale.

Acum aveți controlul absolut asupra vieții voastre și nimeni nu mai poate interveni în viața voastră în mod subtil fără voia voastră.
În nivelul de conștiință de dimensiune 5 se va face trecerea în totalitate a toată existența aflată pe Pământ în anul 2021. Până la acest eveniment vă rămâne în continuare să vă creați în mod complet toată cronologia evenimentelor care doriți să le manifestați în viața voastră, să vă curățați ADN-ul, să îl modificați, să implementați noile voastre programe compatibile cu ființa voastră unică dintr-un întreg.

Prin acest mod vă veți direcționa energia pentru a primi din Univers tot ceea ce vă doriți.
Învățați să lucrați cu elementele menținându-vă în echilibru energetic pas cu pas.
Folosiți cheile geometriei de lumină pentru toate activitățile voastre, folosiți în continuare meditațiile, respirația conștientă și grilele de cristale în viața de zi cu zi.

După cum am afirmat conceptul de KARMA a devenit total inexistent. Acest sistem matrice bazat pe programe implementate în mod artificial de către entitățile joase pentru a avea control asupra manifestării și gândirii , controlul asupra minții umane a fost în totalitate DIZOLVAT!

Din aceste momente începute deja, fiecare are dreptul absolut DIVIN de a manifesta în viața sa propriile sale abilități de care dispune încă de la începuturile existenței sale ca spirit, de a evolua și de a primi noi și noi abilități compatibile cu gradul evoluțional al fiecăruia în parte!

Câțiva dintre voi au accesat nivelurile mai înalte de conștiință și anume 12D, iar extrem de puțini au REUȘIT în totalitate de a IEȘI din matricea dimensională evoluțional- spirituală, aceștia fiind acum considerați asemenea Creatorului Divin, ei putând prin această nouă manifestare să creeze Universuri proprii, să ajute în echilibrare, evoluție, fiind pregătiți și disponibili acolo unde este necesară și utilă intervenția lor, să ajute mai departe în echilibrarea energiilor și să-și folosească toate celelalte uimitoare capacități fiind în totalitate compatibile cu ei și toate acestea pentru ultima lor evoluție, cea în care se manifestă Divinul și care este totodată foarte dificil de menținut fiind în trup fizic, necesitând ancorare la sursa Creatoare dar totodată nefiind imposibil de realizat.
Rețineti: toate aceste aspecte evolutive sunt simple banalități pe alte planete evoluate, astfel încât după ascensiunea planetei Pământ când totul va fi finalizat, această planetă va fi trecută în rândul celor evoluate primind în mod direct energiile cele mai pure care sunt disponibile și care alimentează în acest moment planetele foarte evoluate.
Aceste energii provenind din Sursa Creatoare și care nu pot fi explicate în puține cuvinte  în totalitate ca energie și nivel deoarece aceste energii înalte trebuiesc simțite pentru a putea fi înțelese, ele fiind ultimile energii situate pe cel mai înalt grad energetic.

Toți sunteți în evoluție și este imperios necesar să fie înțeleasă toată ascensiunea pas cu pas astfel reușind să părăsiți în totalitate vechile concepte care v-au fost introduse de-a lungul timpurilor și care au fost menite să vă țină pe loc în toată existența. Creatorii acestor vechi implementări de joasă speță au devenit inexistenți așadar mergeți în evoluție, curățați de toate aceste concepte continuând astfel ascensiunea către un ultim stadiu evoluțional de unde veți deveni semizei și creatori supremi.

Din 2021 toți cei care vor veni pe Pământ să experimenteze viața dar și energiile existente, vor fi Spirite evoluate și care vor aduce mari beneficii pământului introducând în etape sigure Noua Eră Multidimensională a Pământului reușind să conducă în totalitate specia umană în etapele cele mai înalte evoluționale și asta ÎMPREUNĂ cu unii dintre voi.
Vă reamintim să rămâneți centrați în inimile voastre în Atomul Divin, pe tot parcursul evoluțional de unde vă veți vindeca toate imperfecțiunile, acolo unde mai este necesară aceasta.

Pregătiți-vă pentru noile energii care urmează să fie ancorate pe Pământ în care se vor experimenta multe dintre sentimentele contradictorii menite să-i ajute pe cei rămași în urmă din punct de vedere spiritual să realizeze cu exactitate noile timpuri în care se află. Aceste minunate energii albe aduc cu ele flash-uri de lumină în câmpul vizual, descărcări electrice suportabile, migrene, încețoșarea vederii, sentimentul de plutire, sentimentul de pierdere în timp-spațiu și alte manifestări care vor da bătăi de cap celor neinițiați din punct de vedere spiritual, toate fiind menite să conducă către înlesnirea contactului cu Sinele Divin astfel fiind imperios necesar înțelegerea timpurilor în care aceștia se află. Cei care vor continua să se încăpățâneze în toată schimbarea deoarece toate acestea continuă să fie pentru ei ilogice,  vor avea un drum dureros de parcurs care îî va conduce inevitabil în evoluție sau inexistență fizică.

Sunteți ajutați și susținuți de către cei foarte evoluați care sunt deja ancorați la Sursa Supremă Creatoare prin care se descarcă cantități impresionante de energii benefice pământului, prin legăturile lor cu soarele central, dar și de noi care vă ajutăm ca și până acum cu tot ce este necesar în acensiune.

 

Vă îmbrățișăm cu inima aducându-vă cele mai pure sentimente de beatitudine, iubire și lumină în inimi și în câmpurile energetice ale tuturor celor care citiți minunatele noastre vești folosite pentru ajutorul și evoluția voastră. Suntem în continuare alături de voi. 

 

 

Un răspuns la „Mesajul energetic de la Consiliul Galactic Federatia Luminii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *