Meditație de ridicarea vibrațiilor energetice: Muntele de Lapis Lazuli,

Meditația este o tehnică prin care se pot observa și controla gândurile, sentimentele și fluxurile de energie. Lucrezi cu atenție, concentrare și imaginație. Meditația este un instrument pentru a-ți cunoaște propriul sine și pentru a recunoaște vocea sinelui divin.

Prin meditație vei aduce în viața ta echilibrul fizic, mental și spiritual, vei dezvolta capacitatea de auto-vindecare cu care toți suntem înzestrați înca de la naștere.

Meditația muntelui de Lapis Lazuli va dura aproimativ 20 de min. Ai nevoie de un loc în care să te simți confortabil într-o poziție pe care tu o vei alege și în care tu te vei simți cât mai bine și cât mai relaxat.

Începe meditația:

1: Relaxează-te
Ai nevoie de relaxare pentru a medita.
De aceea vei începe prin respirație adâncă:  inspiri și expiri profund și relaxat.
Relaxezi fiecare parte a mușchilor, concentrându-te rând pe rând pe fiecare parte a corpului tău, începând la la cap până la vârful picioarelor.

2: Călătoria imaginară
În timp ce ești încă relaxat, cu ochii închiși, vei observa cum în fața ta se află un drum pietruit, de un alb minunat, drum care duce către un munte ce se află în fața ta. Vei înainta pe acest drum și vei observa că pietrele de pe margine sunt pietre semi-prețioase, prețioase, cristale frumos colorate ce strălucesc în toată splendoarea lor: rubine roșii, diamante, chihlinbare, smaralde verzi, safire albastre, ametiste , pietre pe care tu le dorești să fie acolo, toate strălucind foarte intens,  le vei putea atinge, lasând puterea și energia lor vindecătoare să-ți strabată întreg trupul de jos de la vârful degetelor de la picioare, maini, pana sus în creștetul capului.
Mergi mai departe pe acest drum.
Pe marginea drumului sunt acum livezi frumoase de o parte si de cealaltă, pline cu verdeață proaspată, cu pomi și cu flori de cămp foarte frumos colorate din culorile tale preferate.
Lasă energia ce vine de la această minunată natură și de la cristale să-ți intre in corp prin tălpi și palme, deoarece le poți atinge și te poți bucura și încărca cu energia binefăcătoare emanată de acestea.
Toată această energie urcă în trupul tău străbătând complet chakrele tale și iesi în exterior prin vârful capului, iar tu te vei simți foarte relaxat și împrospătat cu energie și vibrație înaltă.
Te apropii de munte, muntele de Lapis Lazuli, o minunată culoare albastră de jur imprejur, iar sus in vârful lui este mult aur ce stralucește in razele soarelui.
Începi sa urci o căarare mică ce duce în sus in vărful muntelui.
Admiră pe parcursul drumului tău către vârf, minunatul munte de Lapis Lazuli, atinge-l și lasă energia lui să intre în trupul tău.
Ajungi in vârful muntelui, unde este acest loc plin cu aur de un galben auriu sclipitor, peste tot în jurul tău este aur care sclipește în razele de soare.
în fața ta este o bucată mare de aur, te așezi pe ea, o mângâi ușor cu vârful degetelor tale simțind cum energia binefăcătoare cum îți inundă trupul reâmprospătându-te in totalitate. Vei simți pace , lumină, energie înaltă, iubire, vindecare si multă liniște interioară.

Când ești pregătit să revii, iți vei mișca încet vârful degetelor de la picioare, mainile și vei deschide încet ochii.

Acum ești relaxat, te simți excelent, acum ai în tine energia vindecătoare și vibrația înaltă care te va ajuta pe parcursul întregii zile în tot ceea ce manifesti.