Mesaj energetic septembrie 2020 soare in soare ELYA

Energii atât de intense…
Lumina aduce undele iubirii , o centrează și o descarcă in sistem.

Dragii noștri vă îmbrățișam cu inima și ne bucurăm că întotdeauna să vă reîntâlnim.
Minunate timpuri și minunate energii străbat până în cele mai profunde celule ale voastre existenta fiecăruia în parte.
Lumea noastră este lumina împreună cu cele mai profunde energii care curg in valuri in incontinuu mișcare . Lumea noastră este o lume a iubirii in care poposește Divinitatea pentru a-si savura propria creatie. Aici in lumina intensa traim exaltarea puritatii din care daruim tuturor.
Lumea noastra este lumea perfectiunii de unde curge intregul. De aici toata manifestarea intregului este mentinuta in echilibru.
După cum și voi ați început să observați deja, adevărurile ies la lumina, toate intențiile rele se risipesc, îngerii adevarurilor recapatandu-si propriile forțe în dimensiunea in care au ales să coboare, sa experimenteze si să trăiască.  Evitati sa permiteți să fiti subjugati. Rămâneți demni de voi, pastrati-va in inima voastră și permiteți Spiritului să-si conducă templul ales-trupul. Străluciți , străluciți , străluciți și bucurați-vă de toată experiența voastră.
Astăzi vorbim despre puterea inimii, despre iubire, despre lumina, despre mesajele venite din Divinitate.
Astăzi vorbim despre sufletele eliberate și vom vorbi cu alta ocazie pe aceasta temă deoarece în anul următor toata suflarea va fi complet vindecata de toată negativitatea din viețile anterioare și nu numai.
Astăzi vorbim despre puterea ta draga Om Divin. Despre capcanele care-ti sunt intinse in spiritualitate realizate de cei mai putin bine intentionati.
Pastreaza-ti atentia in inima in toata actiunea ta, in acordul pe care il dai celor in care iti pui speranta si cauti ajutorul lor in drumul evolutiei tale.
Cauta, cerceteaza-te, descopera-te: ai capacitatea sa te vindeci tu si numai tu!
Astazi vorbim:
Despre comoara din inima ta.
Evita sa te micsorezi.
Evita sa te calci in picioare.
Evita sa te anulezi.
Dar mai ales EVITA SA PERMIȚI ALTCUIVA fie ea persoana fizica sau non fizica sa te reducă intr-un mod sau altul, prin orice posibilitate, actiune, cuvant sau gest.  Detaseaza-te de ineptii si de creatorii acestora.
Pastreaza-te in fortele proprii.
Ai încredere în forțele tale proprii.
Ai incredere in inima ta!
Ai încredere în vindecarea ta.
Ai încredere în tine.
Ramai așa cum ești, fii tu!
Avem încredere deplină în voi dragii noștri, în evoluția voastră și va trimitem caldele noastre salutări.
Lumina sărută întunericul , se transforma in unul, de aici pleacă o întreaga manifestare care îți aduce vindecare completa. A rămâne în mijloc este cheia desăvârșirii tale.
Iubirea prin îmbrățișarea sa a întregit prin vindecare ura. Și da : este un adevăr și va deveni un adevăr pecetluit in inima tuturor celor care trăiesc viața acum pe acest pământ. Și da este un adevăr: cei care perseverează in polul negativitatii vor părăsi planeta voastră pas cu pas.
Lucram alaturi de voi dragii noștri, suntem trup și suflet daruindu-va sprijinul nostru.
Codurile de lumina inalta se descarcă acum în următoarea perioadă în întreaga voastră structura energetică.
Codurile de lumina nu mai au nevoie de a fi prelucrate , aceasta actiune este realizata instant, in corpurile voastre energetice, de către Spirit.
Drumul si accesul in inima voastra este in urmatoarea perioada mult facilitat avand posibilitatea sa mergeti in vindecare in fractiune de secunda. Lumina descarcata in perioada urmatoare conducandu-va catre si pe drumul vindecarii voastre.
Ai incredere in lumina ce straluceste din tine in exteriorul tau si care este conectata la intreg dintotdeauna. Permitand luminii tale interioare sa straluceasca , totul in jur va straluci asa cum trebuie sa fie.
Relaxeaza-te deoarece prin relaxare permiti starilor de vindecare sa se instaleze in fiinta ta. Relexeaza-te zi de zi in meditatia ta, fara sa faci nimic altceva decat sa te relaxezi concentrandu-te pe respiratie. Ai incredere in tine draga Om Divin, ai incredere in comoara din tine, in Spirit.  Ai incredere in schimbarea ta, in energiile care te sustin, in ghizii tai de lumina si mai ales ai incredere in capacitatea ta interioara de a te desavarsi redevenind asa cum trebuie sa fii, dintotdeauna conexiune permananta cu Esenta ta.
In meditatia ta ramai observatorul propriei tale fiinte. Astfel permiti energiei sa curga prin intreaga ta fiinta, te conectezi la mama natura si devii una cu intregul. Energiile in starea de observator, vin catre tine, vibratiile intregului vin catre tine, vindecarea din starea de observator vine catre tine, ai incredere in fiinta ta. Observa-te. Asculta-ti trupul prin observatie si permite energiei sa curga prin tine. Esti una cu intregul.
Va anuntam cu drag despre perioada din anul urmator , marea schimbare mult asteaptata si care coborand din inalt, din Creator, in perioada anului care vine  va aduce minunate trairi, vindecari in toate universurile, timpurile, spatiile, dimensiunile, dar despre asta vom vorbi in apropierea evenimentului care va veni.
Draga Om Divin, permitand Divinitatii din tine sa se manifeste in exterior ramai complet si permite-ti sa fii tu, asa cum dintotdeauna esti!
Totul este perfect, totul este așa cum trebuie sa fie. Va imbratisam cu inima.
Chanelling Eona Nivid- Soare in soare Elya.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *