Mesaj energetic – Ceres Havi

Despre noul Pământ și conectarea cu Sinele Divin

Ne-ai cerut ajutorul. Iată-ne aici!
Te îmbrățișăm cu inima și ne bucurăm să te vedem.
Te-ai întrebat despre trezirea spirituală a celor din jurul tău și cum să realizezi aceasta înlesnire pentru ei în timpurile voastre de lumină, pentru minunații tăi frați și minunatele tale surori.
Eu sunt Ero și mă bucur să vă întâlnesc, oameni minunați de lumină! Îmbrățișez cu inima mea întreaga voastră existență!
Astfel după cum știai și tu această realizare a conectării cu Sinele Divin se face doar dacă dorința vine din inimă.
Așa după cum și tu ai afirmat, cheia realizării supreme vine din inimă și din Chakra Ajna, aceasta înlesnind acest proces minunat și uluitor a ceea ce se numește Conectarea cu Sinele Divin.

Aveți acum energii crescute, ceea ce am declarat în ultimul nostru contact. Aceste energii vor conduce către definitivarea în anul 2021 a primei etape care se va încheia cu succes.

În 2021 veți intra în dimensiunea nouă cu toții.
Vor fi tot mai mulți oameni care se trezesc, conștiința colectivă va deveni tot mai mare
și toată existența vieții va deveni mai ușoară.
Procesul de trezire se află deja în voi toți și vor veni momente în care acest inevitabil proces al trezirii energetic- spirituale nu va mai putea fi ocolit sau evitat.
Astfel actul cunoașterii va fi este unul dintre modurile în care va avea loc trezirea.
Subconștientul va da impulsuri esențiale pe întreg acest proces. Oriunde te vei duce și orice vei face, te vei întoarce mereu în interiorul tău și mai devreme sau mai târziu impulsul inconștientului se va manifesta în orice situație.

Noua spiritualitate, transformarea conștiinței, se va ridica într-o mare măsură în afara religiilor instituționalizate existente.
Religiile au dominat întotdeauna nișe în care spiritualitatea a supraviețuit, deși ierarhiile consacrate ale religiilor s-au simțit amenințate și au încercat adesea să o suprime.
Trezirea spiritualității pe scară largă, în afara instituțiilor religioase, este o dezvoltare complet nouă. Vă vor aștepta o mulțime de surprize.
Odată cu această aducere a adevărului la lumină cei mai mulți nu vor mai putea fi controlați.
Toate legăturile au căzut astfel voi vă întoarceți la SURSĂ- CREAȚIA DIVINĂ!

Ascensiunea prin dimensiuni este programul universal pentru toate lumile. Va veni un moment al amintirii și al trezirii, un timp al unei schimbări Universale a Conștiinței în întregul Univers numit Marea Secvență de Lumină: Călătoria voastră în Lumină.

Pământul intră într-o perioadă de vastă transformare personală și planetară. Grila,codurile geometrice sunt sincronizate și reprogramate, ele schimbându-se în vibrații mai mari.
Pământul însuși este transcendent.
Momentan, Pământul este principalul eveniment din galaxie. Ființele sunt aici din toată galaxia și realitatea multidimensională pentru a vedea ce se întâmplă.
Astfel umanitatea se trezește și își revendică moștenirea!

Iubirea și lumina sunt contextul pentru manifestarea Conștiinței Universale în cea mai înaltă dimensiune!

Este timpul să deveniți ispravnicii planetei … păzitorii porților pământului!
Astfel veți permite spiritelor sa vină pe Pământ în selecție, deoarece voi veți decide cine va fi îndreptățit să vină pe Pământ la întrupare și cine să meargă în alte părți.

Deoarece ați primit primit tot timpul sfaturi, eu mă  voi concentra pe esența lucrurilor care trebuie sa vi le destăinui în care esența contează ca întotdeauna.
Aici am să vă transmit o meditație prin care vă veți conecta cu Sinele vostru Divin într-un mod cât se poate de ușor și fiți siguri că aceasta vă va propulsa în înalta stare energetică evoluțională și minunatele raze spirituale de lumină se vor contopi și integra în corpul vostru energetic dar și fizic și care vă va aduce stări de conștiință foarte înaltă. Însă totul este SĂ VREI!

Rămâneți întotdeauna conștienți de capacitățile voastre și de puterile voastre nelimitate care se află în voi, acestea fiind darul vostru Divin și care așteaptă să fie readuse la suprafață și folosite, așa cum trebuie să fie.

Dacă ești pregătit, te vei conecta cu Sinele tău Divin simplu și rapid, astfel vei deschide Chakra Ajna- cel de-al treilea ochi al tău.
Tot ce trebuie să faci este să-ți dorești conectarea cu Sinele tău Divin, să rămâi relaxat și să începi să inspiri adânc de 3 ori. Aceste 3 respirații adânci te vor ajuta în conectarea cu Sinele tău Divin.
Sinele tău îți va vorbi, ascultă-l, deoarece ideile vor veni, ceea ce el îți va dori să îți comunice vei înțelege sub forma de gând. Dacă se întâmplă să nu distingi încă de la început Sinele tău Divin, fii îngăduitor și răbdător, pas cu pas vei ști și vei învăța să distingi și să alegi gândurile care vin de la Sinele tău.
Sinele tău Divin te va ghida în evoluție pozitiva, te va ajuta să te vindeci, devenind astfel un om împlinit și fericit.
Acest mesaj este pentru toți oamenii și pentru cei care își doresc cu adevărat să evolueze.


Exact în perioada imediată vei ști prin semne Divine transmise de către Sinele tău Divin, că tu ai reușit în conectarea ta Divină cu Sinele tău.
Acum să revenim la perioada următoare și anume anul 2020:
În această perioadă absolut minunată care va fi îmbogățită cu energii benefice ce vor veni în valuri, va fi premergătoare marelui eveniment din anul 2021 ce va aduce cu el minunata tranziție în noua dimensiune energetică a Pământului.
De asemenea vă sfătuim cu mare drag să vă folosiți de puterea cristalelor pentru a trece cu ușurință în energiile înalte. Folosiți-vă mai departe de meditațiile zilnice ca și până acum și de respirația conștientă.
Sunteți binecuvântați și sunteți absolut minunați, vă felicităm pentru toate reușitele voastre avute până în acest moment și amintiți-vă întotdeauna: Sunteți susținuți ca și până acum!

Vă îmbrățișăm cu inima transmițându-vă cele mai pure sentimente din inimile noastre și iubire necondiționată!

 

Un răspuns la „Mesaj energetic – Ceres Havi”

  1. I want to know ,who I am .where my life lesson comes from,the mistakes I made and everything that can be corrected in this life. Thank you very much.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *