Mesaj energetic- Ceres Havi

Mesaj energetic transmis de semi-zeii Ceres Havi, oamenii de lumină

Vă salutăm iubiții noștri frați și surori. Primiți în inimile voastre salutarile noastre de lumină și iubire pentru toată existența!
Vă felicităm dragii noștri pentru minunatele realizări pe care le faceți acum pe Pământ și pentru minunatele eforturi depuse care acum încep să dea roade în mediul vostru și pe planeta voastră.

Sunteți perfecți, trăiți în perfecțiune!
Credeți în voi, trăiți în inima voastră!
Sunteți unici și în voi se află nelimitata putere care vă ajută să realizați o viață perfectă Acum și Aici.
Priviți cu încredere în forțele voastre interioare!

Rămâneți focusați în inima voastră astfel darund iubirea voastră pentru tot și toate, interconectându-vă și bucurându-vă de minunatele energii!
Acum este timpul să vă arătați în măreția voastră și să vă aratați exact așa cum sunteți. Sunteți minunați!

Vă anunțăm cu deosebită bucurie, cu intențiile cele mai pure și cu multă iubire că Acum- pentru voi- o nouă etapă evoluțională a început.
Un val energetic se îndreaptă către Pământ din dimensiunile Piramidelor de Aur suprapuse, motorul Universului, conștiința creatoare Divină.
Acest val energetic, minunata energie cristalină verde- mov va îmbrățișa Pământul în curând scufundându-l în sensul pozitiv în cât mai multă conștientizare, trezire spirituală, lumină și iubire.
Dragii noștri vă rugăm să vă îndreptați atenția către cei care urmează să se trezească spiritual, datorită energiilor intense și să-i susțineți ajutându-i să treacă cât mai ușor peste această trezire spirituală, de altfel foarte necesară.
Dăruiți-le iubire și lumină deoarece iubirea vindecă tot și toate, astfel voi primiți Aur Spiritual pentru toate eforturile depuse.
Reamintiți-vă întotdeauna: Totul Este Energie!

Această val energetic care se îndreaptă catre Pământ și care în curand va îmbrățișa toată existența este un câmp de forță pozitivă. Modul de acțiune al energiei este unul iubitor, liniștitor și puterea acestei energii este enormă și foarte pătrunzătoare.
Întreaga umanitate a fost expusă ultima dată la o astfel de forță acum 12.000 de ani în urmă. Drept urmare au avut loc schimbări semnificative.
Recomandarea noastră pentru voi, pentru a face față acestor curenți puternici energetici este DEDICAREA și DESCHIDEREA, către adevăr, iubire, pozitivitate, lumină, expansiune Spirituală și evoluție.

Aceasta energie provine dintr-o interacțiune între mama Pământ și Creatorul ei.
Cele două ființe se apropie și intră într-un schimb energetic mai clar decât a fost până acum posibil în ciclul normal de viață.
Aceasta este binecuvântarea mamei Gaia. Această binecuvântare acționează ca hrană pentru planetă. Mâncare de care ea are nevoie și pe care o va primi așa cum este necesar pentru evoluție, vindecare, regenerare și revigorare.
Astfel mama Pământ dar și voi veți profita din plin de efectele revigorante ale noilor energii.
Sunteți binecuvântați!

Vă sfătuim să încercați să vă vindecați în totalitate de conceptele de : Karma, implanturi și alte negativități. Acestea NU mai sunt VALABILE în noile începuturi și ajutați-i p cei care sunt acum în proces de vindecare să conștientizeze cât mai bine și cât mai util pentru ei: EVOLUȚIA ESTE POZITIVĂ! Vechile idei și concepte care au tras în jos umanitatea se vor topi foarte curând în totalitate!

Existența voastră este ACUM și AICI și voi veți decide în exclusivitate modul în care vă veți trăi existența. Cu cât sunteți mai deschiși și receptivi către pozitivitate, iubire, lumină, compasiune cu atât tot mai evoluați veți deveni!

Va salutăm și vă îmbrațisăm cu inima, frații și surorile noastre de pe Pământ.
Frații voștri CERES- HAVI oamenii de lumină, semi-zeii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *