Mesaj energetic Aprilie 2020 Ceres Havi

Te întâmpinăm și te îmbrățișăm cu inima om Divin!


Dragii noștri bine v-am regăsit , noi suntem Ceres Havi oamenii de lumină din viitor, semi-zeii.
Ne bucurăm nespus să vă vorbim din nou și să vă reamintim că suntem tot timpul alaturi de voi că și până acum.

Pregatiti-va deoarece veți avea parte din nou de energii intense , ele deja au început să coboare pe pământ, sunt energiile gamma 5D și sunt mult mai intense fata de cele anterioare.
Aceste energii vă ajuta sa vă integrați treptat și sigur toate părțile voastre care au fost rămase în alte existente, dimensiuni și spații deoarece este timpul sa deveniți întregi. Aceste energii vă ajută să conștientizați cu exactitate care parti din voi au rămas nevindecate, ajutandu-vă să readuceți la suprafață toată negativitatea și furia închisă în adâncurile sufletului pentru a fi vindecate complet, vă ajută să vă vedeți cu exactitate așa cum sunteți pentru a pătrunde în cele mai profunde sentimente care necesită atenție în această perioadă. Va fi o perioada perfecta pentru a reanaliza și pentru a reface proiecte pe orice plan existențial.
Sunt energiile care vă ajută să vă reamintiți cine sunteți cu adevărat și să vă realiniați la cursul natural al perfecțiunii numita Creație.

Aceste energii vă va aduce provocarea până în adâncurile voastre cele mai profunde.
In luna Aprilie procesele individuale vor deveni din ce în ce mai vizibile. Utilizarea eficienta a posibilităților evoluționale conduce către salturi enorme în dezvoltarea individuală. Este timpul să vă concentrați pe voi, pe creșterea personală.
Trebuie să rețineți că tot ceea ce experimentați este înspre folosul vostru pentru a evolua.

Schimbările devin din ce în ce mai clare și se va ajunge la un punct în care nu mai aveți unde să fugiți de marea schimbare deoarece sunteți nevoiți să acceptați toată această transformare.
Obiectivul transformării trebuie să rămână ca și până acum și anume POZITIV.
Cealaltă parte va scade vizibil pe măsura ce partea pozitivă ia amploare.
Cu cât este mai multa claritate și adevăr în voi și in mediul în care trăiți cu atât mai bine este pentru voi.
Cei care încă nu vor să înțeleagă, care se agață de „lumea veche”, prinși în turnul datoriei, nu vor să admită că nu mai trăim ca în anii 1980, rămân în propriile lor cercuri din care vor ieși la un moment dat în drumul către alte dimensiuni și planete unde vor continua evoluția lor.
În următoarea perioadă se va pune foarte mare accent pe renunțarea la consumul de carne de animale pentru respectarea acestora iar în acest sens se va face conexiunea la așa-numitul câmp morfogenetic, pe care noi l-am activat permițând această parte, care dorește să fie realizată. Toți care doresc să se impotrivească renunțării la acest consum trebuie să fie anunțati ca vor avea probleme extreme in perioadele urmatoare în care energiile devin din ce în ce mai intense. Astfel că există posibilitatea să se observe o slabire accentuată a organismului și o deschidere mult mai accentuată față de diverse boli datorită acestei neconcordanțe între energii și consumul de carne. Altfel spus energiile care vin nu sunt compatibile cu aceste proceduri extreme folosite in dieta de zi cu zi personală.

Aceste energii aduc dureri de spate pentru cei care încă se luptă cu ei înșiși încrâncenandu-se contra lor, cei care încă fug de ceea ce ei sunt.
Pe langă acestea există posibilitatea să resimțiți o apasare în zona cefei sau frunte, presiune psihica, sentmentul că ești închis, posibilitatea pierderii temporare a
agilității mentale, frica prin perceperea unui nod în găt, probleme osoase.
Rețineți: energiile sunt foarte intense și este necesar o dietă corespunzătoare posibil cât mai sănătoasă, consum adecvat de lichide, în special apă și nu în ultim rând autovindecare prin efectuarea meditațiilor ghidate sau simple, pentru a menține un echilibru stabil dar și pentru realiza conectarea cu Sinele tău Divin.
Vă reamintim că este foarte important să vă integrați și să curgeți în armonie cu energiile. Profitați de razele soarelui încercând să meditați în natură ori de cate ori există această posibilitate. Încercați să vă încărcați cu energia solara pe cât mai mult posibil pentru restructurarea întregului organism dar și pentru simplu fapt că aceste energii vă aduce extrem de multă informație care are stransă legatură cu soarele și întreaga natură de unde vă luați toată vitalitatea.
Folosiți uleiurile eterice cu care simțiți că rezonați în meditațiile voastre.
Noi vă sprijinim cu multa afecțiune și iubire și vă susținem în tot acest proces de ascensiune. Trebuie să deveniți conștienți de puterea inimii voastre, de voi și mai ales de cine sunteți cu adevărat deoarece prin acest mod reușiți să evoluați în mod benefic și pozitiv așa cum este cu adevărat necesar pentru aceasta tranziție în care vă aflați.

Creatorul a decis ca pamântul să facă saltul dimensiunilor iar pentru tot ceea ce există în acest moment pe pământ este binevenită o conștientizare a acestei evoluții imanente prin care trecerea este imperios necesară să fie realizată.
Trebuie să vă reamintim de marele eveniment care va avea loc in 2021 si pentru care trebuie să deveniți cât mai bine pregătiți deoarece este un eveniment care nu poate fi ales sau evitat. Creatorul a ales ascensiunea pământului cu tot ce există în acest moment pe el.
Pregătiți-vă: veți avea parte de multe evenimente care pur și simplu vor curge peste voi și care nu pot fi oprite sub nici o formă.
Este momentul să redeveniți cu adevărat ceea ce sunteți cu adevărat.
Va imbrățișăm cu inima și vă suntem alături ca și până acum.

Ascensiunea continuă, astfel ne bucurăm împreună cu voi de tot ceea ce se petrece acum pe Pământ!

Va îmbrățișăm cu inima și suntem alături de voi ajutându-vă ori de câte ori este nevoie oferindu-vă informațiile necesare pentru evoluție!

 

2 răspunsuri la „Mesaj energetic Aprilie 2020 Ceres Havi”

  1. Iti multumesc, din inima, dragă EONA si vouă, de asemenea, Ceres Havi! Asa sa fie si asa si este! Namaste!🙏🙏

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *