Mesaj energetic Ceres Havi semizeii oamenii de lumină

Te întâmpinăm și te îmbrățișăm cu inima om Divin!

Primește de la noi Ceres Havi oamenii de lumină semi zeii, noile clarificări despre situația energiilor care coboară în perioada imediat următoare pe Pământ.

După cum bine știți energiile anterioare au adus nenumărate modificări în toată existența dar mai ales la nivel de ADN iar aceste schimbări astfel vor continua și în perioada următoare.
Acest nou halou energetic va conduce către integrarea capacităților de autoanaliza, introspecție dar și regenerare celulară în tot sistemul vieții.
Energiile clarificatoare vin sa ajute în continuare, acestea sunt energiile de culoare albastru, verde si roz. Lasă energiile să se integreze in toată ființa ta, și vibrează energetic împreună cu acestea.  Ele aduc speranța, vindecarea, iertarea, pacea, iubirea și vor acționa în partea fizic- energetică îndeosebi în sistemul circulator. Armonia se va simți foarte intens în această perioadă ajutând în clarificarea sentimentelor, a simțirilor intuitive cu privire la orice situație astfel conturându-se tot mai mult echilibrul.
Acestea mai au în componența lor libertatea în gândire, sentimente și manifestare, aceasta ajutându-te să te simți cât mai confortabil în interiorul tău.

Beneficiile care apar cu activarea ascensiunii energetice și echilibrarea creierului:
Vindecarea și activarea nivelului sufletesc.
Energia sufletească crește în forță.
Sufletul este curățat și energizat cu energie spirituală divină în toate dimensiunile, în toate timpurile și existențele sale.
Se elimină blocajele și energiile dezechilibrate.
O conexiune mai mare cu sufletul, corpul și holograma este reparată și consolidată.
Fragmente de suflet se reîntorc.
Chakrele se curăță și se repar.
Acum se efectuează vindecarea și repararea corpurilor eterice și spirituale.
Acum se consolidează straturile de aură și câmpurile ușoare.
Conexiunea la sursă este consolidată și reparată.

Aceste energii vor despărți taberele în două în mod definitiv.
Cei din lumină vor face un salt imens către vibrațiile înalte astfel vor percepe și înțelege tot mai clar ce se întâmplă cu ei astfel trăgând o linie, adunând și savurând rezultatul final al tuturor eforturilor depuse. La ei se vor manifesta minunatele energii înalte ce aduc aceeași multitudine de sentimente benefice care conduc la capacitatea cat mai efectivă a efectuării în viața lor în mod benefic lor și mediului lor a tuturor manifestărilor absolut pozitive.

Cei din tabăra opusă se vor adânci mult mai mult în umbră în care sunt scufundați încât suferința lor va continua să le producă haos în viata de zi cu zi, mergând pe un drum nesigur și rătăcind adeseori fără țintă astfel provocând ei înșiși toată deziluzia in care se manifesta viața lor.
Toate durerile trupurilor lor vor fi amplificate și aceasta va ține o buna perioadă de acum înainte astfel încât aceste dureri sa le tragă un semnal de alarmă și să observe că drumul lor nu este cel adevărat.

Trebuie să conștientizăm că nu toți sunteți în aceeași egală măsură pe același nivel astfel discrepanțele între cele două tabere încă există și dau mari bătăi de cap celor din partea din umbră a taberelor.
Sunteți sfatuiti in continuare sa ii ajutați pe toți care cer ajutor și sunt dispuși să se schimbe.
Lăsați-vă Sinele Suveran să se actualizeze, astfel încât să puteți trăi Cel mai înalt potențial Adevăr.
Acest lucru vă va crește Încrederea, Curajul și Conexiunea, astfel încât să vă simțiți potențialul interior ca putere divină realizată.
Deschideți-vă Inima Înaltă pentru a deveni receptorul a tot ceea ce înseamnă minuni și pe care le-ați pus la punct înainte de a va întrupa.
Este vorba despre exprimarea iubirii de sine și a Divinității ca îngeri umani din a cincea dimensiune!
Foarte mulți dintre voi sunt bine ancorați in dimensiunea a cincea și urmează să experimentați minunata dimensiune care urmează!
Vă sfătuim să vă încredeți cu toată puterea în minunatele pietre semi-prețioase si prețioase care sunt pe Pământ deoarece ele vă ajută întotdeuna în toată manifestarea voastră de zi cu zi.
Minunatele cristale de cuarț cu vârf, folosite în meditațiile voastre, vă vor ajuta mai departe în canalizarea și ancorarea energiilor înalte, prelucrarea catenelor eterice ADN, în drumul vostru către lumină!
NU uitați: prin puterea ce vine din inima voastră toată negativitatea din jur se va dizolva deoarece lucrătorii de lumină au minunata capacitate de a transforma toată energia negativă din jur în energie înaltă.
Astfel puteti face un simplu exercițiu și să vă imaginați cum voi cu iubirea din inima voastră și lumina cu care sunteți ancorați veți curăța tot ceea ce înseamnă negativitate și energii joase în jurul vostru, prin dușul de lumină care vă insoțește pas cu pas. Conștientizați capacitățile de care dispuneți pentru curățarea pamântului de negativitate, astfel cu exercițiu și perseverență lumina va fi ancorată in totalitate.
Nu uitați sunteți oameni de LUMINĂ iar procesul vortru ascensional continuă iar noi ne bucurăm împreună cu voi pentru toate rezultatele pozitive pe care voi le acumulați în AICI și ACUM!

Vindecați energetic pe frații și surorile voastre astfel ajutându-i în procesul lor de ascensionare. Aceștia au nevoie de ajutator și nu trebuie evitați și uitați, deoarece ca și voi și ei au partea și dreptul lor divin în această ascensiune spirituală, însă aidoma unui mic copil, unii au nevoie de susținere și îndrumare mai mult decât alții!
Astfel minunata voastră lume din Aici și Acum se va ascensiona pe mai departe într-un mod cât se poate de constructiv la nivel energetic, spiritual și fizic deoarece trebuie menționat că toată schimbarea pozitivă care se întâmplă la nivel energetic coboară și se ancorează în aceeași măsură și în corpul fizic producând schimbări vizibile în toată structura și minunate experiențe devin o realitate și o normalitate în viața de zi cu zi.
Vindecarea energetică, adesea denumită  vindecare spirituală sau tratament energetic al corpului, nu este nici mistică, nici ocultă. Este o formă naturală de vindecare care a fost în măsură să aducă vindecare sau alinare pentru multe persoane în orice moment.
Vindecarea energetică este medierea vindecării, armonizarea și întărirea energiilor pe calea spirituală. Vindecarea spirituală dizolvă blocajele, activează puterile de auto-vindecare și promovează vindecarea într-un sens holistic.
Vindecarea spirituală, poate fi folosită pentru orice tip de boală sau tulburare, stres, vătămări fizice și mentale. Deci nu există suferință umană în care vindecarea spirituală nu ar putea fi de ajutor.
Vindecarea energetică nu poate fi utilizată doar ca supliment la alte terapii, dar poate fi practicată și independent.
Nu sunt necesare diagnostice medicale sau cunoașterea naturii și gravității unei boli pentru ca vindecarea energetică să funcționeze.
Cum realizezi vindecarea energetică?
În starea de liniște interioară îți direcționezi complet atenția către anumite părți ale corpului uman. Pe măsură ce energia urmărește atenția, aceasta curge imediat, în părțile corpului către care este direcționată atenția. Persoana tratată simte uneori acest lucru printr-o senzație de căldură mai calmantă sau printr-o senzație de furnicături la locul corpului tratat.
Un factor esențial pentru un tratament de succes este deschiderea și credința că tot efortul tău depus se materializează în ajutorul oferit.
Tratamentul energetic al corpului sub forma în care îl oferim aici este bunăstarea pentru corpul tău și a celor din jur, pentru minte și pentru sufletul tău.
Folosiți minunata geometria sacră pentru activarea diferitelor chei energetice, abilități, în vindecare, în teleportare și multe alte obiective care pot deveni realizabile cu aceasta.
Folosiți merkaba, floarea vietii, cubul lui metatron, dodecaedru, pentagrama, piramida și toate celelalte în meditațiile voastre.
Ascensiunea continuă, astfel ne bucurăm împreună cu voi de tot ceea ce se petrece acum pe Pământ!

Va îmbrățișăm cu inima și suntem alături de voi ajutându-vă ori de câte ori este nevoie oferindu-vă informațiile necesare pentru evoluție!

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *