Meditație de relaxare – Drumul spre inima ta

Meditația de relaxare care te va ajuta să găsești drumul spre inima ta.

Se întâmplă des să ne rătăcim, aceasta fiind de înțeles deoarece nu este simplu când toate provocările din exterior vin către noi, clipă de clipă oferindu-ne de cele mai multe ori neprevăzutul.

În toate realizările trebuie să înveți să-ți asculți inima în primul rând, deoarece nimeni și nimic nu știe mai bine ca inima ta ce este cel mai bun pentru tine.
În viața ta totul este imprevizibil , însă inima ta este singura care va fi fidelă ție în totalitate până la final.

Inima ta este cel mai bun confident al tău.

Inima ta iți oferă totul… Învață să găsești drumul spre inima ta.
Ascultă-ți întotdeauna inima, învață pas cu pas să ajungi spre centrul inimii tale și de acolo să iei deciziile în tot ceea ce faci. În această meditație de relaxare te voi ajuta cu cel mai mare drag și dăruire să ajungi în inima ta. Centrul existenței tale.

Meditatii de relaxare - Drumul catre inima taTe rog să te așezi comod într-un loc în care te simți cât mai confortabil și să te relaxezi pas cu pas.
Concentrează-te pe respirația ta, inspiră și expiră adânc, de câteva ori într-un mod cât mai relaxat astfel eliberându-te de gândurile ce vin. Inspiri, expiri și lași gândurile să vină și să plece, asemeni norilor, tu fiind doar observatorul lor și neimplicându-te în trecerea lor. În acest mod vor pleca toate gândurile în timp ce tu, respirând lent vei aduce relaxare în corpul tău. Vei fi tot mai relaxat. Cu fiecare respirație corpul tău va deveni foarte relaxat și comod.

Acum îți vei imagina un minunat curcubeu, la doar câțiva pași de tine, și pe care îl vezi foarte clar observând în detaliu minunatele lui culori. Culorile lui sunt exact așa cum dorești tu să fie.
Curcubeul este în fața ta, observă cum el pornește de pe pământ și se ridică către cer, astfel creându-se prin intermediul lui, o punte între cer și pământ.

Te apropii pas cu pas de acesta știind și fiind conștient/ă că atunci cand vei ajunge la el , vei ajunge la inima ta, deoarece vei lăsa acest minunat curcubeu să intre în trupul tău, te vei opri în mijlocul acestuia și vei observa cum minunatele culori ale curcubeului îți străbat trupul oferindu-și o ușoară relaxare, pace, calm , liniște, bucurie și iubire.
Acum acest curcubeu prin mângîierile lui urcă către inima ta, intrând și centrându-se în inima ta aducându-ți sentimentele cele mai frumoase de iubire.

Ești una cu curcubeul, el este în inima ta acum iar tu te simți foarte liniștit, relaxat, plin de compasiune și iubire pentru tine și pentru tot ceea ce te înconjoară deoarece acum ai primit energie și vibrație înaltă ce coboară din univers, în tot trupul tău prin inima ta din acest curcubeu minunat.
Ești foarte relaxat, pozitiv, liniștit, încărcat de vibrații înalte și cat mai echilibrat.
Acum ai găsit drumul spre inima ta, acolo în inima ta vei găsi răspunsul la toată existența ta. Acum știi o modalitate prin care poți ajunge cât mai simplu în inima ta.

Lasă toată vibrația pozitivă din inima ta să te cuprindă, să-ți cuprindă întreg universul tău și să te vindece, să te ajute pentru tot ceea ce ai nevoie în acest moment.
Când ești pregătit/ă să revii, te vei mișca ușor. Acum ești plin/ă de energie pozitivă, zâmbește-ți ție și inimii tale. Mulțumește-ți ție și inimii tale pentru ceea ce ești. Cu această meditație de relaxare vei aduca claritate minții tale, pentru a lua deciizile cele mai oportune în viața ta.