Mesajul energetic al dragonilor

Channeling dragoni

Se știu foarte puține despre dragoni.
Dragonii au o putere foarte mare și nu toată lumea poate ajunge la aceștia.
Dragonii doresc să intre în viața noastră să ne ajute.

Bine v-am gasit dragii noștri oameni.
Noi suntem dragonii veniți din dimensiunile înalte din punctul în care totul respiră( Atomul Divin Universal), paznicii lumilor și a universurilor din toate timpurile și existențele.

Strânsa noastră legătură cu Creatorul și creația ne aduce în lumea de pe pământ deoarece este timpul ca ajutorul nostru să fie oferit oamenilor. Noi am fost dintotdeauna aici însă inițiații vremurilor au ascuns dintotdeauna manifestarea și puterea noastră deoarece așa a fost necesar în acele timpuri.
Deoarece energii foarte intense trebuie să coboare pe pământ noi și alți susținători ai pământului suntem aici pentru a susține la integrarea acestora într-un mod cât mai eficient și mai ușor cu putință pentru ca totul să curgă lin și plăcut.
Aceasta nu înseamnă că nu vor exista neplăceri: deoarece energiile se fac simțite tot mai mult , astfel tot mai mult dintre cei rămași în urmă vor simți impactul.
Tot mai multe informații vitale încep să se descarce cătree cei care sunt inițiați sau cei care primesc cu ușurință aceste informații, iar sfatul nostru este ca aceste informații să fie făcute public pentru a fi de folos tuturor și să nu fie ținute în secret deoarece ele devin la un moment dat haos pentru cel care le deține dacă nu le descarcă în mod public.
În perioada imediat urmatoare se va deschide un canal energetic care va descărca lumina sub diferite forme și cu o diversă încarcătură energetică informațională înaltă pentru a se stabili pe pământ în preajma celor care aduc informațiile deoarece acestea sunt programate cu descărcarea informațională vitală pentru ajutorul pământului în toată această evoluție graduală deja începută.
Evident totul se face treptat și cu blandețe pentru ca suferința celor rămași în urmă să nu devină foarte copleșitoare și să nu le creeze haos în viața lor de zi cu zi.
Pentru cei care sunt încă netreziți energetic-spiritual urmează o perioadă foarte intensă din punct de vedere vibrațional-energetic care va descărca în câmpurile acestora și a tuturor care trăiesc în acest moment pe pământ foarte multă informație.
Deoarece aceștia încă nu sunt conștienți de toate aceste manifestări neputând să realizeze integrarea informațiilor, acestea vor ramane astfel nedespachetate in câmpul lor energetic provocându-le astfel un haos total. Aceștia vor putea resimți foarte multă dezamăgire venită din neant, ură, teamă de așa zisul sentiment cum că cineva sau ceva îî urmărește(informatiile neprelucrate), că cineva sau ceva dorește să le facă rău(lucru neadevărat, insă ei nu vor putea înțelege de ce se întămplă toate acestea deoarece sunt înca neracordați la energii), senzația de greu la stomac, picioare grele, având senzația de a călca „sub pământ”, și mai ales în zona capului unde vor experimenta migrene tot mai dese. Senzația de sufocare, lipsa aerului, va fi și ea prezentă la aceștia.
Toate aceste informații noi le prezentăm ca avertizare nedorind să provocăm panică, însă cele ce vor urma trebuiesc bine analizate, integrate și prevenite.
Cei treziți deja vor simți că plutesc. Că sunt într-o lume de basm, de poveste, ireală, fantastică și multi vor experimenta energiile vibrante în trupul și câmpurile lor. Ei vor reuși să descarce tot mai multe și mai multe informații pentru ajutorul celorlalți semeni ai lor.
Mulți vor începe să observe aura sau anumite culori și toate acesteacu ochii deschiși.
Multi vor începe să facă canalizare aducând noi și noi informații.
Totul se face progresiv și se trăiește mult mai intens totul deoarece sunteți pe ultima sută de metri înaintea marelui eveniment care va veni în 2021 și care va aduce enorme schimbări pe toate planurile existențiale.
Unii dragoni sunt veniți deja și sunt folosiți de cei care sunt aleși inițiați prin acord Divin pentru binele suprem.
În curând vor fi mult mai mulți cei care vor fi posesori de ajutorul dragonilor deoarece tot prin acord Divin este necesară toată această procedură pentru ajutor în reechilibrare, transmutarea informațiilor din campul eteric în cel de existențial al pământului.
Noi suntem apărătorii dreptății, luminii și protectorii spațiilor interdimensionale, energiilor înalte și a tuturor legăturilor dintre acestea.
Vă aflați într-o perioadă de vindecare la toate nivelurile acestui sistem solar și aceasta se întâmplă pe toate planurile nu numai cel uman.
Vă aflați într-un moment cu totul și cu totul special în istoria dezvoltării conștiinței pe planeta pământ. Se întâmplă acum ceea ce nu s-a mai întămplat până acum în istoria și evoluția acestei planete.
Mama voastră Pământ se curăță și se pregătește pentru a trece într-o nouă dimensiune: Ține pasul cu ea!
Totul va fi în beneficiul vostru iar până la final chiar dacă totul pare atât de haotic, va fi un final absolut uimitor din toate punctele de vedere.
Primiți noile „pachete” de energie și calibrațile individual în timpul meditațiilor voastre, cât mai simplu și cât mai plăcut cu putință deoarece acestea vă aduc surprize extraordinare.
Nu uitați dimensiunile nu se opresc la 5D.
Vă salutăm cu recunoștință și vă dorim ascensiune lină în continuare.

 

9 răspunsuri la „Mesajul energetic al dragonilor”

  1. Superb, asa este deja simt ca sunt intr o lume de basm. Iubirea este pentru mine totul. Va multumesc dragoniilor ca sunteti alaturi de noi si draga mea Mihaela esti divina. Te iubesc 💖

  2. Ce drăguț! O viață întreagă ne-au fost prezentați dragonii ca ceva de care ar trebui sa ne fie frică și ei, dragii de ei, uite ce mult ne iubesc :). Mulțumesc pentru mesajul transmis și, să fim energie, lumină și iubire!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *