Activarea catenelor ADN de la distanta

Activarea ADN-ului , ADN-ul stelar, ADN-ul Divin.

Trezește-ți părțile de ADN blocate sau în stare latentă.
Vindecă ADN-ul tău și perfecționează-l.
Deblochează cele 12 catene ADN.

Indiferent de termenii folositi trebuie sa-ți imaginezi că singurul tău obiectiv este de a trezi potențialul Divin, de a te conecta la sursa Divină Creator și de a reînnoi readucând și activând catenele ADN care sunt în stare latentă în tine.

Spiritul tău multidimensional este încorporat în ființa ta, cu activarea catenelor ADN  vei putea avea din nou acces la sursa Divină.

ADN-ul Divin numit și ADN cu 12 fire , catene, a fost și este dintotdeauna în tine, numai că atunci când Sinele Divin a venit să se întrupeze toate aceste catene ADN au fost dezactivate. Deci acestea nu mai pot să funcționeze pentru tine.

Reactivarea catenelor ADN te vor conduce complet în vibrația lor Divină.
Aceste 12 catene ADN conțin potențialul tău și sunt accesul liber la energiile vitale din dimensiunile înalte 5D și restul.

Acest tratament pe care îl realizez pentru tine, la distanță, te va conecta reactivând catenele tale ADN, cu Divinul. La cererea ta , eu voi lucra toate aceste proceduri pe care le-am învățat dupa inițierile făcute în Shambala pentru a te readuce înapoi la esența aceeace tu ești Divinitate și conexiune cu Divinul. Puterea și armonia, iubirea, compasiunea și tot ceea ce este necesar să te ajute în evoluție pas cu pas, vor fi activate în tine.

Vei fi susținut cu drag și cu putere de Metatron și Arhanghelul Mihail pe toata durata procedurilor , ei fiind cei care mi-au dat această inspirație.

Acum este timpul să-ți revigorezi adevărata structură de lumină!

Tratamentul este făcut la distanță pe o durata de 4 săptamâni, o dată pe săptămână, pentru activarea ADN-ului tău. Pe lângă aceste activări vei primi o meditație personalizată pe care să o folosești pe durata acestor săptămâni.  Te astept cu drag .