Mesaj energetic- Sirius

Bine va regăsim dragii noștri.

Dupa cum bine se știe, am canalizat cu voi întotdeauna și întotdeauna am fost primiți cu brațele deschise ceea ce ne face să ne bucurăm foarte mult pentru toată evoluția și deschiderea voastră către ascensiune.
Am mai spus și spunem din nou: evoluția este inevitabilă, ea a inceput, se petrece acum și toate câte se regăsesc în aceste momente pe pământ dansează în valurile energiilor sublime consacrate pentru ascensiune, să readucă lumina pe acest pământ, pacea și bucuria , iar sufletele care sunt acum existente pe pământ să trăiască împreună în armonie și echilibru.
Se intampla sa uitați des de respirația conștientă și avand in vedere energiile intense care continuă astfel pe tot parcursul a ratei perioade de timp cât și anul următor , este necesar sa va reamintiți că tot ceea ce este în folosul vostru va este totodată și benefic daca este utilizat corespunzator.
4 globuri de lumina curcubeu care acoperă pământul sub protecție energetica dar și energie având că scop „trezirea” maselor , sunt acum in proces de încorporare în toată atmosfera, mergând până în Shambala, dimensiunea înaltă protectivă a mamei Pamant.
Va îmbrățișăm cu gândurile și intențiile noastre pure, așteptând cu bucurie și răbdare ascensiunea tuturor pentru a reuși să devenim vizibili și a lua legătura cu voi in mod corespunzător, care sa ne dovedească autenticitatea, însă , până în aceste momente mult așteptate , rămânem în a va contacta prin channeling ca și până acum.
Un val de noi treziri in conștiința va avea loc, aici fiind nevoie de sprijinul tuturor celor lucrători în energii înalte, ascensionatii, pentru a ajuta in procesul trezirii acestora despre care va vorbim.
Suntem familia de lumina , suntem lumina, creem lumina, ne hrănim cu lumina , cu energiile care sunt peste tot in Univers și care provin din Creație.
Avem deplină încredere în voi și știm că veți reuși să parcurgeți drumul ascensiunii și să rupeți lanțurile care v-au ținut până acum în 3D.
Trupurile voastre se schimba treptat, în timp, dar este un proces sigur astfel sa deveniți oameni compleți, eliberați, independenți, oameni stăpâni pe propriile lor capacități, creații și actiune.
Sunteti pe pământ, în trup, cu scop. Dintre noi suntem pe pământ în trup , cu scop sa ajutăm in toata ascensiunea planetara, daruindu-ne toată iubirea necondiționată, susținând întreaga Creație cu tot ceea ce ne este in putere sa oferim pentru ascensiune.
Va îmbrățișăm cu toată inima,
Siriusienii.
Channeling Eona Nivid.

Un răspuns la „Mesaj energetic- Sirius”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *